Going dark...

Måndag och jag är ledig. Sista måndagen på året dessutom.. vad ska man göra av tiden? Göra det sista som man egentligen ville åstakomma detta året?! eller varför inte bara skjuta upp den lista till nästa år.. så man får lite att jobba på då med, som om man inte redan har nog, Suck! Kanske inte världens bästa måndag men sånt är livet. Nyår blir nog inte som det var tänkt, ingenting blir som man tänkt. åter igen suck! Man kan ju faktiskt ändå inte få allt! skulle vara rätt gött o rulla ner världen och gå i ide ett tag.. Funderar på att prova det!

I wish it could be christmas everyday!

Det har varit en underbar jul med nära och kära! Kunde inte vart mkt bättre än så faktiskt. God mat, massa lek, paket, julemys och tomten såklart! hihi tyvärr ingen snö men det va så mkt annat som höjde upp stämningen ändå;) Tack alla ni underbara, vad skulle mitt liv vara utan er ;) hihi

Lite mellandags shopping med min älskling, skogen med vovvarna idag. Vi ska ju ha Pimpim nu ett tag eftersom veronica och familjen är i Åre, så får se hur mkt zox den gamle gubben orkar med haha! Hoppas ni får en underbar resa, nästa år är det vi som följer med er;)
Kanske skulle ut o springa lite på stranden imn.. hade vart gött faktiskt! Men först massa mys o gott i soffan med finaste i helaste världen! Älskar dig så mkt david, you are my everything!

puss puss och goe jul!

                                             

Till er alla från mig...


Imorgon kommer Tomten!

11.30 ojojoj imorgon kommer tomten! Den som inte tror på tomten har FEL... för jag menar vart skulle annars alla paket under granen komma ifrån?;) Ska till mina älskade brors barn imn och fira med nära & kära, det ser jag fram emot! Önskar att alla hade fått ha den lyckan över jul!

Vi har varit på Liseberg och härjat, helt underbart! det är så otroligt vackert med alla små lampor kring varje gren. Det är julstämning till 100% kan ja lova! Jag och mamma passade på att åka lite karusell med *garvar* jag undrar vem som skrek mest.. mamma eller dem minsta barnen?! :P Tack för en underbar kväll!

Lördagen var späckad den med, julhandel, systemet.. sen bar det av till Dea. Där fick vi både Varma mackor, glögg, lussekatter och gudomliga pepparkakor (beroende) Det var riktigt trevligt... och en aning fuller blev vi nog alla(nästan) med!:D Sjöng gamla godbitar tills datorn dog sen var det ut och dansa på B&B, och vi fick även med Tina och johan.. blev så glad att gumman hängde på! ;D Tack för en bra kväll!!!

Igår vart man på stan i 7 hela jävla timmar för att hjälpa tomten på traven! fiii fan.. och idag blir det att fixa det sista! Alltid ute i sista stund! Väntar på att Sebbe & lucas ska komma nu, ja o david ska passa dem nån timme så veronica får lite gjort!;) hihi Måste kanske förbi Madde & Dennis med om dem nu inte redan åkt.. hmm... ;)

17.18   Nu kom man hem efter ännu en lång dag på stan! hade det super mysigt med barnen, var kul o vara själva med dem lite hihi fick man göra lite bus när mamma inte såg på *ler* shoppat dem sista juleklapparna nu! Fan jag måste vart riktigt elak iår eftersom allt jag verkligen önskat mig vart slut överallt... blir så ledsen! :( men men... jag har ju kärleken iaf;)

Nej nu ska det pysslas! puss o kram och kom ihåg..
stressa mer annars hinner ni inte med!;)

SEMESTER!!!!!!

Nu var det fredag och jag har SEMESTER!!!!!! kan ju inte vara gladare asså, var ledig fyra dagar i sommars annars har ja jobbat hela jävla året så det är jag tamefan värd :) HELT underbarT

Vart en vecka med massa skoj och stress! Var på julbord i tisdags... jag, Dea & Sofie rockade mest klart! ;)  Synd bara att det inte vart en fredag då hade det vart fest kan ja lova! Onsdagen var det träning, Maddelito & jobb som gällde! Madde padde är för jävla go, tack gumman... Latte blatten va för jävla god den med haha! Igår va det hem till Sebbe & Lucas... i fulla bananer byggde vi världens finaste och orginelaste pepparkaks hus! haha... Pyntade med  både korkar, apelsinskal, godis och lussebullar på huset! Asså dem pojkarna gör en alltid så himla glad, Älskar er så otroligt mkt Sebastian & Lucas, ni är bland det bästa som finns i mitt liv!

Idag ska jag, David, mamma & pappa till härliga Liseberg!!! Synd bara att det e sånt skit väder... men det man inte har i benen får man ha i huvudet haha... med det menar ja paraflax!! eller nått?! nej fii fan.. detta ska bli en jääävligt bra dag...

Och imorgon ännu en:D Därför får ni alla en jule puss av mig!
(tyvärr finns det inga bilder på min snygga svägerska eftersom hon bara sprang iväg.. hihi )

              

12.50. Solen kom nu... allt lönar sig genom att tänka positivt!!! wiiie vilken UNDERBAR dag! :D
                                                                                                                                   

En dålig dag!

Fy fan vilken dag, känner för att vara riktigt jävla otrevlig och dryg. Jag har väl lyckats lite iaf!
Va iväg och tränade idag, fan va jag hatar alla jävla prat glada kärringar. menar inte fan ger mig av till gymmet för att skaffa nya polare, blir så lack när kärringa jävlarna sitter o tjötar om vilken jävla färg dem har på gardinerna medans andra får vänta! JAG VILL INTE PRATA MED DIG! Men nej, det fattar dem ju inte utan fortsätter som ett jävla kassettband utan slut! Gaaahhh... Hatar måndagar!

"Mini-jul" i lördags, serverades både det ena och det andra, var även duktig o vågade prova sånt som ja aldrig ätit innan! Synd att folk blev så sega, jag va taggad som fan i början med jule snappsar och glögg. Men tyvärr slutar inte allt som man tänkt sig! Tack o lov för min kära maddelito, Hon är för jävla rolig! :) Men i det stora hela vart den en lugn och trevlig kväll! Är ju skyldig dennis en drink nästa ggn med eftersom ja förlorade i Sing Star... ska aldrig mer sjunga med madde & dennis!!!!!!! haha

Nej nu ska ja iväg o hälsa på mormor min!

Ha en förjävlig dag allihop!
Kyss o smisk!

              

Mini jul.. Äntligen!

Ikväll är det "Mini-julafton" kan man väl säga, ska bli upp dukat med både Julegris, julefisk.. och små kossor i köttbulle form!  (usch va hemskt det låter... men GOTT) Har köpt massa olika glögg sorter, pepparkakor och andra saker i alkohol form med såklart! :P Ska verkligen bli latjolajban!!!!

Har vart en full späckad vecka med saker att göra i ett! Igår var vi på Sebbes dagis och fick se dem sjunga sina söta lucia sånger! Var jätte kul att få följa med, sen fick vi fika hos brorsan med luccekatter och hembakade pepparkakor, Mums! Älskar er så mycket!!

Köpte även en underbart fin Silvergran igår.. så mysigt. Inte ofta man får välja gran när det snöar samtidigt! Kommer lite bilder på hur det gick:D

Nej ska fixa det sista nu... åter kommer om hur kvällen slutade sen!;)
Pöss & Kram!

                                                   

100 mil på en helg!

Nu har man varit i sthlm och härjat för fulla bananer! nästan iaf
Var en riktigt intensiv helg men vi hann med allt som var planerat, Även davids faster och farbror kom på besök så det var liv i luckan hela tiden! Dem vill ju med klart vinka av lilla Andrea eftersom hon har valt att lämna oss alla till ödetsmakter!

Det var både god mat, tårtor, vin, whisky, massvis av kaffe och t om ännu mer fika! Hälsa på Arne & Lisbeth (underbart söta ena!) sedan var vi hos Michelle, fick ännu mer kaffe o trevligt sällskap av hans mamma! :D sen hem igen...
Vi fick massa fina julklappar, är så enormt tacksam... Tack igen för allt fint och en underbar helg! Passade även på att kika förbi moster min, en snabb Latte sne var det iväg igen.. MEN ja hann allt köpa mig ett par skit snygga skor :D (bilder kommer sen)

Nu om bara några dagar far Andrea iväg mot Canadas gränser... på o bestämd tid, hon har ju hittat kärleken där så vad ska man säga mer än lycka till och jag kommer sakna dig lill gumman! ska skaffa Skype nu med så vi kan hålla kontakten på mer än ett sätt;)

Nu ska jag o Älsklingen åka o handla till vår lilla " Mini-Jul" som ska ske på lördag... ska bli så kul! Glöm nu inte... tomte klädnad är ett måste eller glitter i håret;) hihi

Puss o Kram ät mkt banan!

(Tack för idag Veronica.. vi är för jäävla duktiga!)



        


En dag närmare jul!

Ännu en dag i regnet. Men vad ska man göra.. själva ord språket " det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" är fan sant... allt blir ju vad man gör det till. Och när jag tänker efter så är det rätt mysigt med regn..Men jag vill ha snö nu!

Eller det kan vänta till nästa vecka iaf.. ska till Stockholm på fredag och hälsa på alla underbara, kära svärfar och min älskade lill Andrea! Eller stor Andrea eftersom jag har två nu haha Ska bli så roligt att träffa dig gumman, var så länge sen! Bara sitta o tjöta och berätta det senaste.. Och med det menar ja allt skvaller vi kan komma på hihi!
För sånt gör tjejer och det vet ni med;)

Imorgon blir det allt träning med, Sebbe var sjuk i måndags så blev ett litet hopp där! Jag hoppas du följer med imn gumman;) Ska även på nått slags "smink Party" blir spännande!!;)  Hade jätte mysigt på julskyltningen med min älskling sen hem till mamma och mysa ännu mer, tack för en fiiin dag!

Vill även berätta om att jag lever med den finaste pojkvänen man kan önska sig. visst har vi våra dagar men just nu känner jag dem ligger högt i topp och jag bara älskar honom så himla mkt! Längtar tills han kommer hem nu så vi får mysa liten stund innan jag ska somna om igen hihi! David du är mitt allt och mkt mer!;)

Pöss & Kräm på er!!! 
ps. Tänker på dig imn lill Andrea hoppas allt går bra!
Är även grymt nöjd med min blogg.. tack tina!;)




RSS 2.0