?

Vad gör man när man inte borde, när allting säger både ja och nej?


Tråkigt men sant....

Det märks så tydligt och det är då man verkligen får upp ögonen.
Det sägs så mkt, men det görs så lite.
Det är då det märks, när man ser det så tydligt.

Nothing's alright...

'Cause I'm losing my sight
Losing my mind
Wish somebody would tell me I'm fine
Losing my sight
Losing my mind
Wish somebody would tell me I'm fine
Nothing's alright
Nothing is fine
I'm running and I'm crying

________________________________________________

 Det kunde vara bättre, det skulle kunna kännas lättare, men det gör inte det!
Det är en såndan dag, en sån man bara vill glömma. En dag som man helst inte vill veta av...
Var hos veterinären med Sachi idag, och det är som det är men hon är stark och vi kämpar.
DEt är en såndan dag, en sån som man helst bara vill glömma....


Man slutar aldrig att förvånas!


Fick äntligen i mig lite frisk luft idag, kändes som man var nyfödd. Efter att varit inlåst i lägenheten sen i måndags var det nog precis det jag behövde... Luft! Hundarna fick rasta tassarna på östra, japp längst bort, japp vid naken stranden och alla mina slutsatser blev helt plötsligt väldigt konkreta! Har länge vetat att män åker dit i jakt på ett fint ligg i busken, men trodde väl ändå inte att det verkligen va sant förrens...
...Förrens jag fick se detta LIVE! Den ena stod o väntade i buskarna och den gamle mannen sakta med säkert promenerade bort och vipps så var vårkänslorna här och byxorna i buskarna nere! *asg*

Man kan väl säga att våren är påväg?! ;)

_______________________________________________________

Du frågar hur det är
som om det vore uppenbart
- Ja det är släckt överallt
men jag tror att våren kommer snart


Rolling in the deep...

There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark.....



_______________________________________________________

 Jag vill, men jag kan inte....

Rättvisa vad är det?!

Varför är det så att dem som fått allt serverat på ett silver fat under hela sitt liv, bara fortsätter genom att få guldfatet?! Varför är det så att dem som har det svårast för stunden, bara får det ännu värre? Varför är det så att vissa har turen att lyckas med precis allt utan någon som helst ansträngning, medans vissa kämpar som dårar för att få allt att gå runt?!

Är det för att dem som redan har allt inte nöjer sig med något sämre? Eller för att den som är tacksam för minsta lilla, nöjer sig med det lilla?

Är det orättvist eller är det bara precis som det ska vara?!

________________________________________________________________________

Sachi (pappas vovve) ligger nu på sjukhuset, dåliga värden på njurar och mkt annat. Inte nog med att hon  redanm lider av en hudsjukdom som får henne att klia sönder sig om hon inte tar sin medicin... Nu ska hon få ytterligare mer medicin. Vet inte hur det kommer gå eller hur länge hon får stanna, men ska strax iväg för att träffa pappa och se vad som händer! :( 

*orolig*
______________
17.27

Kvällen skulle egentligen spenderats med lite festligheter och trevligheter hos Nicke & Yasnic men ikväll blir det ist att umgås med världens bästa pappa! Lite film, god mat och gosid såklart ;)  Få honom att tänka på lite annat. Hoppas ni får det super fint med Kinect och allt... next time i´m ON ;)



Annan del i Halmstad...

Tisdag, och det är redan i mitten av Januari. Vart tar dagarna vägen?

Fredagen va smockad av nöjen. Inte nog med att det pratades om batonger, det dracks goood vin och lockades en hel del hår under fredags kvällen... huur trevligt som helst. OCh som ett mycket bra avslut skakade vi våra lurviga på 007 (maddes nya namn för bond) Tack girlz, ni är bäst!!

                    

Dagen efter var jag inte i topp för att ta mig utanför dörrarna, så det fick bli liggsår av allt tv tittande ist! Fick dock mkt god frukost ;) Sweeetty tack!!!!! hihi

Jag skulle vilja resa någonstans, och det NU! Är trött på detta gråa trista väder, hade ju vart en annansak om man skulle besöka nått vinterlandskap för att få bryta lite ben i backen, men nej... ist sitter jag här, vid min dator och tycker kvällen är allmänt tråkig. Dax att börja planera för året som kommit... Nu ska jag lägga mig vid burken och invänta ett samtal från madde, vill ju höra om smack smack ;) hahaha

Jag LÄNGTAR som en tok efter värme!

____________________________________________

Sometimes i just dont get it...

Beach 2011...

Inom 30 min är jag påväg mot helvetes portar...
... Det nya året ska bjuda på platt fin mage, starka formade armar och ett sjuhelvetes snyggt arsle!

Mot gymmet!



...Haha sjukt het! :P

Trodde inte att hår ingick i sushi rullarna men ack så fel jag hade!

Vi har en ide, vi har viljan... det ska bara gölras och vem vet det kanske kan gå skit bra, eller åt helvete men den som inte försöker kan heller aldrig lyckas!!

Inväntar madelenius, ska ta ännu en tripp till staden för att åter igen klä av mig i omklädningsrummet och må dåligt över att inget passar, men vad gör man inte för att för en ggns skull kanske lyckas?! Måste dessutom vara något fel på dem där speglarna, dem bara måste förvirida sanningen asså..eller? ;)

Fredagen närmar sig och jag längtar.



Helt oväntad och Så glada, och väldigt äkta ;)
________________________________________________
i´m in love with a fairytale...

Om bara veckan kunde gå LIIITE snabbare...

Just nu är jag så glad för min lilla lammkotlett, någon ska ut på vandrings färd på fredag. Och vem vet hon kanske faller som fisken i en vatten pöl.. pladask! Ligger sedan och krälar på golvet på fredag eftermiddag i hopp om att någon i blå uniform ska komma och rädda henne från att tappa andan helt... Vem vet ;)
Spännande ska det bli iaf!

Imorgon ska jag träffa madness för att slira runt i staden för att trycka i mig ett par nyfunna jeans (kanske?!) och sikta mot klännings hyllorna för att ha ett förkläde tills på fredag då vi ska ut och skaka våra lurviga och golva dem runt om (vem vet... du skulle bara våga röra en fena av lambchop!) 

Varit en skit dag, och nu ska jag tillbringa resten av skitkvällen genom att hoppa in och ut genom duschen... och sedan ta ett stort skutt in i sovrummet för att ödsla några timmar vid burken..

_____________________________________________________________

Its hard to forgett... i dont know if i want to...


RSS 2.0