Grattis dennis!

NU var det länge sedan uppdatering och denna veckan har det varit galet mkt :) Men vi går inte in på det så mkt mer än att berätta om förra helgen som var helt galen, pappa hade besök från polen så det vart grill fest. Och en aning alkohol i kroppen kan jag lova! Dansade natten ut sen var vi nöjda och glada och kände att hela jag behövde sova haha... men fy fan det var riktigt trevligt!:)

Tack veronica för i torsdags, grymt nöjd med mina inköp denna vecka... får nog återkomma mer specifikt till det i nästa inlägg:P

IGÅR... Då var det kalas i fulla drag, Först hem till Sebbe för för för fest ;) Taxin in t Wild West och där hämtades det fete mat och cider i ett. För att inte tala om alla dessa 1 liters ölen som serverades, Vilken jävla underbar stämning asså, så härliga männsikor fantastisk mat. SUPER!!!!!!! Sen drog vi hem till Sebbe igen för FÖR fest innan krogen då ;) Det var dans, hälrig musik, kul som fan. Är umgänget bra då är kvällen bra! ;) 
Det bar t om ut till Bond i slut ändan, tyvärr tunnades det ut rejält med folk, så det slutade med att jag o david satt och pratade tills dem stängde haha Saknade klart min lilla madduska och dennis. Men man ska sluta när man är på topp;) Sammanfattning... Kanon kväll!! Men jag vet att min lilla söta plånbok gråter floder just nu... Men det tar vi imn hahha

Nu ska jag till stranden, Beach off ;)

PS. Nästa ggn ska jag ha större väska med mig till Wilda western ;) hahaha

Jag vet vad ja vill, och det ska helst vara nu!

Jag vet en sak jag bara måste ha, och det är nu, den nya locktången från babyliss. kostar bara runt 800kr.. haha.. Rena rama rånet men jag vill verkligen ha den!!!!!!!! Gaaahhh blir galen.

Slog upp mina blå bollar idag igen vid 8 snoret på morgonen. Kunde inte somna om, spontant nog drog jag på mig träningsoverallen och drog ner till gymmet. Jag var bland dem som stod o väntade utanför innan dem ens öppnat haha.. gött mos må jag säga efter!  Så ikväll kan man äta grillat med gott samvete haha

Ska hem till lö familía Cavebring för grill och cider. Pappa har sällskap från polen så blir att snacka engleschia o då krävs det ta mig fan cider för att få det att låta bra haha *nervös* Ska bli kul! Nej mer uppdatering senare med bilder i hope!

Puss o kram leverkorv!

13.34 -
Frukost på bordet, bra humör och ändå sur. Vad mer kan jag göra, börjar fan bli riktigt jävla trött på att ständigt bli ledsen för att någon inte kan kontrollera sitt humör. :(

Vilda Matilda, vilken dag!

Igår va det full rulle. Träffade mina Älsklingar i norrekatts park, uppgraderad med kaffe, bull-fika, mer fika och stor filt :) Jag, mamma, David, Sebbe, Lucas, Veronica och John! Massa mysigt... Sparkade fotboll, letade efter myror, matade ankorna och fick leka av oss i pippi parken. Fick även världens sötaste teckning av sebbe... Älskar er mina små pojkar!
Som toppen på en härlig eftermiddag, avslutade vi alla på Wild West. Bror min bjöd hela bunten på underbar mat... Fy fan asså. Det riktigt smälte i munnen. Madde och dennis you will love it! They like the bööf! Om inte annat så är personalen inte fy skam heller haha Fan så mysigt det va där inne med, tyvärr va inte vår plånbok rikigt gjord för att åka dit varje dag men tycker absolut att man skulle ta och unna sig det lite oftare;) Och när vi ätit oss mätta och en aning fetare avslutades det med, frukt/maräng tallrik och toblerone fondue.

YUMMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack för en såå trevlig kväll, här kommer lite härliga bilder :)

Snygg sebbe!  



17.38 - KOm precis hem efter en promenix med grisen. Kolla in vädret.. snacka om att det var snabba steg hem när man började se hur himlen lyste upp, och inte fan va det utav min ficklampa!



Run Alex, run!

Slog upp mina bollar, och tidigt var det för att vara mig. Och inom en timme då har jag dojjsingarna på fossingarna och springer som forest gump! hihi Hoppas på att få träffa mina söta pojkar o Veronica idag med... Pippi lekplatsen?! =)

Ett steg närmare.. vad?!

Veckan går segt men den rör sig framåt. Fikade en sväng med Tina och Andrea igår, jätte fin lägenhet gumms! Vill oxå ha större, men får hålla oss till vårt lilla kärleks näste ett tag till. Det har ju blirtvit bra mysigt här nu iaf :) och BAllen kan man ju dö för hihi Tack för allt fika igår och trevligt sällskap!

Funderar starkt på att ta på mig dojjsingarna och jogga en sväng ner till havet, orkar jag verkligen det?! FAst jag e ju ledig imn iaf.. woohooo!!! Vill även få med att jag HATAR fästingar, nu har zox fått två stycken på samma öga. Borde vara förbjudet asså!;)

David håller på med vår mest älsk hatade Cab, hoppas bara på att nån vill köpa den nu. Måste samla varenda slant. Inte kul att vända och vrida!

Madde ja hitta låten... hahaha La Ta ta, LA ta tada...


Fairytales is the shit!

Yeaaah norge vann och det var så jag hoppades på med!

Fredagen var det lite inköp med pappa sen fest, dennis och madde började hos mig... sen drog vi t Mykonos och Martina. Vi fick lite skratt anfall på kvällen, fy fan va kul det var just dem stunderna. Och man kan säga mkt om godis bilarna, finns bara ett sätt att stoppa dem och det är i munnen! hahaha...

Igår vart det bakis frukost på espresso house, inköp för kvällen och tjöt som vanligt :) Hem till bingen för att samla krafter, sen vart det fäst igen! Dennis, madde, Yasse, niclas och malin. MELODIFESTIVAL... mkt trevligt var det, men så blir det ju alltid och man väljer sitt sällskap noga hihi Guitar hero, sing star och hejande på norge! Tillslut lyckades jag och yasse få folket att hålla med oss en smula i vårt val att rösta! Madde du e fan svår flörtad haha Tack för en bra kväll!!!!

Saknar min lille lurviga kompis, ska hämta zoxen imn. Det är så mys att få vakna med honom... lille plutteman! Dessutom kommer stor grisen hem med idag, david, vart borta nu en vecka så det ska bli mys. Hoppas han med samlat krafter nu när han fått lite ledigt i helgen iaf...

lyssna och njut, detta är fan skit kul!

Tonight it is fest, som madde skulle sagt!

whoooo ring om ni är ute och härjar!!! ;)

Full fart, det gillar vi!

det är svårt att hålla i pengar asså, när det är så jävla roligt att slösa! Och nu har jag gjort det igen, blev en kjol men den va super billig och jätte söt så det fick ge med sig ändå... men nu är det KRIS i kassan. Fy fan.. det är bara en evighet t nästa lön så det ska väl gå... hahha

VEckan har varit intensiv och väldigt trevlig. Badat griseman och monstret, på börjat kost "kursen," (nästa ggn förljer du med dea!) Hunnit äta massa skit, träffat gumms veronica, jobbat, promenerat runt med mammsen och kollat på super fina hus :) Ja det har vart fullt upp och idag har jag lekt med Madde. Fick bli hemma gjort blåbärs paj, och stekning på ballen. Alltid lika trevligt, så trevligt att vi ska ses imn igen... Miklos har ju fyllt och blivit gammal så imn är man bjuden på partaj och det ska bli trevlisch!

Saknar min älskling, han är på ppm kurs eller va fan det nu hette. Så han blir borta t söndag kväll... Så tomt, men ibland behöver man vara ifrån varandra för att man ska hinna sakna och uppskatta varandra mer sen när man väl ses. Längtar efter dig sweety!!! :)

Nej nu mys i min mysiga soffa som jag ändrat en smula på. Sååå nöjd..
Hej på er alla glada, jag blir glad av komentarer annars tror ja ju ingen läser mina meningslösa meningar;)

Glassriga dagar!

Fan rena rama baktanten har jag vart... Igår blev det blåbärs paj alá vaniljsås, och imorse blev det nybakta scones alá coffeé :) Gummy!!!

Solen skiner och det gör mig glad. Ska strax hämta upp madduska för att dra t östra och trycka i oss somriga glassar! That we like... Får se vad som mer sker. Btw så har matte blivit pappa, Grattis! Åhhh en sån där söt liten sak kanske man skulle inför skaffa sig ;) *skrattar* Vet en som skulle bli överlycklig iaf... om inte svärfar haha JAg o david satt på ballen och försökte komma på lite namn, och det var inte dem mest trovärdiga men kul hade vi... hahha

Mot Beachen!!!!!!


Poker face....

Jeppe kom förbi en sväng, så david hade någon och leka med. Jag drog täcket över huvudet och somnade. Köpt nya blommor till ballen idag, tacka gud för att mamma finns. Vad skulle ja göra utan henne i vissa lägen asså?! DU är bäst!

Man kan fundera, man kan hoppas, man kan vara, man kan låta bli. Det är upp till var och en vad man gör, man kan även försöka för mkt utan att få nån respons... hur gör man då, slutar man bara, eller ger man aldrig upp?! Just nu är jag lagom trött i bollen.

Jag hoppas på nått roligt dyker upp, kanske en liten lintott ringer mig och vill leka hahah... DU vet skåpet är laddat och skogaholm där med;)

pussen och kramen!

17.23 Denna lördagen suger stort, skulle bara berätta det för världen med.

Så det kan kännas.....

Det är en såndär kväll, en sådan som man bara vill krypa under täcket och somna in. En såndär kväll där man helst bara vill vara ensam, slippa vara mer än vad man känner för att vara. Vädret är kasst, sitter ensam vid datorn.. och det är fredag. En kombination som verkligen suger. Så jag kanske skulle ta och dra täcket över huvudet och somna in och strunta i att vara mer än vad jag vill...

I´m the voice inside your head you refuse to hear

Denna låter är så jävla skön....


Underbara Människor!

Hem kommen efter jobb, träning och lite shopping med mammsen. Fick bli ett par nya skor och lite underkläder.. me likes!:)

Har så mkt bra som hänt senaste veckan bara så får sammanfatta mig kort. Valborg var underbar, Lunchade med Madde, shoppade, fikade på stranden sen vart det fest i fulla drag. Hem till Sofie och micke där dem andra knasbollarna väntade hihi Alltid kul med nytt folk.. dessutom vart andrea galen som vanligt, det e bra! Tack för en bra valborg ;)

Legat på stranden i helgen, dessutom har jag badat. (hihi nappe är jag före dig nu eller?!) Det var gris kallt, men ja har iaf gjort det! Fick fira lilla mormor med, hon är sötast!! Lördags kvällen spenderades hos familjen cavebring, grillat, fotboll, och massa busande med mina absoluta favorit pojkar! sååå Trevligt, ni är bäst! :) Söndagen vart det hemma gjord paj hos madde och dennis.. fy fan, ni får oxå vara med på litan av att vara lite bättre. hihi Jag och madde tog bilen, jag slog i backen sen var det raka vägen till "citygross"... ÅK INTE DIT!

Sammanfattar det som att jag har spenderat mina dagar med mkt trevligt folk, och känner på mig att dagarna kommer fortsätta så ;) Tack och hej... ps. Det kommer bilder från Valborg sen, den som väntar på nått gott hahah

RSS 2.0