Time to burn it down...

Svårt att sova igår kväll, inte konstigt att man är trött om dagarna när man sover mindre än 5 timmar om nätterna... Skulle behöva den där jävla skönhets sömnen känner jag, för inte fan kan man ta igen den på dagen. Då ser man bara ut som en zombie resten av dagen...

Blir inte klok på mig själv, men frågan är om det är någon som riktigt blir det. Har en sån där period som jag skulle vilja borra ner mig under sanden och vakna upp när allt är så där soligt, varmt och lyckligt runt om. Samtidigt som jag vill vara uppe och känna spänningarna i luften... Antar att det med sanden blir svårt så ja får nog vänta o se...

This used to be a funhouse, but now it full with evil clowns...
...its time to burn it DOWN, burn this fucker down!




ps. P!NK är så jävla grymt snygg... Längtar tills vi ska t götet!!;)

Onsdag.....

Just nu sitter jag och funderar, börjar bli trött på det där... Fundera fundera fundera.. ORKA! Ont i magen efter alla Klementiner jag tryckt i mig, gudomligt goda! Zox ligger på golvet och demonstrerar, tuggar sönder den lilla lilla pappers biten som ligger på golvet... Han behöver springa på stranden, men hur jävla roligt är det när det regnar?! Får bli den vanliga kvälls promenaden, sjukt tråkigt att ALLTID behöva göra det själv... Sjukt trött på att ALLTID sitta här själv... suck! Konstigt att man söker spänning?! Som spå kulan sa... "Öppna inte dörren för okända personer. Du har svårt att säga nej till erbjudanden."

Saker och ting börjar bli lite enformiga, lite för enformiga. Jag behöver mer... MYCKET mer.
Jag vet det kunde vart grymt mkt värre, men ibland måste man få vara lite självisk och tycka och tänka... FAN nu kom det igen.. fundera och tänka... gaaaah.

Nu drar ja så fuck off!



ps. Jag syns inte länge!

O´boy, Vilken hääärlig dag!

Då har man vart ute i solen mer eller mindre hela dagen. Jag och Madde lyckades skramla ihop våra sista mynt och där av köpte vi oss en varsin glass nere i Tylösand. GÖTTANS! Hittade ett litet smultronställe där vi ska ställa ner vår en ggns grill som vi ska köpa en vacker dag där korvar och majs ska grillas ;)

               

Slängde oss i bilen och tutade ner mot staden, lite spontant ringde vi Käään för lite kaffe, men eftersom vi inte var välkomna där tog vi oss i kragen och pallrade ner t Espressohouse för en stor Kaffe bland fisk måsarna. Myyyycket trevligt, Träffade på Sebbe & Ida... och där blev det ännu mer tjöt i solen. Fan va livet är härligt ibland, speciellt när man har underbara mnänniskor runt sig ;)

Nu är man hemma, borde liksom städa upp lite här eftersom det ser ut som andra världskriget har vart innanför mina dörrar, men vem fan orkar städa?! Är du sugen eller känner någon som vill... Slå en pling du är VÄLKOMMEN!

ps. Jag o Maddis skaffade oss lite nya polare igår när vi drog förbi staden, Stig och berit heter dem och ville mer än gärna plåtas ;)

           

En fredag att minnas!

Igår toppade många kvällar kan jag lova. Det var riktigt JÄVLA roligt och mag musklerna fick arbeta en hel del under kvällen så mycket som vi skrattade! ;) Vid 18 snoret dök damerna och Madde upp till Mamma för lite inflyttnings fest. Och tro mig, det firades ordentligt haha God mat och trevligt sällskap. Champange, drink, cider, vin... shottar... You name it! Efter en mycket trevlig för fest begav vi oss till Harrys för en cider och lite tjöt. Sen var det ungdommarna som fortsatte kvällen.. Jag och Maddis drog som alltid till Bond. Fan vi har så jäkla roligt när vi är själva, fast åh andra sidan har vi ALLTID KUL! 

     
                                    

Kanske lite föööör kul? ;)
Man lever bara en ggn, och jag tänker fan se till att LEVA med, så det är precis vad jag gör. 

                                         
                                        TACK FÖR IGÅR ALLA!!!!!!!!!!!!! 
 


ps.Lammkött ska vara gött har jag hört *blink blink*




Florett, Värja nästa ggn blir det Sabel :P

Jag hinner knappt med, är så mkt hela tiden så jag blir helt snurr i boll och kropp. Men jag är ung, då ska man väl överleva lite stress eller? Igår drog jag och Christel till Arena hallen och FÄKTADES! tro det eller ej, but i did it!!!! Dessutom va Hallands posten där och plåtade den ny blivne guld medaljören dvs, Sveriges mästare i Fäktning. Så klart mitt i allt så befann vi oss där, JUST den dagen... haha TYPISKT! ;)

"Mache - Pache" Det försökte läraren pränta in i våra kloka skallar men det gick väl si sådär, snacka hjärnan fick arbeta OCH för att inte prata om benen!!!!!! Men jag är stolt över mig själv att jag vågade prova nått HELT nytt, tack tack gummsi ;)

                            

              Först är det jag som gör en Attack, sen Cina som posar som ;)
                              FAN VA FULA KLÄDER MAN HAR!!!!!!!!!!

Har ägnat ett antal timmar nu åt att sy för hand, kan inte riktigt säga vad än.. men imn kanske! Mina fingrar gör ont, mina ögon svider och jag är trött...
Nej nu ska det inhandlas rus drycker och mat, för ikväll är det paaartaj hos mammi och det ska bli trevligt ;)

//Peace and Love!

En rad, suddar ut, två rader, ändrar om!

Känner en aning panik just nu, blir nervös av bara tanken. Men ibland är det bara till att göra, så jag har börjat... Dessutom är det tanken som räknas.

Och jag tänker, tro mig... Jag skriver!

Upp och ner, ner och upp....

Måndagen avklarad, skönt. Den är ju nästan alltid lite ångest laddande, eller vänta nu det är ju tisdag som är det och den är ju imn... NEEEJ! Men då får man ist göra det bästa av den. Bokad o klar för uppdrag och kaffe!;)

Har precis målat tre nya tavlor som ska hängas över barbordet i köket, kändes lite väl sterilt där. Så innan jag får råd att köpa min vägg text så får dem ta dess plats sålänge! Får se hur det kommer se ut. Jag och Christel fick springa av oss idag, tog rundan från allra början av Tylösand och upp och ner för sand dynorna tills vi nästan kom till Frösakull, såååå jobbigt men även sååå effektivt! Nice ass here we come ;) haha... Som vanligt pratade vi om allt och inget och det var precis lika trevligt! Next tripp... springa upp och ner för gallbergets trappor. Det blir jävlar mej en utmaning!!


                                 

Nej dax för lite soff mys med Hakån innan morgon dagen gör sig allt för påmind.

Tack för igår Kääään och Määäd, Ni underhöll oss riktigt bra! hihi

Jag älskar hemlisar som man får dela med sig av, dem andra är bara tråkiga!

Då var det ÄNTLIGEN fredag, som jag längtat. Fast denna veckan har vart super bra, underbart väder och dem bästa runt mig så det är ju inte så att jag längtat efter att den ska ta slut ;)

Nu har ÄNTLIGEN tärnklänningarna kommit, och jag bara ÄLSKAR den hiii... mer säger jag inte. Trodde jag kanske inte skulle få på mig den, eftersom det trots allt va i December vi provade ut dem. Men det va nemas problem kanske t om behöver sys in liiiiiite!!! woohooo...vet nog hur jag vill ha håret nu med... men även det en heeemlis ;)

JAG VILL DELA MED MIG!!!!!!!!!!!!!!!!

Har en aning träningsvärk i mina stackars vader så ikväll blir det soffan som gäller. Även denna fredag OCH det gör jag med sant nöje. Har hyrt Närkontakt och En sommar med Göran, såklart en påse gotte med även denna fredag!

för att avsluta så rundar jag av med en bild på min knasiga lilla smula. Nej hon har INTE brytit armen utan hon sovver tydligen sådär... knasigt?! JAAAAAAAAAA!!!!!!!!! ;)

                 

Älskar denna underbara vår!

Snacka om att man har promenarat av sina ben denna veckan! Helt sjukt med promenader och jogging turer.. and i lovin it!!!! Har fan vart på stranden varje dag MINST en ggn denna veckan.

Igår blev det en sväng förbi Hanna Morris för att kolla in det sista med bröllops klänningen, sen kom barnen hem till oss för lek och bus. Efter det följde vi med till Frösakull för att trycka i oss en smarrig pizza för att kompensera våra promenader hahah Sen blev det faster Lelle som fick berätta saga innan dem små finaste barnen skulle träffa John blunder, så mysigt!!!!!!!! Jag och Veronica tog en låååång kvälls promenad på stranden när det var solnedgång så vi fick vara lite romantiska ihop hihihi Idag efter jobbet drogs det till Frösakull IGEN för nyttig fruksot, strand promenad OCH solning i trädgården... så nu är fejjan rööööd!!!!!!!! GÖTTANS!!!!!!! :D

Träffade Cina ikväll som lovat för länge sen, skulle prova fäktning MEN vi ändrade oss och tog en jogging tur längs bertil stigen. Joggade ca en mil... så jäkla nöjd med mig själv nu, men ack så sugen på nått söät för ovanlighetens skull!

Tack mina sötnosar för en underbar dag!!!

ps. Jag älskar hemlisar ;)

ps2. Jag längtar till vi åker määääd! men du, glöm inte köpa sol-lampa nu hahah Annars kommer du se ut som en glödlampa brevid mig snart *asg*

ps3. Nej inte tv-spelet utan pssst nr 3, IMN KOMMER TÄRN KLÄNNINGARNA OCH OJ VAD JAG HAR LÄNGTAT!!!!!!!!!!woiiiiee

En dag i vårens tecken!

Klockan är halv ett och solen skiner utanför mitt fönster. Fan va man har längtat efter detta, gå på stranden och känna varma vindar mot kinden. Precis him kommen från västra jag och Veronica tog grisarna och promenixade längst bertils stig. Myyys!!

Helgen va full späckad, hälsade på hemma hos pappa, fick grillat lite och även ett spontan besök hos brorsan. Där blev det ännu mer mys med gotte och bubbelbad ute!! June & Fredrik skulle sova över där så jag och David kom o våld gästade dem!!! hihi Noras sagor var bland dem bästa... Blomman och bananen Cecilia, Tavlan och giraffen, Gardinen och räven. Alla hade dem ett hemskt öde att vänta sig haha.. söt!!!! Va mys, ni räddade vår lördags kväll!;)

Igår va det meningen jag o määd skulle träna på eftermiddagen, men orken är helt borta så vi tog fläsket t stranden för en promenad i solen ist och avslutade med god mat och glass ;) Kanske gick upp mer än va vi förbrände men vem fan orkade bry sig då;) Tack stump super mys!!!!!!!!

Nu ska jag in till stan för att åter igen möta upp sötnöten Veronica, bröllopsklänningen ska nämligen vara färdig sydd så nu är det bäst för dem att den sitter riktigt bra ;) Hej o hå....

Ps. Zox har en stor fästing bakom örat, finns det något äckligare?!?!?!? Dax att fixa fästingmedel!!!!!!!!!

Fredagsmys med mig själv och jag!

Blev en IPhone för David, en mys promenad genom stan och lite mat i magen senare så har ja nu lyckats få ner lite gotte med. Mätt som fan men ja mår ju inte illa än så mer godis lär väl slinka ner medans filmen nu sätts på. Bröllops fotografen, får se om den är nått att ha ;)

Råkade bläddra förbi två klänningar, Vill ha den vita speciellt. Menar huuur söt sommar klänning är inte det där!

                                   
 
                          VARFÖR FINNS DET SÅ MYCKET FINT?!?!?!

Ny garderob är välkommen!

Det är strålande väder och sååå varmt, ska absolut inte klaga MEN mitt stora problem är vad fan man ska ha på sig liksom. Man måste ju ha jacka annars fryser man och har jag min skinn jacka då svettas jag... Och köper jag ny jacka då har jag inga pengar. Fatta jobbigt, Vad har man på sig?! Sitter in mina nya jeans jag fick av Veronica i veckan, TAck stumpi... Systern jag aldrig fick, dvs ärva kläder!!;) hihi Ska rensa min garderob med, har en massa grejer som bara staplas men inte ett jävla skit att ta på sig. Får nog bli ett års regeln:

Har man inte använt ett plagg under det gångna året ska det BORT! För det kommer aldrig användas igen.

Har vart på stranden två ggr idag och rastat vovvarna så nu är dem heeelt slut. Massa mysigt, först med pappa sen med David. Och nu ska jag in t stan och fixa en ny mobil t min man, han envisas om denna IPhone, så vi får se vad det blir.

Puss och hej!


Första grillingen för iår är nu avklarad... ÄNTLIGEN!

             

Igår spenderades förmiddagen i stan med Veronica, vi gick runt i mer eller mindre alla skor affärer där vi letade efter ett par hon kunde ha till bröllopet. Åhh vad hon inte gillar att prova skor den flickan.. hahaha... jag må ha varit tjötig men vi hittade ett par tillslut, så det är bara att tacka mig ;) Va jätte mysigt. På eftermiddagen tog jag min älskade bil, slängde in voffsingarna och rullade iväg mot Frösakull för bus och lek. Det blev mys med pojkarna och fika ute i den varma vår dagen... Plötsligt dök detr upp en doft som borrade sig in i våra kroppar med glädje. NÅGON hade satt på grillen och då slog det oss... MOT affären!!!! Inhandling av kött, salllad osv... Jag fick vara "grillaren" och Veronica pysslade med salladen. Troligen nådde doften av grill ända bort till HAlmstad för helt plötsligt när maten var klar då stod David och sniffade bland buskarna ;) hihi SÅÅÅÅÅ mysigt!!!

Idag spenderades nästan hela förmiddagen på Hanna MOrris, äntligen fick Veronica fixat slöja, smycken och klänningen. Åhh du kommer vara så otroligt vacker.. längtar tills John får se vilken fin brud han har!! :D LÄNGTAR!!!!!!!

Har varit så¨sjukligt trött idag, skulle dragit och fäktas men var tvungen att ställa in... Träningen har vart NADA denna vecka.. motivationen är lååångt borta, och söt suget är väääldigt nära... SUCK. Trött jag blir på mig själv!

MEN MEN MEN... Måste bara berätta om mitt ÄLSKADE, UNDERBARA VACKRA armband som jag inhandlade igår. Sååååå kär... det är såå jag, dessutom ska jag köpa örhängerna med... fy fan har nog aldrig vart spå nöjd med ett smycke!!!!!!!
Men gott folk, en bild ger inte den rätt känsla man måste se det LIVE!!!!!!!
                                    

                     TACK TACK TACK David, Älskar dig sååå!!!!!

I Väntan på sötnöten!

Sitter och väntar på att Veronica ska komma in till stan så vi kan ta en runda i affärerna, men troligen har hon glömt bort tiiiiden för hon skulle vart utanför... NU! haha... Vi ska kika in lite bröllops skor, spännande. Dessutom ska jag försöka ta mig in i smyckes affären och köpa mig ett armband, inte vilket armband som helst heller utan... RockBySweden av Laila Bagges kollektion. Jag fick et stoooort påskägg fyllt med godis och även en liten slant av min älskade man, där han hade som motivering att jag fick gå och köpa mig vilket smycke jag ville av dem jag tjötat om... och så får det bli! Han är helt underbar!! ;)

Nej om man skulle bege sig ut mot solen, ha en bra dag så länge!!!

               

Underbara Påsk!!!

Sitter och kollar på Date in the dark, där dem lära känna varandra med endast beröring och röst. Lustigt hur man kan fatta tycke om en människa, finna samma intressen och känna en attraktion, och därefter så fort lyset kommer tillbaka bara få allt att försvinna på en ggn. Är människan verkligen så ytlig?

Fast det klart, för att alla bitar ska falla på plats så måste man ju vara attraherade av varandra oxå... Det som är underbart iaf är att, för någon är man ingenting medans nån annan där ute tycker att man är allt och lite där till! Människan är bra kontig ibland.

Saknar David massor just nu, han har vart ledig i fyra dagar i streck... och nu sitter man här igen, ensam och övergiven. Men jag ska inte deppa ihop för det. Jag har haft en underbar påsk. Mormor har vart och hälsat på, sötaste på så länge. Fredagen målades det ägg med Madde och mammi och det var bara början... Haft en underbar påsk middag hos mamma med alla underbara i familjen... Vad vore jag utan er?! En prick i atmosfären nånstans antagligen. Sen på lördag kvällen drog jag och David hem till Nicke och Yasse för Påskfärre. Mycket trevligt, tack för en kanon lördag!;) Nästa ggn tycker jag alla följer med ut och skakar dem lurviga!!!

Nea nu ska jag beundra mitt nyaste inköp, fy vad glad jag är!!! ;) Men jag tänker inte säga vad det är, så det är så!

ps. Maddis, nästa ggn är det jag som bakar!! Du är bässsstisss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps nr2. Veronica, tur vi har varandra. Vår lilla promenix gjorde min dag bra!!!!

       *kisses to my girls*

Mot de fluffiga dalarna!

fy fan, nu är det påsk... ikväll drar jag med min kvast mot blåare kullar för att göra lite häxdåd. Jag hoppas jag möter upp er andra skator där ute ;) Har vart en bra vecka.. kort en, och det gillar jag! För nu är vi lång lediga om nu någon har missat det!

Har vart mycket träning känns det som iaf haha.. skulle fäktas idag med Cina men dem hade såklart påsk stängt.. suck.. men nästa torsdag IT IS! Får dessutom se om jag pallar dra min röv bort mot Actic imn bitti.... DEt får bli morgondagens dilema!

Finns så sjukt mkt på min önskelista just nu, kan vara bara för att jag är PANK, BROKEN, FATTIG.. ja ni fattar. VARFÖR hittar man alltid just då så himla mkt?? Det är ju för fan första dagen på månaden och man är redan fattig.... men jag vill iaf ha Kläder, väskor, smycken. Just nu har jag två saker som ligger högst på listan...

   Denna vöäskan som är så äckligt jävla snygg, jag bara ÄLSKAR nitar så det klart jag blir tokig när jag ser den ;) DEn ska inhandlas en vacker dag...

Sen har ja ju Laila Bagges smycken som är skit snygga Rock By Sweden... Fy fan, hittat ett armband där som det står "Alex, kom och köp mig.. jag vet att du vill ha mig" det hade vart så fint på bröllopet. Stiligt men ändå jag... Eftersom jag ÄLSKAR Döskallar med... MUMS!!!!!!!!!

Nea nu ska jag sluta dreggla och lägga mig i min stora underbara soffa och mysa med pälsisarna. För snart kommer John blunder och tar mig till en annan värld! Men först ska jag hoppa på min kavst.. see you all suckers!

RSS 2.0