"A little bit of heaven"

Kollade precis på "A little bit of heaven"... Mina tårkanaler är tömda, jag är tömd. Samtidigt är jag fylld av allt, precis allt. Verkligen en film att rekommendera, lyssna på låten. Texten säger ALLT, och lite till...

        

I slutändan tjänar jag pengar... Så det är så!

Först och främst vill jag säga... GRATTIS till min älskade lille pälsboll till gris. Det är din dag och gris som du är fick du ett öra att knapra på och lite borstar som fick passera genom din underbara päls. Du är bollen i mitt liv och matte älskar dig otroligt mkt. Vad vore jag utan griseman?! INGET! Så gratinerar på din grisdag, 10 år gammal men du ser fortfarande ut som fem och luktar kanelkringla!!! ;) 

           

Vaknade med att mina händer värkte som aldrig förr, strålar från knogarna, händerna svullnar upp på nätterna och det hela gör det jävligt jobbigt att jobba, tur man inte har ett "fysiskt" arbete?! gaaaah.. använder ju händerna hela jävla tiden... Haft detta i över två år nu och det blir bara värre! Ska man verkligen ha sånna här problem redan när man är 25?!

Annars har dagen vart fin, hann med att baka ett hundra tal pannkakor (vilket det iaf kändes som) Varför utsätter man sig själv för sånt?! Fast åh andra sidan är det ju himla kul och servera det. När panncookisar kommer på bordet blir alla som barn igen! ;)

                 

Jag börjar få allvarliga problem, jag har gjort det igen. Jag såg, jag föll & jag blev kär... Dvs två nya klänningar fick följa med hem. MEN hey... Dem kostade 299kr styck INNAN och NU 100kr.
HALLÅ vem fan kan motstå frestelsen?! (den där madelene är farlig att umgås med!) Så jag fyndade och tjänade, dvs..
Jag kom, jag såg & jag segrade! ;) 

        
___________________________________________________________

Kommande:

Längtar som en tok till på lördag... Först myspys i Helsingborg (I Hope) Sen festligheter i kungens ära, mja men vi ska iaf sätta pricken över i ett och få det att ramla ner med lite festligheter!! ;)


Att slösa är bra mkt roligare!!!

Igår fick man spendera 10h på jobbet, lååång dag! Men detta kompenserades upp genom att jag och den där bästaste Maduläne tog Peggan upp till småland för lite Shopping. Trott eller ej, mitt i "staden-gud-glömde" låg en jäkla massa märkes butiker. Och hey... Jag hittade mig en härligt fin vinter jacka (Planen var INTE att spendera så mkt på en jacka men vad gör man?!) jag föll, jag blev kär så SJÄLVKLART fick den följa mig hem!!! Hade sjukt roligt, skratt musklerna fick sig en rejäl omgång, dags-utflykter är ju bara bäst. Med härlig musik, bästa sällskapet och lön i kassan så kan det inte annat än bli kalas ;) Tax min lilla puddel för att du är du, speciell och helt jävla galet underbar! ;)

Pappa har kommit hem från Polen och hur fantastisk är inte han?! Helt underbar!!! Han handlade hem lite törstigheter och som jag beställde, min absoluta bästa parfym i stort fodral, STORT fodral. I'm in love with my own scent! ;) Som början på lönen var jag bara tvungen att inför skaffa mig lite nödvändigheter för mitt sletna hår... Det var ett absolut måste. Har redan berättat för mina nära och kära hur budgeten ser ut, för i själva verket har jag TJÄNAT på alla mina inköp! ;)

Smått och gott från mitt shopping förråd...

Vad tycks?!







       
______________________________________________

Konstig känsla i magen...
...Gillar't ínte.


Jag skulle kunna tömma hela jävla kylen!

Hade det funnits en häst som var panerad i socker hade jag kunnat äta upp den nu! Även om det känns som jag spricker för jag redan fått i mig två dagars kalori intag bara idag, så vill jag ha mer. Kännt mig riktigt kass idag, sovit mer eller mindre hela dagen (förutom när jag frossat) sen jag kom hem från jobbet. Nu ut i regnet med pälsbollarna och hoppas på att dem inte tar lång tid på sig, sen sova ännu mer!

Fel från början eller rätt från start?!

Man tror från början att det handlar om allt det där, men tro mig, det handlar egentligen om så betydligt mycket mer...

Loneliness pessimum.

Det är inte när jag drömmer
Det är inte när jag blundar
Det är när jag vaknar
Det är när jag ser
Det är då jag förstår, det är då det visar sig allt mer.
Det är när jag vaknar
Det är när jag ser...


RunKeeper - ÄLSKA!

Yes då tog man på skorna för tredje ggn denna veckan, och jag bara ÄLSKAR min App - Runkeeper. Den håller koll på allt. Hur fort jag springer, vart jag varit, hur länge.. osv osv. Så det är bara till att starta och sen jämnföra med förra passet. ÄLSKAR... Hittat helt underbara nya stigar/vägar att jogga på. Så både idag & igår fick Zsazsa följa med o jobba bort lite fläsk.På med bra musik på högsta volle, underbar kick!

 

_________________________________________________________

Gå ner i vikt - fixa formen, ta tag i studierna - fixa kursen.
 
Bara jag själv som sätter käppar i hjulet... ´
Fast ibland får jag lite hjälp på traven, så tänk efter.. för när väl mina ekrar är borta, då finns det inge fler käppar som kan hindra mig från att rulla ner för backen!

Nu är det bara att vänta... Who knows where the next step takes me!

Är du säker på att ditt varumärke förmedlas på rätt sätt till användarna? Behöver ditt IT-system/tjänst en uppdaterad grafisk profil och en ansiktslyftning? Vill du förhöja och förtydliga användargränssnittet? Där det finns behov av att kommunicera visuellt, finns det också potential att, genom grafisk design, förhöja kommunikationen.

Då har jag skickat iväg mitt mail till vuxenutbildningen, halmstad. Frågade om dem ville köpa in kursen som, Grafisk formgivare, till lilla mig. Är väl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Kan det vara mitt nästa yrke kanske.. Läser ni övertexten så är det just det som jag tycker verkar vara skit kul OCH som jag tror jag kan vara bra på. Ge varumärken, produkter, webbsidor ett ansiktslyft. Kretivitet på grafisk nivå... Jag som ÄLSKAR att hålla på med bild, form och färger via datorn. Vi får se... Håll tummarna!

Ska faktiskt ta på mig dojjorna och promenera ut själv i det fina vädret.
Tack för idag Mäd, du är den bästaste som alltid finns där!! <3

                  
____________________________________________________________
Tänkte fråga, ville fråga... men kändes som det inte var någon ide.

See a new beginning rise behind the sun...

Det blir för mig en konstig fråga, som om det inte vore uppenbart.
Att försöka sig på, eller säga att man förstår.
Det är ingen ide, för ni ser inte det jag ser.
Öppna ögonen nu eller låt dem förbli stängda.


Längtar till den där fikan imn, känner att jag behöver den.
Jag behöver verkligen den!

        
                               Dagens låt...

                                       

ps. Säg som det var ist, jag är inte dum!

We R who we R

Grafisk formgivare, skickat efter en intresse anmälan. Kan det vara mitt nya jag?!

Haft möte idag, som vanligt, som alltid finns det dem som alltid har så mkt åsikter att lämna ut, så mkt att klaga på men när det väl kommer till kritan har dem inte ett jävla skit att säga. Patetiskt, kom inte sen och klaga, för jag vill inte höra. Kan man inte stå för det man tycker så är det fan bättre att hålla käft. Tänk på det nästa ggn munnen öppnas och ord kommer ut, tack!
_____________________________________________________

Ibland känns det mer ensamt än andra ggr, just nu blåser det väldigt kallt


Life ain´t never what it seems to be.

Tog mina två lurar och drog ner till ÖstraStranden för en lång välbehövlig tur själv. Att inte veta är nog bland det värsta som finns... Att veta vad som är rätt & fel? Nea, det vet jag inte och jag har faktiskt egentligen inte en jävla aning heller för den delen. Hur knasigt det än låter så är det faktiskt sanningen just nu, för när något sätter sprätt i huvudet på mig vet jag varken ut eller in. 

Finns stunder då jag önskar...

             

" jag är inte mer än människa"
Är inte det egentligen bara en riktigt jävla dålig ursäkt?!

Vad gör vad?!

Hur vet jag vad som är rätt och fel? Eller vad som är fel och rätt?! Och vilket kommer egentligen först? Är det så att när det känns rätt är allt annat fel? Eller kanske när det känns fel är det andra väldigt rätt?! Äsch natt mössan som pratar... Men jag undrar fortfarande vad som gör just det så rätt medans det andra som känns rätt, ibland, egentligen är så fel. Får nog aldrig veta... Bara undra.

"Hjärtat slåt lite hårdare med billigt vin"

Hämtade upp Mädz-her-self och drog den snabba till Falkenberg för en fika och lite inhandlig av kvällens goda ting! ;) Det där med att dra iväg till ställen man inte är på så ofta och sätta sig på ett ställe man aldrig varit på innan... DET ska det bli mer av framöver! Ikväll stundar det för lite tjöt, vin OCH såklart...

                

Så vi ses kanske ute i dimman för kväll är det All in!!! (all in?! Nääää men låter bra)

PS.

             

Shoeoholic?!

Nu är AUX sladden inhandlad så det är bara till att pumpa musik ut ur högtalarna på Bimmern. Madde håller på att ladda värsta playlisten för imorgon, då drar vi ut på äventyr med nya räzern! Can´t wait.

Ett par skor ick snällt följa med mig hem igår, lyckligare?! KLART! Super fina, var lite tveksam till en börjar. Klumpfot?! det bjuder jag på isf...så dem får flytta in ;)

           

Nu leka frisör sen Fredagsmyyyyys... Hell yeah. Har jag sagt att jag ÄLSKAR fredagar?!

______________________________________________________


Lite lustigt det där med tiden, ena stunden kan precis allt kännas helt hopplöst. Kännas som om ens värld raserat, som om man missat precis allt och förlorat det mesta. En sekund senare kan man vara den lyckligaste i världen, känna sig älskad och speciell. Känna att varje steg man tar blir till ett större och faktiskt leder en någonstans.
Att försöka förstå, är som att leta efter något som inte finns så jag låter bli.




Back to Black

Förmiddagen har spenderats med bästaste Vera. Hon kom över med Sushi och snacka om att vi frossade. Dessutom fick hon berätta allt om sina utbildnings dagar, är så stolt över dig gumman. Du ville, du vågade och du gjorde! Ser framemot att få vara din försökskanin/Modell ;) hihi Sen tog vi en åk tur i Räääzer bettzy, hon går fint, ser fin ut och spinner som en puma!!!

Funderar väldigt starkt på två kurser nu framöver. Blir lite vid sidan av grejer, men nått som jag tror jag kommer tycka är kul och vem vet vart det kan leda till. Sen har jag hittat en skola, Berghs School of Communication, Grafisk Design... men måste hosta upp 30 Lakan. Hmm... Borde jag över väga Inredningskonsult igen?!

Det mesta känns bara så hopplöst just nu, vart tog glöden vägen? Mycket snack liten verkstad... 
                    
________________________________________________________
 
Saknar, ibland lite för mkt.

Få förunnat!

Tänk vad en endaste mening kan värma. Inte många som bara gör sådär, men vissa vågar och det är få förunnat! :)

Starta ett band?!

Madde har ju införskaffat sig en elGura, borde jag införskaffa mig ett trumset?!
Borde vi starta en DosDuoBand?! Får spinna vidare på detta faktiskt!


Skulle vilja stjäla en bil, tanka utan att betala. Hoppa över ett stängsel som tar mig över dit planen lyfter. Sätta mig på en stol som egentligen är upptagen och ta mig till en plats där jag egentligen inte borde vara. Jag vill göra allt det där som jag inte får göra, allt det där som jag alltid drömt om, allt det där som bara blir prat. En dag kanske jag gör det, den dagen kanske kommer snabbare än ni tror.

Umgåtts med pappa idag, han åker till Polen på torsdag så fick hjälpa honom med lite smått och gott. Som grädden på nosen hann vi trycka i oss dunder fika nu när man inte kan träna!!! (Halsen, still fucked up!)

Världens bästa!! <3



Nea om man skulle ta och känna av det där som jag kännt nu allt för länge och börja fundera mera på det som snurrar i mitt huvud.

______________________________________________________________


W.T.B = AWSOME!

Lördagen rockade kan jag lova. Först blev det förferre hos CarroBarro. Ystbricka/vin/hembakad päronpaj, mumms!!! När klockan slog 23 slaget drogs det in mot staden till James... där kvällens höjdpunkt väntade. What Tomorrow Brings!! Så jäkla bra, obeskrivligt. Inte nog med att rösetn och musiken är som fågelkvitter i mina öron... Att vi sedan blev ihågkomna och varmt välkomnande värmde! ;) Några sjukt billiga öl senare mötte vi upp gänget för lite skakning av den stora innan det bar hem. Lyckat!

Hostar som ett päron, sovit bort ett antal timmar idag ihopp om att denna jäkla förkylning ska försvinna. Rösten är så gott som bort blåst och kroppen värker. Sovrummet är nästan färdig målad och bara det är en stor lättnad.

Förra veckan såldes min älskade "Bettan" dvs, bilen. Saknar henne som fan... vi var som handen i handsken men man måste gå vidare och detta gjordes genom att skaffa oss "Racer-Bettan. En BMW 740i, den är tung som fan, dricker som om den aldrig fått något rinnande i trumpeten... MEN den går som ett as!!! Och det gillas... Välkomen in i familjen ;)



_________________________________________________________

Känns väldigt ensamt ibland... Men antar att det är priset man får ta.
Varför är jag så feg?!


Because i'm worth it!

Har slängt mig i soffan, ligger och degar till nått värdelöst program på tv. I ena handen har jag en chokladkaka för att.. Ja läs övertexten (obs! 70% kakao med mint fyllning - Lindth) och i den andra en stor kopp te för att lindra min hals. Är sjukt nöjd, har fått iordning på en hel del i lägenheten nu. Saker har skickats ner i källaren, byrån har kommit på sin plats, hyllorna är upp borrade och ett av rummen ser ut som tredje världskriget har brytit ut men wtf, alla har väl ett sånt gömställe.. Eller?!


Spenderade förmiddagen med pappa, blev en shopping runda och lunch på staden. Provade Kines restaurangen på hörnet vid kyrkan/tre hjärtan. Helt ok, men inget vi kommer gå till igen. Hade det sjukt trevligt, som alltid! ;) Mamma & MaxenBoll kom över en sväng för en bit kaka och några koppar kaffe.
Sumrering:
Haft en väldans bra dag med några av dem bästa sällskapen ;)

Imorgon stundar Rock´n Roll, det blir yst/vin sen rocka våra lurviga på James. Det ni kommer bli en helt suverän kväll... Känner det redan.
BöRjAr ReDaN dRa I bEnEn
! ;)

Blev ett sådär lagom långt inlägg så bäst och spara på "bläcket" och krypa under täcket. Imorgon är det lördag... DVS SOVMORGON!

                                



"Det går inte att lära gamla hundar att sitta."

Många tycker att det är skit snack, men inte jag. När man väl lärt dem att sitta, strax därefter glömmer dem det lika jävla snabbt igen! Nu åter till att göra allt det där som aldrig blir av.

I need a fucking BREAK!

Är så jävla less, blir så jävla besviken. Att vantrivas är väl det som får andra att må bra, att ta skit efter andras missar är fan för jävligt. Allt detta står mig upp i halsen, du fick mig att må dåligt av bara tanken att fastna som en spindel i nätet. Aldrig i hela mitt jävla liv att ni ska få det nöjet. En vacker dag ska jag trycka det i ansiktet... Vända på klacken och gå min väg! Dont underastimate the things that i will do! 13.13 Tänkte på en annan sak som gör mig förbannad. Det finns alltid människor som kan glida runt på jävla bananskal hela livet, driva omkring och alltid lyckas komma undan med det. Hur i helvete lyckas dem?! Jag vet att allt som inte dödar gör en starkare, men ibland önskat jag att jag bara kunde få glida runt och lyckas. Glida runt och bara få vara utan att nån jävel kommer och ifrågasätter det jag gör. Jag avundas inte den slöa attityden, de fega personerna som vänder kappan efter vinden men ibland önskar jag att jag var lite mer som er och bara gled runt som ett par illa luktande strumpor genom andra människors skor. Tror jag lite för mkt stake för det, tur är väl ändå det!

Dagarna får gärna skynda!

Har nog aldrig någonsin varit så trött som denna tisdagen hade att erbjuda. Led verkligen igenom alla mina timmar på jobbet, ögonen är röda och det känns som man går mot sjukdoms-tider. Men det hinns verkligen inte med så jag ignorerar detta faktum även idag!

Längtar som en tok till på lördag. Först ostbricka & Rosé hemma hos Carro, sen en liten vända hem till Ken för att ta en öl eller två innan det bär av till James för att för andra ggn tillbringa en kväll framför en av dem bättre banden, en av dem banden som kommer slå riktigt stort en dag... Såklart står vi längst fram och sjunger med som sist ;) 

                                      What Tomorrow Brings

               

Har vikt in sådär 200 ton kläder, rastat två pälsbollar och nu snart ska jag dra mig bort mot Torsgatan för att hämta mammi, blir mor & dotter kväll med tv mys och tjöt!! ;) så...

Over´N out!

Ett nytt steg, men så många stigar...

Då har före bilder tagits. Det ska bli ordning på saker och ting och det är bara jag själv som kan göra en skillnad, ta steget ut för att förändringar ska ske. Väldigt trött på det som sluter mig, det som får mig att hållas inne, det är en ny "termin" med ett slutprov som endast jag själv avgör hur det ska se ut.

Ibland saknar det som aldrig funnits.
__________________________________________

Sometimes I wish things were different
sometimes I hope that
it will happen
Sometimes I wish that my choices were
different
Sometimes I long...

...who am I and what am I going to be?

                     


Fullt ös.. Gillar´t!

Fredagen spenderades hos mormor, hon fyllde 72 sen sommrar och det skulle såklart firas med fina presenter, massvis av tårta och skratt. Super mys och få fira sötaste mormor!! Det blev lördag och fiske stod på shemat. Tog Bettan och drog ner till pappa för att möta upp brorsan och kidsen, efter många om och men på vägarna hittade vi tillslut till ett mysigt litet fisk ställe. Kanske inte det mest optimala kastspö men wtf det gick fiint! Jag tog hand om grillen medans dem andra fem grabbarna skötte resten... dvs slänga med en lina och hoppas på tur. Var en super duper mysig dag, saknade SÅKLART Veronica under denna dagen... kände det blev lite mkt "grabb-anda" hihi Gumman, du är saknad! För att avsluta kvällen på bästa sätt satte jag och Madde spik på dagen genom lite vin, skön musik och en berfekt salongs kväll ;) Att vi alltid lyckas gumman, HELT OTROLIGT!

Känns som halsen börjar svika och en sjukdom kommer inte på fråga så jag ignorerar detta och drar till gymmet med pappi ist SEN blir det till att MÅLA!







 



_____________________________________________________

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om i morgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

RSS 2.0