Ränder...

Direkt efter jobbet besökte jag min nya favvo affär.. Cheapy.. Eller ja iaf min favorit färg för tillfället, börjar känna mig som en stammis eftersom jag är där och köper färg var o varannan dag!:P Idag blev det visst ränder i hallen, och gott folk... FY FAN VA SNYGGT det blev. Tog låång tid men det va det verkligen värt för jag är NÖJD!

Ska slänga mig i soffan och av njuta att tisdagen snart är slut. Imn ska jag hämta mormor o få henne söta ögon kollade och efter det drar jag o Valnöten madelene dahlen till Helsingborg/väla för inhandling av vinterjacka! JA TACK!

_____________________________________________________________

Känslor är konstiga saker som bara trasslar till ens psyke....


Målarfärg på kroppen och en bakelse senare...

Har äntligen målat mina tavlor.. fyra GIGANTISKA tavlor som nu fyller upp mitt vardagsrum. Och jag är väl rätt nöjd iaf ;) Lite orginellt och det gillar jag!

Fick fikat en stund med Världens bästa madde, och som alltid har vi massa fuffens för oss ;) Jag gillart! Planer planer planer hihi... det är vi fan bäst på. OCH nu är det bokat o klart.. ingen åter vändå.. för på torsdag är det dax AFRO DANS! Holly shit... här kommer ett smak prov på hur jävla fula och dumma vi kommer se ut men fan så roligt vi kommer ha ;) .. Spola gärna fram lite för det är efter ett tag det kommer igång PÅ RIKTIGT...



_________________________________________________________________

Lustigt hur folk pri

Söndag it IS!

Varit en riktigt bra helg och jag tänkte faktiskt dela med mig... hann med att kika på ny bil i fredags. Mmm längtar tills pärlan är hittad!! Fick i mig en fika med maddelenius och sedan idol på det med en riktig myyys kväll med gotte och soffhäng! I like Fredagsmys! Lördags morgonen började genom att stiga upp, vilket jag helst inte ville, men sedan när man väl är uppe kändes livet bra mkt bättre ;) Drog mig bort till Sandra & Sebbe för att kika på deras nya lille bebis, och visst fick han sig en alldeles egen kossa. Leo och jag är nog bästa vänner nu hihi ;) Sedan drog jag o sandra in mot standen för en frukost och morgon kaffe.. lovely. Hade super trevligt och planerade in lite händelser som vi absolut ska fullfölja den näsmaste tiden hihi *blink*  Hamnade hos Vera & John with the kidz för en kffe lite senare,  alltid lika härligt, känner mig verkligen som hemma där. Kanske för hemma?! eller vad säger du Vera hihi.. Sedan framåt kvälls kvisten kom pappa. Äntligen fick jag bjuda på lite mat!! Hade verkligen super mys, det ska vi göra oftare. Världens bästaste pappa!!!!! För att sedan inte gå misste om en hel lördag och att jag dessutom var nykter beslöt jag mig för att trä på handskarna och rulla rollern i lite färg...

Svart blev det visst! ;) och det blev SKIIIT bra. Så imn ska jag inhandla lite akvarell färger och börja på mina fyra nya stooora tavlor. Spännande ;)

Nu blir det mys i soffan, ensam mamma söker börjar juu nu, så åter till mina FÄRSKA blåbär.
Myyyys söndar I LIKE! ;)

ps. Var ute och joggade som dårar idag... häääääärligt! Nu jävlar ska bullen på magen BORT! 


Ett ord...

"En bild kan säga mer än tusen ord"

Även ett ord kan säga mer än en sak. Ett ord kan få hjärnan att simma runt i tankar, ett ord kan få ens känslor att svamla runt, låta bägaren rinna över. Ett ord kan få en att skratta, ett ord kan få en att gråta. Ett ord kan få den lugnaste att brusa upp, även den mest ilskna att mjukna till.  Ett ord kan ändra ens liv, ett ord kan få en att tänka till...

Även ett ord kan beskriva så mkt som tusen bilder.


Blir så jävla less...

Lönesamtal i veckan med, helt otroligt hur det kan skilja på människor och människor, men om det ska behöva gå så långt att jag ska slicka någons röv för att få lite extra klirr i kassan då står jag fan över.

För SKIT det tar jag inte från NÅGON!
_______________________________________________

Mina tankar spelar mig ett spratt...


en tanke...

Man kan vakna och hela livet är förändrat, det som en ggn var finns inte längre. Det man trodde alltid skulle finnas där är borta och kommer aldrig mer finnas till. Folk bråkar, folk slåss.. ist för att ta vara på den lilla stund man har på jorden. Människor försöker göra rätt försig men trots det finns det alltid dem som vill göra tvärtom, som aldrig förlåter, som bara vänder ryggen till.

Finns dem som aldrig vill såra, men trots det händer det då o då att man gör det. Sen om det är en själv man sårar eller en annan är olika... ingen är perfekt. Men en sak man borde ha i åtanke varje dag innan man kliver upp är..

Detta är en ny dag, jag kan göra vad jag vill utav den... Det är här det börjar, just idag.

______________________________________________________

december får gärna smyga sig på...

Det är lördag.. IGEN... verkar vara den ända dagen jag får fingrana ur för att skriva några rader. Veckorna går så sjukt snabbt, och snart är det JUL. Och vet ni vad?! JAG LÄNGTAR REDAN... Tänk att äntligen få jul pynta, lyssna på jul musik tills öronen går hem, äta jul bak till tänderna smälter... göra sig rundare och fetare.. just bara för att det är jul, och på julen får man äta MASSA!

JAG LÄNGTAR! Nu ska jag krypa ner i min stora underbara soffa och bara njuta av att få vara hemma med mina två pälsbollar, och detta mina vänner ska jag och min lever fira med JULMUST!;)


en BRA lördag!

Senaste veckan har varit absolut galen! Vart så sjukt mkt att göra, igår natt sov jag 1,5h och jobb på det... Fy fan!!! MEn allt lönar´sig när man sliter som ett djur ;) för vet ni vad?! Jag är sjukt glad just nu! ;)

Har varit o shoppat lite små saker, och nu befinner jag mig hos pappos för att fika lite ;)
Hoppas ni får en lika fin lördag som jag ska ha ;)

_____________________________________________________

Tack Veronica & pappa för all hjälp!! Älskar er så himla mkt, ni är helt Underbara!!! Betyder sååå mkt för mig, jag finns alltid här för er! ;)


Ett vuxet beslut!

Sitter här nu hos mamma och inväntar på att Ina ska dyka upp så JAG kan köra oss vidare mot personalfesten i Tylösand ;) Japp ni läste rätt..

JAG ska vara nykter idag! Alla andra kommer vara as kalas, men jag tog mitt beslut om att för en ggns skull inte vara den som underhåller, utan jag ska vara den som iaktar och njuter av att alla andra gör det hahah...  Bäst av allt, man kan åka när man vill OCH stanna kvar tills natten blir till dag OM det skulle vara så ;)

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te medans tjejorna får i sig lite alkohol för att bli runda under stövlarna!!

shiiippp shiippp... Ha en super fin fredag ;)

                          

RSS 2.0