Mot Köpenhamn!

"Jag är inte rädd, jag kan flyga!
Jag är skiiiit rädd!!!!"

Tackar för dessa visa ord Maddedahlenius, dem värmer i hjärtat just nu!

Ps. Snart slår 30 grader värme mot min kind och solen välkomnar oss!!! ;) Så må din balle förfrysa med snö och din bil förevigt vara frost på!!! IN YOUR FACE MADDAH FAKKA ;) haha


Nästa, Miami!!!!!!!!! Wohoooo

Just nu befinner jag mig i soffan med Zox och en liten mini ostbricka. Känner att jag gjort mig förtjänt detta efter en sjukt hektisk dag. Hunnit köpa mig en liten kavaj, handlat hem, städat, packat, fikat med Dahlen i stan och lämnat Zsazsa hos Cina & Jimmy(fika där med såklart hihi) och hunnit med mer därtill... Så nu lite lugn och ro innan stressen bryter ut igen!!

Min kropp har alltid varit stress tålig men på senaste tiden är det som om den liksom säger ifrån. Haft sjukt ont i magen, är det ett magsår påväg?! Gaah... Jag vet att det låter löjligt men jag är sjukt nervös inför flygresan, ångesten kryper sig närmare och det börjar bli jobbigt. Försöker intala mig själv att rädslan bara sitter där för att förstöra så lägg av!! Jag kommer vara sjukt glad när jag står stadigt på Amerikansk mark!!!!

Annars ska detta bli sjuhelvetes jävla roligt, underbart och helt jävla fantastiskt!!!! ;) Familjen Cavebring väntar och jag längtar efter att få krama och pussa på er!!!!

Såå mina kära läsare, håll er uppdaterade för jag ska ta MASSA bilder ;)

Puuussss!!!!!!!


Flyga längs Rinas vindar blir spännande! NOT!

Läste precis att det är en orkan som virvlar runt längt kusten, Mexico/USA. Som om jag inte vore nervös ändå så ska till och med en jävla orkan bryta ut, sådär lagom 24h innan man ska åka typ... KUL!
jaja... vem vet resan dit kanske går fortare?! ;)

Ni ser ju själva vart Rina befinner sig just nu... Som brorsan sa, +1 på meritlistan

           

Haft en underbar dag med sötaste mammi. Tog en heldag på stadens gator, mysfikade två ggr, fick shoppat det jag skulle och lite till, dessutom växlade jag lite guld till papperslappar! ;) För när jag kommer till staterna då ska det shoppas... Vera vet redan vart jag vill åka, och vem vet ni kanske redan spanat in vart affären ligger?! ;) Avslutade med dunder god mat som Max lagat. Helmysig dag, det borde vi göra MYCKET oftare ;)

Försöker packa här hemma, går inte så bra... jag är trött så in i helvete så nu lägger jag locket på för att sova!

__________________________________________________________________

Det som inte dödar gör en bara starkare,
men varför utmana ödet när man kan leva i trygghet?
Jo för att trygghet är tråkigt och ödet är ändå redan skrivet!


Mackan, för att förklara vad jag menar utan att vara kryptisk...

JAG ÄR FLYGRÄDD SÅ IN I HELVETE!!!! (kanske tog i en smula eller två, men värre har det blivit med åren iaf, börjar jag bli kärring?! ;))

Det skrämmer när man tänker på det!

Jag & mammi har precis kikat klart på " paranormal activity 2" och det fick oss att tänka på allt det konstiga som faktiskt hänt oss. Låter kanske löjligt, men jag har en hel del i bagaget och det skrämmer! Tack&Lov lämnade vi spökligheterna i lägenheten där jag växte upp, där får dem dessutom stanna!!! *kalla kårar*

Myskväll med mammi i soffan är bland det bästa så vi fortsätter med det!!! Min klänning från bubbleroom kom idag, stor tumme upp, den ska definitivt med t USA för att visas upp och klubbas med!!!! ;)

Ps. Tre arbetsdagar kvar att beta av, spännande!!!! Börjar få fjärilar i
magen nu... Både jobbiga inför resan men såklart mest för att jag längtar så in i helvete på klar svenska!!! Wohooo!!!!!


Madde & Jag har gjort det IGEN!

Lördagen var i kalas klass, först myspys hos världens bästa pappi. Han bjöd på taco, fika och allt det där han är så bra på. Underbara du, tack för att du finns!!!! <3

När kvällskvisten började falla på drog jag & mina flaskor oss bort till Fogde gatan där en hel kväll väntade. Jag & Madde gjorde det igen!! Förfestade och som vanligt tog samtalsämnena aldrig slut, vi drog oss bort till James för att rocka ensama på scenen, vi shottade chai-shottar och levde loppan helt enkelt!! Som bara vi kan ;) Drog oss till kebbabkungen för att ge komplimanger och dessutom träffade vi på två politiker som Madde slänge ur sig hade ett simborgarmärke på sig, jag skrattar ÄN! Efter att vi lekt två poliser och förhört oss om folk (garvar) så hamnade madde i buskarna ett antal ggr. Och jag skrattar snart på mig, för det var bland det roligaste någonsin. Tur att syster Dennis kom till undräddning ;) Filmstjärnor på parkeringen, och sekretess belagda händelser så kan jag samanfatta kvällen som en av dem roligaste på sjukt länge!!! 

               

Tack hjärtat du är babsolut bäst, vi är helt jäkla otroliga!!!

Har fyra arbetsdagar kvar att jobba innan vi drar vår kos. Familjen cavebring har redan anlänt och det ska vara helt jävla fantastiskt. Tro inte att jag längtar mer nu liksom ;) hahah... JAG LÄNGTAR SÅ JAG BLIR TOKIG!!! Ska fixa liten packlista och inhandla nödvändigheter... dagarna går fort!!!

              
Kikat på en lägenhet idag med Maddis, asså hur grymt skulle det inte vara o bo sådär 1min ifrån?!
- Totaly fucking AWSOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________________________________________________

Jag förstår mig verkligen inte pått ibland.

En funderare kanske?!


9 days left...

Imorgon stundar det för helg, vilket innebär att det är en vecka kvar tills det bär iväg mot golfkusten. Ville hålla lite på det tills allt var ordnat o klart.Det är nu ordnat och klart, Were going to MIAMI! ;) Underbara familjen Cavebring (brorsan med familj) frågade om man ville följa med och det finns ju bara ett svar på den frågan...

JA!!!!!!!!!!!!

Så sjukt glad, ska bli helt jäkla underbart att få lite sol på denna kritvita hud, känna varma solstrålar mot min kind och få spendera en vecka med dem underbara. Obeskrivligt glad, tack för att man får följa med. Tror inte ni ens kan försöka förstå hur glad jag är, dubbla glädjen ni tror med sådär en miljon så kommer ni lite närmare men ändå inte ens i närheten!!! ;)





Insane vad kul det ska bli! MEN ska bara lösa ut några feta jävla sömntabletter eller en fet påse lugnande för jag är skit rädd för resan.... Helvete vad jobbigt. Men, wtf what doesnt kill ya, makes ya stronger?!

Mörka tider, kräver en mörkare sida. It feels like home again!

_______________________________________________________________

Försvara gör man på automatik, men vad gör man när argumenten börjar ta slut?!

Lite till sen spricker bubblan, PÅ RIKTIGT!

Varför i helvete kan man aldrig få ha något utan att folk ska förstöra?!
Hur jävla patetisk är man inte om man förstör för andra bara för att man själv aldrig lyckats åstakomma nått i livet, JÄVLIGT PATETISK! Jag hoppas att allt hamnade på band, för då jävlar ska vi sätta dit den jäveln som gjorde det!

Skratta bäst som skratta sist, you madda fucker!!!!!!!!!!

         
______________________________________________________

Tack o lov är Gunnel tbx, lilla snuffi. Jag kommer och myser med dig snaaart. För trots ditt kloande agg mot många så är du bland den sötaste pälssboll i mina ögon. Dessutom är du alltid snäll mot mig, så all kärlek till DIG!

Tisdagen är över...

Ner bäddad i mina nytvättade lakan, sådär skönt trött och desperate housewife förgyller min tv-ruta. Dagen har vart bra, hade en kalas rolig dag med mammi på jobbet. Hon är grym på att imitera Gunilla i Hollywood fruarna, som vi skrattade ;) blev träning med pappi sen avslutade jag dagen hemma hos Dahlen. Vi satte upp lappar så att folk kan ringa om dem skulle se Gunnel, trott eller ej men det finns människor där ute som faktiskt bryr sig!

Avslutade kvällen med att göra vår-rullar, det rekommenderas. Nästa ggn blir det egen gjorda winerbröd ;) tack snutt!!!!

Inte långt kvar nu, jag längtar som en tok! Men tro mig nerverna sitter utanpå!

Borde nog gå till läkaren, det ena är ute slutet, då finns det bara en massa annat kvar... Vad är det för fel på mig?!

Ps.Vill ha, det blir mitt mål att fixa!


Man ska vara en slapp röv eller kriminell för att få någon i detta land!

För att få någonting i detta jävla landet så ska man vara arbetslös, (inte vilja jobba) eller vara kriminell. Då får man både utbildningar gratis, skickar en hundar till höger o vänster dessutom sickas socialbidrag som en liten godispåse på en lördag! Man behöver inte stå i kö för att få en lägenhet dem tillkommer som ett brev på "posten," Socielbidrag är till för dem som verkligen kämpar för att få ett jobb, till dem som kämpar för att få vardagen att gå runt trots dubbla skift med två barn i bagaget... Men nej ist delas det ut till narkomaner och slapprövar som inte vill jobba. Folk som ligger i cancer ska jävlar med skickas ut i arbetslivet, dem ska få slita in i det sista medans andra inte ens skäms över att dem hellre ligger i soffan och gnager på VÅRA jävla skatte pengar somVI sliter för varenda jävla dag. Helt otroligt, undrar över vart detta jävla land kommer sluta tillslut. En sak är säkert.. Kommer inte heta Sverige så länge till utan landet där vi hyllar PACK!

Kom inte in på mina Distans utbildningar jag sökt och detta gör mig jävligt ledsen och arg... När man för en ggns skull tar sig i kragen och vill styra upp ens liv så går det inte. Inget svar fick jag heller på varför... ska fan ta luren och ringa upp er imorgon och fråga varför i helvete JAG inte kunde komma in och det svaret ska vara JÄVLIGT bra!

Åt helvete!

KattJakt!

Fick världens bästa uppvaknande denna morgon. Zox låg och rullade sig i sängen så jag blev tvungen att slå upp mina stora blå för att fråga "varför i helvete han väcker mig 08.45 på morgonen." Jag slår upp mina trötta blå, coh där står Dave med största frukost brickan och ett fint leende och säger Godmorgon, då kan liksom dagen inte strat på ett annat sätt än Underbart! ;)

Drog på mig ett ansikte och begav mig ut för Kattjakt, Gunnel är ute på äventyr! Och självklart ville jag göra allt jag kunde för att hjälpa Madde att få hem sin bebis. Klättrade i buskar och över träd men ingen Gunnel. Tog en liten kaffe på staden... Sen ringer hennes granne och säger att han sett henne. Fick rysningar i hela kroppen... Hon vet vart hon bor och trots att hon inte är hemma än så vet vi att hon iaf vet vart hon hör hemma. Du ska se gumman, när hon busat klart kommer hon stå vid dörren och berätta om sina små äventyr i "jungelParken." Blir dock Lås och Bom i framtiden för dig när du kommer hem till Mädz, Gunnsi!!!

Nu ska jag ta Pizza-räzern och bege mig ut till Frösakull. Blir att agera lite faster tills imorgon. Ska passa busbarnen och det mina vänner ska bli super mysigt! Harry Potter filmer, promenader och antagligen så mkt bus att jag själv kommer tro min ålder ligger mellan 5-7 år imorgon. Hoppas på frukost på sängen av grabbarna imn med, för det har Sebbe lovat! ;)
__________________________________________________

ps. GUNNEL GÅ HEM NU! 

Vad fan hände?!


Jag doftar choklad!

Riktigt bra dag, inte nog med att jag nu kan invänta svaret på om NTI vill utbilda mig till mitt framtida yrke, (?!) har satt upp mig på..

Grafisk kommunikation B & C
Desktop
WebDesign

Ska bli sjukt spännande och jag ser framemot detta mycket!

Har spenderat dagen med världens bästa busbarn, Veronica & Pappi.Först kaffe i grötvik, sen hämta upp kidzen på dagen där JAG blev attakerad av typ 6 små grabbar som siktade med sina pappersflygplan och jag fick fly. DET ska ni veta var en upplevelse, haha... Varit en hel mysig dag, dessutom fick jag min allra första ansiktsbehandling. Så jag doftar choklad i massor ;) Tack sötis, du var grym!!! Nästa ggn lovar jag att jag kommer somna som en liten gris ;)

                    

                    
_______________________________________________________________

Tänk att man kan gå från att vara så glad till motsatsen på samma ggn.
Förstår ingenting....



Min Iphone4 är krossad, and so am my heart!

Ska tydligen krävas en pansarbil för att krossa skiten, men självklart ska ju jag lyckas utan. Detta genom att bara resa mig från bilen och vips, är glaset krossat! Yeah, fick iaf två månader av lycka. Nu ska jag hosta fram minst 1500kr för att få skiten hel igen... hörde jag ett yeay?

YEAY! Blööö...

Helgen var toppen, bästaste Henke & Sebbe blev firad i Holm. Och festen var kalas, underbart god mat (sjukligt god mat för att vara helt ärlig) Fint dukat och det bästa sällskapet runt om. För att inte nämna dem sista timmarna där det dansades till halv 5 på morgon kvisten, och en liten kärleks förklaring från Nicke. Haha Sjukt sött!

Mått riktigt kasste hela veckan, eller dem senaste två veckorna. Men känns som det börjar ordna till sig, imorgon stundar en sväng inom "vuxenutbildningen" och dessutom hälsa på Cavebringarna. Myspys i låda!

MEN nu stundar... Besök hos mormor, handla till kontoret OCH städa på kontoret. Det gott folk är min eftermiddag/kväll...

_______________________________________________________________________

Tänk om du bodde närmare, vilka härliga kvälls kvällar vi kunde ha!!!! :D


Doktorns rekommendation,

Vila, Vila & åter Vila!

Fredags kvällen ska inte tillbringas med dem bästa, mina öron ska inte få avnjuta super bra musik och mitt hår ska inte få bli fixat. Min lever får dessutom tålmodigt vänta tills imorgon innan den fylls på med vätska igen! Jag ligger i soffan, ner bäddad med två pälsbollar på varsin sida. Godis skålen är fylld och mitt lilla shottglas är nu tömd på Cocillane, lite host medicin som får mig att trippa iväg en sväng. Nått kul måste man ju få ha en fredags kväll som denna! (skämtosido) Jag är faktiskt väldigt nöjd med min kvälls tillvaro, för fredagsmys it is! (Sov nästa 4h efter jobbat, och skulle kunna decka när som helt, helvete vad trött man blir av detta!!!)

Imorgon stundar årets fest, Sebbe & Henke fyller sammanlagt 60år och det ska firas med godmat, bra musik och det bästa sällskapet ute på Holmsbyggdegård. Jag längtar!!! Klädproblemet hä'nger fortfarande i luften och kommer mina fötter hålla för kvällen? Det får morgon dagen avgöra ;) Men en sak som är säkert, vi ska ha det jävligt roligt!!!

Herr.Jönis & Stick kom och hämtade upp mig hos madde, och till min fulla överraskning låg en liten påse med världens finaste mössa. Jag blev jätte glad, den var ju bara så jag!!!! *hoppar & Studsar* taaaack världens sötaste <3

       

                      
___________________________________________________________

Jag är glad, väldigt glad faktiskt!

Är det SANT?!

... Nyheten håller jag på liiite till, vill att allt ska vara hundra. Jag längtar, jag kan inte sova... Kanske bara inom tre veckor är det verklighet. Jag har så länge längtat bort, och är det sant så blir det bättre än vad jag hade kunnat drömma om. Men som sagt, en sak i taget. Än är inget spikat, så jag håller på nyheten liiite till!! ;)

Btw, mamma fixade en fiskbensfläta på det lilla hår jag har, men visst är det grymt snyggt?! Ska skaffa mig fete flätan, sen jävlar ska det benas!!! ;)


What to do, what to do?!

Hatar verkligen att allt alltid ska hända samtidigt, då önskar man bara att man kunde klona sig själv. Det skulle innebära att ingen blir sårad samtidigt som jag får uppleva allt det där jag så länge velat och drömt om. Men jag kan inte klona mig... Så...

What to doooooo?!


Lungor till salu, någon?!

Håller på att hosta sönder mig, lungorna värker och jag är hemma från jobbet. Visst är det gott att slippa gå upp tidigt, eller snarare före fan. Men i detta fall får jag inte sova särskilt mycket, hostar mer eller mindre hela tiden. Blir hemma imorgon med, bättre att vila upp sig ordentligt. Skulle kanske behöva en pencilin-kur, eller bara lite extra kärlek?!

Mina dagar består av detta...



_________________________________________________________

Åh, jag vill verkligen. Men hur ska jag få allt att gå ihop på bästa sätt?!
Varför ska allt ske samtidigt för?! :( 
Åh, jag vill, jag vill verkligen...

RSS 2.0