Är huvudet dumt får kroppen lida.


En vän är den som kommer in när världen gått ut.



Smoothie

Dax för ett nytt liv, brorsan har insirerat mig till att skärpa till sig gällande det mesta! Man måste vara rädd om kropp och själ. Kanske låter löjligt, men man har bara en!  Mår man inte bra "inside" så syns det utåt med! Har ett litet recept på en skit bra frukost drink. Inte super god men man blir kanon mätt plus att den e kanon nyttig :D

2 dl osötad Sojamjölk
1 dl Hallon                              
1 Banan
2 tsk Krossat linfrö
1 tsk Flytande honung                             
1 tsk Kanel

 
 

Pratar vi olika språk?!

Ibland undrar man va fan som krävs för att dem ska förstå. Antingen säger man för mkt, eller så tänjer man på sina egna gränser för att det ska hjälpa. Men vad gör man när allt går in och sen ut lika fort?! Det ska inte behöva bli en disskiusion, det ska bara utföras för att det ska. Men vad gör man när man inte är på samma nivå om saker och ting? När den ena vill ha det på ett sätt och den andra inte verkar bry sig speciellt mkt?! Man blir bara så trött...

Bytade gym idag till Nautilus, DAMN, såå mkt bättre och rymligare! Super nöjd att det äntligen blev av!:) David fick dras med mig idag, trots att man kände sig rätt vilsen så gick det faktiskt väldigt bra! Saknade min tränings popmis klart... David va inte lika pratsam dock men det fick gå för denna ggn haha... hade iaf någon o pussa på emellanåt, mysigt det med;)

Nej.. nu blir det mys med min finaste griseman! Han ligger vid mina fossingar o stirrar uppmanande om att det e dax för sovlådan. Jag håller med!

Allt ont, har nått gott med sig....

En ny vecka med nya tag och inga olyckor eller sne steg tack!! Fy fan, man kan väl sammanfatta förra veckan med, olycka mesta dels! Saker som inte ska ske händer  till höger o vänster, bort tappad förlovningsring, igår åkte min kära bror in på Akuten. Hade hjärtklappningar som inte var att leka med. Fick hälsa på honom idag, hade med både godis och tidning så han klarar sig ;) *hoppas du får komma hem idag -kramar-* Så nu väntar jag på ett samtal så vi kan köra hem honom! Man måste ta vara på varje dag, man vet som sagt aldrig vad som kan ske!

Har så mkt i huvudet nu, så många tankar...

Var ute o härjade i lördags. Men var först på lite kärringa "party" på förmiddagen hos Louise. Va en tjej där som demonstrerade burkar haha.. madde fick köpt sig en *yyyystkupa.* I det stora hela var det ju trevligt, kul med nya o trevliga människor!;) Man måste ju prova på! Sen på kvällen bar det av till Miklos & Martina, Vy fyllde våra magsäckar med alkohol! Pojkarna klagade på vår musik så tillslut begav vi oss till köket och där bjöd Martina på Champange och doodles! ;) Var riktigt kul, taxi in t stan... in på B&B.. poff så var alla borta förutom jag o david... ingen mobil hade vi och där stod vi. Lyckades faktiskt få upp David på dans golvet, trots att alla var borta så var det riktigt kul!*letade efter Nappe på dansgolvet utan resultat* Ville sagt hejdå till mina partyprinsessor o prinsar, men ist blev man dumpad..*nu vet ja hur ni andra brukar ha det hahah* Tack för en riktigt bra kväll, Ni är bäst! .. Madde min är lite bättre!;)

Nej nu ska jag städa och vänta in brorsan!
Puss o Fej, Karamell tjohej!


hey Girls, what about this song?!

Ibland blir man bara galen, fast man kan ändå inte sluta älska dem....

"Does he wash up? Never wash up..
Does he clen up? He never clean up..."


My life would suck with out you!

En kaffe i handen och alla problem bara försvinner! Så jävla gott det kan vara då. Torsdag, och veckan har vart upp och ner. Fick super fina blommor av min älskling i Måndags då vi firade 3,5 år. Han är bara för jävla söt! Och jag lyckades kompensera det genom att tappa min underbara förlovningsring på jobbet. Blev sååå ledsen, visste inte vad jag skulle göra.. jag ÄLSKAR ju min ring. Har jag tur ringer dem från tvätteriet och säger att dem hittat den! *sad me*

Mer kaffe?

Denna dagen kunde inte börja bättre, innan min egen väckar klocka ringde väckte David mig, kände en stark doft av varm choklad, "vakna älskling," upp steg jag trött som en gris... Och där hade han dukat upp med frukost klockan 05.00 på morgonen bara för min skull! Asså vad säger man... UNDERBART! Jag blev så glad att jag hoppa o studsa under täcket jag virat runt mig! Alla förtjänar en sån som david, men just david e faktiskt min! hihi

Har spring i benen, vart ska man göra av all energi, träna? Usch blivit dåligt med det.. skulle cyklat själv idag faktiskt.. MEN så var det gris halt så klart. Så nej det blev inget av att jag cyklade bort till sannarpsbadet för det! Hann t om ramla påväg till jobbet. Nya bromar och is under snö - INGEN bra kombination!

Lördag - Då blir det först Smyckes "party" hos Louise med Madduska så klart! Sen blir det förhoppningvis lite fjortisfylla och dans! Vi ska göra det till en jävligt bra lördag eller hur?!;) 

Veroica, Nu jävlar blir det förändringar som bådar åt den ljusa sidan!;)
Mdde - Ses på lördag!
Martina - Hoppas vi ses nästa vecka.
Nappe - Ska vi ta till trimmen nästa vecka?
Lil sis - Dax och skriva brev!
Tina - Fika snaaart!
Dea - Vi hörs t helgen, vi ska ju ut o shaka!
Christel - Går gärna en promenix snaaart!
Det va det ja ville just nu, för er andra.. Det kommer!;)

Ni som orkat läsa hit bjuder ja på lite bilder, plus att isf tycker ja ni ska kläcka ur er en bra kommentar så jag vet att ni lever!:D

                   

Växer som ogräs, slår ut som blommor!

Igår fyllde Sebastian 5 år, vi firade det genom att åka till busfabriken. Oj vad roligt vi hade det, har nog inte skrattat så mkt på väldigt länge! Mamma var så sjukt rolig, vi kittlade varandra åkte rutschkana, hoppade studsmatta, fikade... Det var verkligen SKIT KUL! OCh Barnen hade super kul vilket var det viktigaste;) Ett litet klipp på mamma..



Träffades pappsen igår med, givck på stranden och så shoppade jag mig en ny super söt "alex-kjol" :D *sååå nöjd* Hade den på mig på kalaset idag... vi firade Sebbe 5år , Lucas som blir 3 imn och John som blir 28 på måndag. Så det var tårta paket och mys med hela tjocka släkten! :D

Trodde det skulle bli lite alla hjärtans firande med min älskling, men tydligen var han tvungen att jobba pga, en trött arbetskollega som skulle sova. SUCK, jag som hade tänkt fira med champange och mys.. Ist får man spendera ännu en lördagskväll ensam i soffan. *massa ledsen* Men varför ska jag vara ledsen när jag vet att den jag älskar mest av allt snart kommer hem och lägger sina armar runt mig för att visa sin kärlek, det finns dem som ingenstans att ta vägen har, dem som glömt bort vad riktig kärlek är, dem som ingen att älska har. Jag är lyckligt lottad och ska absolut inte klaga. Varför måste det vara en komersiell dag för att folk ska visa kärlek, varför inte bara vara lycklig för dem dagarna man har tillsammans ist? Älskar dig David, längtar tills du kommer hem!

Nu ska jag mysa med min lille griseman och dricka nyponsoppa :)

 


 Lite bilder från Busfabriken.. och En sista för att binda ihop ett Grattis till mina älskade pojkar/Bror! :)


Dax för att bli frisk igen!

Fortfarande sjuk, verkar som man inte bara fått förkylning utan en dos av mag sjuka med. Mår riktigt illa, huvudvärk.. Tänkte dra mig till jobbet imn men det får nog vänta trots allt! Har nog inte fått vila så mkt som jag skulle behövt, men trots sjukdomar och sånt så har ja ändå haft det mys med lite fika men mina två Sötnosar! Först min kära maddelito.. Sen min kära kusin Karolina! Det där med fika är så underbart, man bara är och tjötar, behöver inte vara så mkt mer än sig själv och berätta om sin värld och finnas till i deras! Tack tjejer ni är för goa!

Inte fått träna denna veckan ännu, suck! Och jag får nog vara utan imn med.. ännu mer suck! :( Dessutom saknar jag ju Veronica med, var ju faktiskt länge sen vi sågs nu..Snyftar! Hon har tydligen blivit fin i håret med *nyfiken*  Vill ju skratta åt våra fula muskler som börjar ploppa upp på knasiga ställen haha Nej fy för att vara dålig.. måste träffa mammsen snart med ju! Har ju tusen saker ja ska hinna med denna vecka och mitt lilla schema har inte tid för sjukdomar! MÅSTE BLI FRIIISK!

För att bara berätta nått läskigt, min Kära Mor heter Madelene och i andra namn Birgitta, min kära mormor heter Kerstin. Sen har vi ju då min kära lek kompis madde, hon heter tydligen.. Madelene birgitta Kerstin. Inte nog med det så såg jag idag att hon även fyller år SAMMA dag på året som min mamma just den 25 Juni!Läskigt skulle jag vilja säga! ;)

Nog med mitt tjöt.. Ska slänga mig på soffan och bli bättre tänkte jag! Pussen...



Mums, visst va Grodorna goda? :P

Älskvärda!

Just nu sitter jag och känner mig inget vidare, förkyld som en apa, hängig som en gnu och en aning febrig... MEN fredagen/lördagen har trots allt varit underbar! Åkte hem till veronica igår...Busade med mina favorit pojkar innan det va lägg dax.. och när sebbe går upp för trappan efter att sagt godnatt hör jag honom fråga "ska Lelle stanna här förevigt nu?" Man bara smälter! Vi dippade grönsaker, pratade fram till småtimmarna.. kände hur förkylningen smög sig på allt närmare... men det av jätte mys ändå! Fick en underbar klänning av veronica, den är sååå söt! Ville verkligen ha den men kände att jag ej hade råd och då kom hon med sitt lilla paket, jag blev helt till mig! TACK underbara du, är sååå glad att jag har provat den flera ggr här hemma nu!*ler stort*

Vaknade med ett tyngre huvud än igår, men hade lovat barnen sen tidigare att vi skulle åka till badhuset så det va bara att ta på sig ett leende och ge sig iväg för lek! Bus bus bus... fika... bus bus bus!:) Va verkligen jätte roligt för oss alla!:D Älskar er så otroligt mkt, utan er i mitt liv hade det varit otroligt tomt!

Skulle blivit lite utgång, men planerna blev ändrade, förkylningen påminde sig allt mer och nu är man hemma . Ska slänga mig på soffan och försöka sova en aning.. Vill bara tack för fina dagar och för att ni finns!

Tänker på min gumma massa med, ibland önskar man att det fanns nått man kunde säga för att ställa allt till rätta, men jag vill visa att jag finns här iaf. Min dörr står alltid öppen, alltid! *kramar om*

Allt för med sig nått ont och nått gott, man undrar varför saker och ting sker..och väldigt ofta önskar man att alla man tycker om bara kunde få ha det bra, så som dem förtjänar att ha det!





*gäspar*

Torsdag, och oj vad trött ja e nu.. Kanske inte så konstigt eftersom man vart vaken sen 04.45 imorse! Vart en lugn vecka på jobbet, för ovanlighetes skull *gött* Igår bjöd Veronica mig på Sushi för första ggn i mitt liv! Weeii... det här med att prova nya saker är FANTASTISKT! Gjorde linssoppa härom dagen och nu igår provade ja Sushi... Mums vad det va gött! Nästa ggn ska jag bjuda Veronica på nått hon aldrig smakat förr *ler*

Idag lekte jag och nappe, och det var inte igår kan ja lova! Trallade runt på stan, fikade, jag provade massa kläder och nappe var mitt smaktycke!*mysse bra jobbat*  Trots att det gått "vet-ej-hur-många-månader" sen vi sågs så kändes det som det var igår! Tack gumman för en härlig dag!

Fick även ha lite snöbolls krig på jobbet.. mamma fick sig en omgång!! haha Ibland kan hon vara så sjukt rolig! Skulle hälsat på maddis idag med, men david jobbar och madde padde va förkyld...*snyft* och hon som hade köpt semlor och allt, men du vill du att vi ska komma på fika imn kanske? :D

Nej nu måååste jag mysa med min pälsgris, han stirrar på mig hela tiden. Tror någon är myyyyys sjuk! Vill bara berätta att jag älskar david en massa med *ler*



*God Sushi*

Laxvik = Mys!!!

Tisdag, Gjort smarriga pannkakor till David idag.. weeei jag e bara för snäll jag! I söndags packade vi ner en stor filt, mackor och nyponsoppa och begav oss till vår förlovnings klippa i Laxvik! :) va sååå mysigt, synd bara att det blåste så in i.. men i vilket fall så hade vi det massa mysigt! Åkte och handlade med Humle & Dumle senare på kvällen, mysse trevligt.. Ser framemot vår fika senare i veckan. Vi bestämde ju att Dennis skulle baka så det blir intressant *ler*

Igår va det träning och idag gör kroppen ont! sköööönt :) Ska byta till det stora Natutilus nu tänkte vi så vi kan börja köra lite Pass oxå.. Fick snygga flippflopps av Veronica, fötterna ser ut som ank fötter där nått fastnat mellan tårna men lika glada är vi för det! hihi tack gumman du är bäst!

Tänkte bege mig ut i kylan såfort mitt hår har torkat och prova att ringa Tina, vill ju veta hur flytten gått med :D Och min andra Martina, typiskt att min mobil skulle dö men ja tror vi kom fram till att vi hörs på fredag *hihi*

Nej... dax för fönen detta tar för lång tid, menar snart börjar ju simpsons ;)
Puss och hej leverpastej!

         

ps. Dea - Var inte vagnen fint utsmyckad?! hahaha                                  

RSS 2.0