Älskade mormor!

Det öser ner utanför och strax ska jag ta mina två ben ner för trappan för att rasta 8 pälsiga sådana. KUL?! nea...

Jag & Mamma har vart hos mormor idag, massa mys. Fikade, mamma klippte henne så hon blev super fin ;) Dessutom fick jag ärva hennes gifte ringar, blev så himla glad. Dem är så fina, dem står mig nära hjärtat kan ja lova ;) Tack världens sötaste!!!

Imorgon bär det av till gymmet, och tro det eller ej så ser jag fram emot detta. Har haft sjuk jävla träningsvärk idag, så jag känner att jag måste bättra på det genom att träna lite till imn! Beach 2011 är ju liksom inte allt för långt bort och jag har en hel del som måste fixas till!!!!!!!!!!!

Nej på med regnstället jag inte äger och gummistövlarna jag aldrig haft, nu bär det ut!

ps. kolla på dessa två, sjukt söta!



______________________________________________________________

Förstår mig inte på det asså!

Partner in crime!

Nu va det allvar, nu är det dax... sommaren är nära, så det finns ingen tid att förlora. Jag & Pappa var på gymmet idag och svettades bort fett och andra äckliga partiklar som får min kropp att dallra! Skärpning nu... Ska bli mer av konditions biten framöver vilket är underbart! Sen vart det en sväng till stranden och så. Super mysigt, som vi alltid har det ;)

Sedan hem för att fixa lite mat till min vapendragare, Friskluft behövdes och dessutom stod det glass på menyn vilket var ett måste. För att avsluta kvällen på det bästa sättet, körde vi förbi "öde huset." Vi var iaf sjukt nära, så nära man kan komma med bil iaf, sjukt spännande men vi ville ha mer. Och mer ska vi få, jag återkommer om detta!

Nu blir det mys med mina två pälsgrisar och bara känna mig allmänt jäkla nöjd med denna dagen!

_____________________________________________________

Så så så glad för min fina fina väska, min söta söta börn....hur söt får man lov att vara egentligen?! 
DET måste vara bland det sötaste!!! *blink*

I got murder in my heart....

Jag har inte ord, jag vet inte vad ja ska skriva, har knappt något att säga, inte ens en tanke att tänka. Fast egentligen stämmer inte något av det...

Jag har en jävla massa ord, åt helvete mkt jag skulle vilja skriva, en jävla massa att säga och jag tänker hela JÄVLA tiden.


When I´m at worst
Is when I really feel alive.
And i can´t stand to see...
You happy people smile.
Cause i´m a killer...
I would love to make you cry!




            

Jag ser rött...

...Någon gång tar det roliga slut, och det va precis vad det just gjorde!

Hade riktigt roligt igår på Johan och Z fest. Härligt folk och utklädnad på det, kan inte bli så mkt bättre ;) Jag tror jag trivdes lite för bra i mina kläder... Och alla tatueringar!!! Vi drog vidare till La bond sen, där blev jag väl inte så långvarig, men tack alla för en bra kväll :)

Det är som det är, nu va det så, och så kommer det nu förbli.

PUNKT!

Ikväll ska vi visa våra moves!

"It's Saturday night, I barely made it through this week
I text my friends; put on my favourite song on repeat
Time is tickin', let's get wicked
Gotta hit the street, hit the street"

Yeah duds,
its party time. Det ska bli fett nice ikväll! Det blir chill med wiiine, the duds blir på plats och brallorna hänger nästan ner till tha floor! Ikväll blir det ös in tha hood, jag ska vara on the track och få folket on the floor, vi ska visa våra moves ikväll. Brudar och grabbar ikväll kör vi FETT ÖS!

Ja, det är 90-tals fest hos Johan för att fira Z & Johan som fyllt gubbar. Och min klädsel blir häng, keps, linne, bling bling... you name it! ;) Dessutom kommer det vara FETT med folk ute ikväll, och jag bara längtar!!

Igår firade vi pappa, världens bästa pappa. Så glad att jag har dig, jag finns alltid här för dig. Vart en jobbig vecka, men tillsammans så lär vi oss gå vidare. Du är bäst!!!

Nej, nu ska jag förvandlas. Chill out fuckers!

In search of the door to open your mind....

I'm searching for answers,
it´s not given for free.
They're hidden inside, is there life within me?

Du kom som en ängel...



Du är nu borta, men jag vill inte tro det är sant.
Saknaden är så stor, hjärtat det värker och tårarna rinner.
Men jag vet du har det bättre där du är, du springer runt på himlens egna paradis gård.
Du är nu med morfar och han har lovat att ta väl hand om dig.
Det kändes som den tyngsta sten att lämna dig vid dörren,
ville inte släppa taget om din mjuka päls, dina lena öron...
Ville inte släppa taget om att du verkligen var borta, det som jag höll i mina armar var bara din kropp...
Din själ hade nu fått ro, och du vilar nu i någon annans händer.
Vi kommer aldrig glömma dig, i våra hjärtan och i vårna minnen kommer du alltid finnas kvar.
Och det min vän, det kan ingen ta ifrån oss.
Ålskar dig min lilla isbjörn, du kommer för mig alltid vara den finaste av alla änglar.
Du är vår ängel Sachi, glöm oss inte för när tiden är rätt...
...Då ses vi igen!



Jag vill bara blunda, jag vill inte se...

Varför är det så att tiden flyger iväg när man skulle göra vad som helst för att få den att stanna upp?!
Denna vecka har känts som den långsamaste, samtidigt som den har gått alldeles för fort... Jag vill helst att denna dagen aldrig ska ta slut, för jag vill inte veta vad morgondagen eller helgen har att vänta, fast jag kan inte blunda för det längre. Det finns nått fint där uppe, en plats där änglarna flyger, en plats där Cissi finns... en plats bortom all smärta.

Detta krossar mitt hjärta....


Jag drunknar i mig själv....

Har hållt mig borta från intranätet ett par dagar, har mer eller mindre sovit bort mitt liv. Hoppades på att inte vakna vissa stunder, just för att slippa tänka, slippa känna, slippa finnas. Men jag vaknade, jag tänkte och jag känner... Jag känner hela tiden. Sachi är väldigt dålig och mitt hjärta gör så fruktransvärt ont just nu. Känner jag har en stor tung sten över bröstet och jag vet inte när det kommer att kännas lättare, om det kommer kännas lättare... En lång väg framför oss och vägen har knappt blivit till en stig... vägen har precis början skissas på. Jag känner att jag bara skulle vilja springa ut i det tomma intet men jag vet ja måste hålla mig stark. Det gör ont, lite för ont.

Så mkt på en och samma gång som får tankarna att strömma, känslorna att spöka, huvudet att sprängas. Ord som upprepas, tankar som tar kål på mig... Jag orkar inte mer. Att vara stark är väl att inte ge upp, att fortsätta hur jobbigt det än är? Eller är det att gå vidare?

Jag drunknar i mig själv....

I'm searching for answers
not given for free
They're hidden inside, is there life within me?


Det öser...

Det som är så lätt, kan kännas så tungt. Det som känns så fullt, kan helt plötsligt kännas så tomt. Ett tomrum kan fyllas så snabbt, lika snabbt som det kan börja eka igen...
Ena stunden vet man precis vad man vill, i nästa sekund tvekar man på precis allt. Varför ska det vara så svårt?

_______________________________________________

Hämtade upp Madde imorse för att äta lite god frukost hos mammsen, Myspys va det. Sen begav vi oss till kontoret för lite städning. Tack för att du följde med ;)
Nu plockar ja lite här hemma, ikväll blir det ett glas innan vi beger oss till Carro för melodifestival Final! Tjejkväll med gotte och vin, ska bli himla trevligt! :)

_______________________________________________

Jag förstår mig inte på dig!

Knack knack...

Pappa, jag & sachi tog våra rullande hjul och begav oss till Frösakull idag för fika och mys. Där mötes vi upp av två underbara barn och en snygg het Vera som stod och väntade i köket med något som luktade HIMMEL! Denna himmel luktade inte bara gott, den smakade dessutom GUDOMLIGT! Helt klart den godaste Äpplepajen mina smaklökar någonsin skådat! ;)

 Fick en riktigt bra förklaring av Sebbe idag...

"Man ska knacka på huvudet och prata med hjärnan så att man börjar förstår!"
- Men om ingen är hemma då?
" Då kommer man tbx lite senare!"

Hur söt är inte denna lille killen?! En av dem sötaste och det finns ju bara två. Den andre, Luccebucke var fullt upptagen med att kika på gamla videoklipp på sig själv, hihi Älskar er såååå!!!

                       

Btw... Hittade Davids själsfrände idag... Trodde han var långsammast men vi hade fel...


       ______________________________________________

Vill inte tänkte på det som känns jobbigt, men svårt att låta bli när man blir påmind lite då o då.. Önskar så att det bara var en dröm, en mardröm man kunde vakna ifrån och allt bara va som det skulle va. Varför kan det inte bara vara så?! Varför kan inte något bara få vara någon ggn?!


Första affärs mötet avklarat!

så sant som det står skrivet. Saker och ting går framåt, vem vet hur detta kommer att sluta eller när det väl kommer att ta fart. Det vi vet är att man måste försöka, och det är precis vad vi ska göra! Tummarna upp för en rad nya möten inom dem kommande veckorna, OCH "läxa" till fredag hihi Inte nog med bra affärs planer så hade vi briljanta ideer för Johan & Z fest! :)

Kollade nyss på Plaine Jane, Så sjukt bra program och det går ju nästan inte att undvika att fälla en tår eller två för varje avsnitt. Kärleken den är fin den...

Mkt jag borde göra just nu, men det ända ja pallar är att rasta djuren och sen slänga mig i sängen för imn, då är det jobbet som väntar! Och dessutom en härlig tripp ut till Frösakull för att mysa!!!

                          
                   _____________________________________________
    
                              Jag måste ge upp det där goda...
               ...för att kunna avnjuta det liv jag egentligen vill leva!

Tredje dagen hemma.

Då va man sjukskriven från allt som har med jobb att göra... Men jag känner att jag är rätt "fit for fight" för att klockan ska ringa 04.20 imn, nya tag och endast två dagar till helg! Yeeeey!

Har kollat på BB precis, och fan va man saknar Tobias. Kom tillbaka! Dem har ju lyckats trycka in en Hunk i huset med, han må se bra ut MEN tråkigare människa får man fan leta efter... Det där med att man gör ett första intryck må stämma, men slutar oftast i att man har fel. Man ska inte dömma hunden efter pälsen men i detta program är det precis det programmet går ut på!
Jag gillade inte ROZA när hon kom in i huset och jag gillar fortfarande inte ROZA!

Nej, ska ut med grisarna sen blir det att sova lite i soffan. Se till att bli sjukt frisk till imn ;)

___________________________________________________

Bättre att det hålls borta när det väl börjar lägga sig!

SAKNAR...




...Min röst!


BBF!

Hur jäkla söt är man inte när man tar sin lilla kärra för att komma förbi med dunder häxblandning bara för att få mig att må lite bättre? Hur söt är man inte när man dessutom har med sig super god glass och gifflar? Hur söt är man inte då liksom?!

Tack världens bästaste Madde, du är ju bara för jävla underbar!!! Lovar att göra mitt bästa för att inte dö av en vitamin chock inatt hihi... Vänner kommer och går dem riktiga kommer med häxblandning och glass i kris lägen ;) Love you sweetypie!!!!

                          

... NU ska jag bädda ner mig och hoppas på att må bättre imn, för någon sjukdom har jag fan inte tid med ;)

________________________________________________

Never give up!

Tids fördrivet!

Sjukt sugen på att dra o gadda mig. Ska ju fylla på mina stjärnor som går från nacken... Så det är ett måste att fixa så den blir större innan sommaren. Men det andra projektet är dock väldigt nytt men det ska oxå fixas, har kikat en massa på nätet. Medans madde gjorde skuggor och fyllde i sin igår, bläddrade jag igenom ett antal tidingar.. och jag säger bara att detta ska fixas SNART! :)

Har tråkigt, hade lite planer på att dra in t stan emn blev inget så ist har jag precis kollat på gårdagens avsnitt av BB nyss. Tids fördriv...
Just fan, jag har numera ett "mopp körkort." Grymt va?! well... en utbildning i nått oväsentligt är iaf ett papper på något.

_________________________________________________________

Nothing left for me to say...
...There´s no more wicked games to play.

RSS 2.0