Min hud grillas inte längre....

Har legat och solat med Hawaii Tropic Dark DVS utan någon som helst solskyddsfaktor... Nu kanske ni tror jag ska berätta om hur mkt jag brännt mig?! Men nej, det är bara så att den där personen som förr ALLTID liknade ett stopplyse efter någon timme på stranden har helt plötsligt blivit en av dem som bara blir brun ist. Det må gå långsamt men jag slipper väl all det där fällandet som sker i stadie två när man brännt sig. Tackar för detta!

Två härliga dagar på stranden med både Mammi och Madde, Underbart!! Dessutom avslutade jag kvällen med att smälla i mig jordgubbar på mammas balkong... Det liksom förhöjer livskvaliten en aning! ;)

VARNING: Håll er inomhus för där ute vimlar det av galna fiskmåsar som vill döda en, stycka ena, äta upp en och sedan spy upp resetrna till sina bebisar som sitter i busken och inväntar nästa offer... Tro mig det är inget man vill uppleva!


Ps. saknar min älskade Vera!

                   
_______________________________________________________________

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark

                                         

Att få sin mobil över parkerad...

När jag skulle ta mina två ben och rulla min bil mot jobbet så hände något på vägen. JO... Jag lyckades tappa bort min mobil. Och under tiden låg den i parkeringshuset, i en parkeringsficka...Jag åker tillbaka en timme senare ihopp om att den ligger kvar, ni tror väl inte att en bil PARKERAT ÖVER MOBILTELEFONEN?!

Jo så att, den låg mkt stel och stilfullt under ena framdäcket. Lysande och inte nog med det så kunde jag höra hur den skrek efter luft! David fick tag i ägaren och hon fick pallra sig ner omedelbart och flytta sin kärra för att sedan se om telefonen fortfarande levde...

INTE EN JÄVLA SKRÅMA! Helt otroligt!!!!!!! Denna telefon har varit tvättad i 60 grader, nästintill sönder tuggad av mina grisar och nu haft över ett ton över sig och inte en jävla skråma. DET kallar jag för en JÄVLIGT bra telefon!

Är väldigt skeptiskt till om jag verkligen borde ha en Iphone4?!


ps. Här har vi en mobil som skulle kunna överleva männskligheten!

                          

__________________________________________________________

Skulle verkligen vilja ha dessa skorna, sååå snygga ju... Iron Fist = Me loves!


Frukost...

...Glömde mina mackor så det fick bli lite bloggande till frullet ist.

Ska in mot staden med Madde om sådär 3h, då blir det inköp av...

* Solbrillor
* Mascara
* Någon jävla slags olja till håret
* Och det viktigaste... Har jag redan glömt.

Sen blir det en sväng till stranden med mammi... Jag ÄLSKAR sommaren!

_______________________________________________

Önskar så att det fanns något jag kunde göra eller säga för att göra allt bättre för dig! Du kommer alltid vara en av dem bästa jag har och det finns inget som kan förändra det...
Ni finns i mina tankar hela tiden!


Farmor 80år och en jäkel på att fixa party tårtor ;)

Jag tror jag körde sådär 200mil fel igår, körde slut på en halv tank och gjorde av med sådär halva min lön. Men efter ett antal omvändningar på E6an hittade jag till farmor tillslut. Där möttes man upp av dem bästa, ibland går det så långt mellan gångerna men det absolut bästa är att det ändå känns som det var igår vi sågs! Älskar er så mkt, just för att ni är er själva och alltid lika underbara ;) Annie fick mig att tänka till, kanske gav hon mig en och en annan push till att göra det jag verkligen vill och min vilja blir bara starkare för var dag som går.. Tack gumman! ;)

Det bjöds på smörgåstårta, och 3 vanliga tårtor och för att sätta en liten nish på det hela såg farmor till så att ingen av oss var 100% nyktra när vi gick där ifrån.. haha Hon hade lyckats hälla i 96% Vodka i tårtan, tydligen något man gör i Polen eller var det kanske bara farmors hemliga recept?;) hihi Kanske borde låta henne fixa kalas tårtor framöver... (ny affärs idé kanske?!)

Nu tycker jag vi ser framåt och siktar in oss på en grillkväll snart, vi måste ju hålla ihop ;)

Tycker Sverige borde införskaffa sig en sån här skylt!



______________________________________________________


Finner fortfarande inga ord...





Ensam stark!

Ska rulla ner mig och min bil ner mot skånska trakter. Bilen är dessutom obesiktad så får hoppas på att farbror blå inte vill prata med mig just idag...

Lite besviken är jag, men what to do. Man gör sina val...
Jag drar mig själv ner till Farmor iaf för att fira hennes 80års dag... det kommer bara en sådan i en människas liv och då ska det firas och JAG vill iaf vara en av dem som finns där just denna dag!

Over n OUT!

Think twice!

Finner inte ord, finns inte ord. Att försöka förstå känns omöjligt...
Jag vet bara att jag finns här, och jag kommer inte försvinna någonstans!!!
Blod må vara tjockare än vatten, men i detta fall är ditt vatten som mitt eget blod, älskar dig och glöm inte...
Jag försvinner inte någonstans!!!!!!


Det SKA bara bli så...

Snälla bara säg att det blir sol imn... Det finns liksom inget annat alternativ!

Maten är lämnad hos Vera, naglarna är påsatta, (June, förlåt men jag var tvungen) Klänningen är fixad, jag är ny duschad och nu ska jag öppna min choklad kaka och slå mig ner vår stora soffa och kolla på Red riding hood. I hope its good!!

Imn är det midsommar och det ska bli toppen! :)

ps. Salt & Choklad på samma gång.. Kan inte bli så mkt bättre!

                     

_________________________________________________________

Bakeli bakeli bakeli cake.. Ibalnd behöver man rensa luften för att kunna hitta nya andetag! <3

____________________________________

22,35

Nu är filmen sedd och jag gillade den. Kanske inte den bästa jag skådat men defenetivt inte den sämsta... Desstuom va Peter, rödluvans förälskelse sjukt het (i vissa vinklar och vrår) Vilket inte sänkte filmen betyg. Mums... Förlåt Dave, men kan icke hjälpas! thihi

Filmen får...

       



        


Jag är INTE perfekt, men det är fan INTE du heller!

så fort en dag kan ändras....
...från allt till INGET!

__________________________________________

Designade en egen klänning på Nelly.com Rösta!!!!
Vad tycks?

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


vilken idé, vilka planer!

Igår kom jag & Madde på en jäkligt rolig ide...
...Jag tycker vi ska spinna vidare på denna såfort lönen har dimpat in på kontot!!! :D



ps. Känner mig glad, känner mig lättad, känner att det går bra nu!
ps2. Midsommar kommer bli kalas.. ikväll ska det fixas med min klänning.
ps3. Ska försöka få med någon att äta glass med mig!
ps4.

Ds.


Dax att spendera pengar som jag egentligen inte har!

Precis hemkommen efter att ha spenderat en timme på stranden med min kära far. Jogging/power walk stod på dagens shema! Gött.. Har världens bästa pappa!

Nu bär det snart av mot staden för att fixa diverse saker inför Midsommar och dessutom fyller ju vissa prinsessor år, snarare 5st. Så lite presenter ska inköpas... eller så kanske jag bara ritar en teckning. Vi får se ;) Sedan ska vi sola våra bleka kroppar på "stranden"... Längtar! Så madde dax att slå en pling så vi kan mötas tycker jag!

// Chill och pill!

ps. Jag vill ha min lön... NU! När ni ser hur min spar gris ser ut för tillfället kanske ni förstår varför!
                            

_________________________________________________________

22,06

Precis hem kommen från Madde, haft en sjukt bra dag... Inköpen för midsommar är klara, maddes klänning färdig. Dessutom lyckades vi laga oss super god kantarellsoppa ala maddlex ;) Mumma och till detta filmen "Water for Elepants" en bra film, men det gjorde allt ont i hjärtat emellanåt kan ja lova! Finns inget värre än när djur kommer till skada.. *blir arg av bara tanken* Nu ska jag mysa med Zox & Zsazsa som ligger vid mina fötter o gnyyyr om uppmärksamhet ;)

Natti natti! Tack för en fiiiin dag min bästaste Bff!

            

20 Juni

Det smattrar på rutan men jag känner mig nöjd för gallberget fick sig en påhälsning av mig och pappa... Fan va duktiga vi är ;)

Fredagen bjöd på lite sjukdom, så planerna med vera fick ställas in (buhuuu) Men så kom lördagen och efter att sovit bort en hel fredag så kände jag mig mkt bättre. Fick sig en promenix med madduska i staden, och ett samtal från Sötisarna Ida & Sandra... Vilket fick oss fyra att senare på kvällen hocka upp hos mig för vin och massa tjöt... Underbart!!! Drog våra ben mot Mårtensson, sen fick jag och madde för oss att besöka vårt stam ställe Bond... Bara för att! Och kom på världens bästa ide... "vi försöker smita in med Mårtensson stämplen" Vakten såg direkt att det va inte deras stämpel, men trotts detta så fick vi smita in gratis ;) Vet inte vad vi gör eller hur vi gör.. men vi lyckas alltid. Vi är bäst!!! ;) Avslutade kvällen men en vandring i ÖS REGNET sjungandes och gnagandes på en kebbabrulle... hahah Hoppas våra planer för sommaren kan slå in som vi pratade om tjejor... vi hade haft detr skiiit kul!!! ;)
             

            

____________________________________________________________


Jag vann budet på Lösfransarna och så har jag köpt mig ett par sjukt snygga lösnaglar (vet ja inte borde använda lösnaglar, men kunde fan inte motstå!) Midsommar outfiten börjar likna nått, bara lite solbränna oxå så är allt fixat!

         

Stryker ett streck över denna fredagen!

Mår riktigt dåligt, igen. Va fan är det som går... Mer eller mindre har alla vart sjuka eller är. Och har man inte varit så blir man för det smittar så in i helvete. Trodde det skulle bli mys med vin och härligt sällskap, ist får ja spendera fredags kvällen hemma... i soffan. Så därför stryker vi ett stort streck över denna jävla piss dagen...

... Det blir inte alltid som man väntat sig :( Förlåt Veronica, snyyyft!

ps. Lagt bud på ett par lösfransar, får se vad som händer.. går ut om 2h!

      

Att få ha små liv runt sig...

...Är bland det absolut bästa som finns!

Jag & pappa tog vår vanliga jogging tur längs Tylösnad innan vi skulle träffa dem sötaste. Möttes upp vid en super fin grillplats vid havet. Grillade korv, myste i gräset, gungade och avslutade med glass;) Därefter var det dax för den Första skolavslutningen för Sebastian, Stoltare faster finns nog inte! Dem stod där uppradade alla dem små barnen och sjöng härliga sommarvisor som dem övat på under flera veckor.. Gåshud och glädje är ordet! :) Sedans gick vi upp på gräsberget för fika och mer mys. John hittade en bra plats där man såg ut över alla barnen hihi... Fan vad jag älskar att få vara del i allt bus, få uppleva det barnen får uppleva för första ggn... Man har bara en chans, och den vill ja inte missa! Tack för en super fin dag, fler.. Många fler sådana ;)

     



Ibland måste man svälja sin stolthet, livet är alldeles förkort för skitsaker.

____________________________________________

Ibland spelar tankarna och känslorna sig ett spratt inuti och man bara längtar....

Vi har er att tacka!

Gymmet fick sig ett besök idag, och visst va duktiga vi var ;) Imn kör vi jogging runda nr 3! Men inte ett jävla kilo har man gått ner... Är det nått fel på mig?!
Har legat på ballen en timme och solat kropp och knopp, underbart! Gjorde mig lite "midsommar" mat... Och nu avslutade jag med jordgubbar. Life is loving me to day! ;)

Är stolt över min lintott, ibland krävs det att få rulla sig i den största skit innan man finner vägen till de grönaste ängarna. Och jag vet du gått igenom mkt, men jag känner på mig att det vänder... Det händer nu!

Jag känner mig befriad!



                         

ps. Madde, vi bara MÅSTE gå på Adeles konsert någonstans i världen, snart!

Fotboll i solen = Underbart!

Haft en helt underbar dag. Mötte upp pappa vid två tiden, drog med mina två grisar till Tylösand för veckans andra jogging tur. Efter en och en halv timmes färd drog vi våra trötta ben hem mot Veronica, där väntade fyra härliga små barn och en mkt god toblerone tårta! MUMMA! Efter mys och lek så drog jag och sebbe våra ben ut på gården för att lira lite fotboll, fan va kul det är OCH shit va duktig han är! Snacka om att vi har den framtida målvakten för svenska landslaget klar! ;) *stolt* Lilleman vart lite trött så på torsdag ska vi dra oss ner mot stranden för grillning och lek. Då ska lucas få visa vad han går för ;) hihi

Så nu har jag två trötta grisarn hemma, jag har en mage som är mätt och en lägenhet som behöver storstädas. Borde man eller borde man inte ta tag i detta?!
Förresten så hittade jag detta linnet på intranätet nyss, vet ja inte borde handla mer skit men tyckte fan det va fiiint. Ska jag köpa eller inte?!

                 

__________________________________________________________

                                                                                 Love and Peace!


Ibland måste man bara släppa taget...

...Och gå vidare!

Haft en av dem bättre helgerna på väldigt länge och just nu mår jag väldigt bra inombords.
Jag håller kvar om denna känslan och pysslar om min sjukling ;)


Jag känner dem heta vindarna!

Det tar över 20 min för att få mitt hår torrt, jag dör av uttråkning. Men vill man vara fin så får man vänta!

Jag trodde det skulle regna hela dagen lång (vilket SMHI lovade) Så igår ändrade vi våra planer enbart för det, men nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag att solen skiner, åter igen hade dem fel!

MEN... Ikväll blir det ost/vin kväll hos Madde vilket kommer bli det bästa och förhoppningsvis möter vi upp Mackan o/co för lite härligt umgänge! ;)
Jag älskar fredagar!

Så.. Nu pepp på högsta volym innan min  hallonpaj kommer rullande på sina fyra för att hämta upp mig!


              

                         
                    

 _____________________________________________

What goes around, comes around!

Vad tycker ni???!

Tyckte det va dax att sätta ljus på mina ord, för även om mkt kan kännas mörkt så tänker jag fan inte tillåta mer skit. Det är slut på det nu. 

Vet ni vad det bästa är med att vara vuxen?!

Man kan välja och vraka, rensa och länsa.
Som avslut på denna kvällen, en mycket.. mycket bra låt!

   

Tylösand, Salt!

Ikväll har vart en UNDERBAR kväll!!!! Sötaste Veronica bjöd med mig till Salt, Restaurangen i Tylösand och fy tusen va fint det var där och fy bubblen va gott det var! Beställde en hel smörstekt spätta på 500g, här snackar vi firre... stooor firre haha detta med smörstekta champinjoner och potatis, och som grädde på det hela Ploppbrownie med bananglass och jordnöttskräm! Jag dööör så gott!!! ;)

Tack för en underbart fin kväll stumpan, älskar dig så och är otroligt glad att vi har varandra hihi...
Vad vore en romantisk solnedgång med utsikt över havet utan Veronica vid min sida?! ;)

Nej nu blir det sovelåda och zox som min kudde.. så jag säger GODNATTER!

           


ps. fredagen kommer bli lajbans krullpinne eller hur maddelito?!?!?!! ;)

Long time no seen!

Har inte riktigt haft ork eller lust till att spendera min fritid vid burken, men nu så ska det bli ändring på detta! Vart riktigt dålig ett par dagar, sådär lagom till ledigheten.. Men vem fan vill vara ledig, ligga på stranden, vara ute och dricka drinkar?! Neee jag stannar heller inne och håller mig förkyld och svettas som en gris! :D

Träffade Madduski igår, o´boy vad jag saknat den där lilla lingongrisen... Vad är man utan sin BFF?! Just Best... Men det räcker såklart inte ;) hihi!!!

Ska nog ta och fnurra på en ny framsida till min blogg för att fördriva lite onsdags tid... Ikväll ska söta Vera bjuda på lite middag ute på staden, och det ni, det ska bli SUPER!

hejsveeejs!

ps. sitter och förundras över hur fina mina nyinköpta skor är ;)

_____________________________________________

Man har två val...

Antingen visar man sina fina sidor eller så kan man sagta men säkert gräva sin egen grav...
Jag vet precis vad någon gör... och jag är RIKTIGT jäkla trött på detta nu!


RSS 2.0