Guess what... I´m having more fun!

Just nu befinner jag mig 6 våningar upp, med en fin utsikt över Halmstads östra del. Hade dem dock bara sprängt bort "blatteberg" så hade det vart perfekt. Men man kan ju inte få allt..

Datorn där hemma vill inte starta så jag har fått låna Jeppes kontorsplats dvs stol, dator och hans spotify som förtillfället spelar P!NK. Jag är nöjd ;)

Imorgon bär vi våra kappsäckar bort mot Göteborg, för att fixa och trixa håret sätta på våra korta och bege oss bort med lite runda fötter mot Ullevi. På scen kommer Takida, Good Charlotte och såklart P!NK spela. Jag längtar!!! Kommer ha en skit bra kväll, guldet må vara begränsat men vi vet hur man snålar in... dvs Dricka sprit, hålla käften... dricka sprit OCH inget äta!;)

Asså jag funderar mkt, jag vill göra något nytt. Jag vill tjäna pengar och bli något. Jag börjar se framåt på saker och tinga jag vill göra, vad det blir det får ja se. När det händer, det vet jag ej... Men jag har börjat fundera och det är bra!




4 veckors semester... ÖVER!

Då va livet som vanligt igen. Måndag, semestern är slut och första arbetsdagen på fyra veckor är nu avklarad. Borde kanske haft en jävla ångest men har förstått att det där med att deppa ner sig för något som ändå måste göras bara är slöseri med tid, ist tog jag vara på den tiden jag hade som fri semester firare och njöt ända tills min mobil började ringa 03.50. Dock va jag inte lika positiv JUST då...

Frågan är om någon fortfarande läser denna skiten, men för er som snokar runt utan att lämna några spår så ska jag berätta vad jag haft för mig...

Förra veckan var smäckad med aktiviteter och semester njutande... Onsdagen bjöd på lite alkohol intag hos Nicke & Yasse, därefter mötte jag & David upp sötaste Madde för lite kvällsbad och grille på stranden. Mys mys och mys!! På torsdagens shema stod det "Mys i Göteborg," så jag & David tog vårt rullande fordon och begav oss mot sol och shopping. Hade en super mysig dag, bara vi två. David va så snäll som skämde bort mig. Vi vslutade dagen på Lisebergs hotell båten, lite live musik och en cider senare begav vi oss hem. Tycker om att åka iväg sådär ;)

Fredagen bjöd på fest hos maddis, vin och tjöt på Ballen... Kunde inte blivit mkt bättre. Medans vi festade på så vart det lika livat hemma ;) Jag och madde drog in t stan, mötte upp Mackan, Jimmie och Martin för ännu mera tjöt och dans såklart ;)

 Haft en mkt bra semester, kanske just därför jag inte har någon ångest just nu... Man ska vara glad över det man har. Och så är det...

 Jag är glad över vad jag har! ;)

XoXo


Ja det va en dag i Jul.. iiiiii!!!!!!!!!!!!

Veckan har varit lång, innehållt både roliga och mindre roliga saker... Men man kan ju inte få allt. Iaf inte på en och samma ggn ;)

Hälsat på Veronica i veckan, tjötade ända tills jag kom på att det nog va dax att pallra mig hem till grisarna. Klockan va väl runt 2 nått... Såå mysigt. Saknat våra prat stunden ;) hihi

Sen har jag vart hos mormor och hälsat på, tyvärr va hon inte bland det gladaste. Svider i hjärtat att se henne ledsen, men gör vårt bästa för att visa att vi finns här!! Har även ut forskat staden, hittat lite kläder tills imn... Veronica ska ju ha 30års fest med 80-tals tema. Och självklart kommer det bilder på detta ;) Hoppas fan bara att jag mår bättre imn för just nu känner ja mig nästan febrig :(

Avslutade denna hääärliga somma kväll nere på Östra, jag och mammi gjorde ett spontan besök på Maxi, köpte oss en enggns grill och köööörv. Så mysigt... Världens bästaste mamma!!! Och nu blir det sove låda för jag hoppas på att man mår som man ska så jag får hocka upp med dem andra trollen imn för att få lite bränna på spirorna ;)

pyss o kram!

        

Nytt eller gammalt?

Man tror man vet allt ända tills det dyker upp nått nytt, efter ett tag blir det som då va nytt åter igen gammalt. Så allt som är gammalt nu, har en ggn varit nytt.. Trots det kan man ibland känna, att det som varit så gammalt helt plötsligt kan förvandlas till nått nytt..

...Konstigt det där.


Just can´t get enough...

Asså... jag bara älskar dessa filmer mer o mer för varje ny som kommer. Jag och madde tog oss in t stan för ett spontant försök om att någon skulle ha avbokat sina biljetter... och visst va det så. David va världens sötaste som bjöd oss två på denna film, utan att han ens själv skulle gå ;) Vi måste varit extra snälla... thihi Man riktigt njuter av varje minut... jag vill´bara ha mer o mer... MUMS!!!!!!!!!!!!!!! Längtar tills den 4.e filmen kommer nu... den som väntar på nått gott.. ;)


Ett stycke helg...

Helgen har varit riktigt bra, och speciellt fredagen ;) Hämtade upp Madde vid 12 snåret, och sedan tog vi pappas lilla pärla, ner med taket sen var det upplagt för Båstad. Låg på stranden och pratde om allt mellan himmel och jord, tror även våra "grannar" fick veta en hel del haha... Mycket skratt och en för jävla trevlig dag... Men det slutade absolut inte där. Nej nej... Vi fösade oss hem, drog på musik sen va det fest på ballen här hemma. När vi kände att det va dax pallrade vi oss ner till B&B för att kolla in Stacy goes blind, duktiga duktiga ;) Såååå jävla roligt att träffa alla goa glada man inte sätt på länge!!!! Blev lite Bulls, lite Bond innan vi sedan begav oss hem till Johan för att checka in hans nya place, och där efter kom Jonny boy. Tack för en suuper trevlig kväll ;)

                                

Igår drog jag och David ut till Fröllet, lööö beeech!!! Ingen sol dock... MEN bad blev det. Pojkarna blev sååå glad att se oss, super mysigt. hihi Vi badade sen drog vi och handlade grille, och sen va det bara myyyys för solen dök upp så det kunde inte bli bättre ;)

                   
                             

Avslutade dagen med lite träning för lö doggz med Christel. Du är så snäll gummsan, hoppas allt gick bra igår ;)
För att avrunda så tycker jag helgen vart mycket bra... och dessutom älskar jag att ha semester!

                                   



Jag skulle inte tagit den där sista....

Jag tror jag är allvarligt sjuk, huvudet känns som det ska smälla av, det snurrar i huvudet så fort jag blundar och jag kan knappt äta för att jag mår så illa. Dessutom vill jag inte gå utanför dörren, det känns som värmen ska döda mig och solen sakta smälta bort det lilla hopp om att jag kommer må bättre om några timmar...

Ja, jag är allvarligt BAKIS!


En torsdag..

Då var midsommaren över och vi går nu mot mörkare tider... NEEEEJ, nu ska vi inte vara sånna, det är NU sommaren börjar! Fredagen spenderades på Kärleken med dem bästa, alla samlade, goa och glada och vi hade en för jävla bra Midsommar afton! Festen pågick i 13h för vår del.. så man var lagom trötta när vi väl hade lyckats ta våra ben ner för backen och hem.Tack för en kanon fest!!! 

   

Veckan har varit både bra och dålig, så vi börjar med det dåliga.. Jag har varit sjuk. Halsfluss och host skit... På min semester dessutom, suger stort. MEN det är på rätt väg nu, för inte har jag tid med att ligga hemma och vara sjuk ;)

Har besökt stranden och försökt få lite färg på min bleka kropp, trots att jag smörjt in mig med kokosolja så har det fan inte fastnat ett SKIT. Men det ska vi fixa... Jag och maddis grillade vid brotten i månadgs.. såååå härligt, vilket betyder GÖRAS OM IGEN SNARAST!! ;)

Och imn då blir det latjooolajbans... Jag och maddis har lånat pappas bil så det blir till att cruisa ner till Båstad för lite solbränna, glass sen hem för cider på ballis och fiesta!!! :P LÄNGTAR!!!!

Puss o hej leverkorv!

RSS 2.0