Måndag.. Igen.

Helgen är över och jag känner mig trött. Jag hann visst med allt jag skulle i lördags trots allt. Bobbe, Karro, Annie & Jeppe kom förbi innan vi tog våra klackar och sulor och begav oss mot över våningen av Fridolf, där bror rustat upp med långbord och trevlig sällskap. Det bjöds på Hummer soppa, (bland det godaste jag någonsin ätit) Innanlårs file från Hjort med underbart tillbehör, Någon slags kladdkaka med grädde och sedan kaffe med avec som avslutning :) Helt otrolig meny!!!! Som grädden på moset hade dem en kille som höll för musiken under hela kvällen, jag bara älskar live musik! Riktigt lyckat var allt där inne :)
Jag och Vera avslutade med lite mackor hemma hos mig och det var nog lika bra, rund under fötterna som man va ;)

Har tillbringat en längre tid framför burken, var tvungen att följa upp dem tre sista avsnitten av BB. Sinnes sjukt hur man kan tillbringa nästan 3 timmar av sitt liv framför ett par idioter som är instängda i ett hus. Men å andra sidan har jag aldrig sagt att jag är normal ;)

Får se om det blir lite taco kväll med Vera, hade vart myspys<3 Måste ju planera hur vi ska föreviga oss ;) hihi Om du kommer ihåg?!

______________________________________

Konstigt att man kan sakna något som egentligen aldrig funnits...

Det går utför!

...Jag menar allvar, jag har nog aldrig vaknat pigg som fan en lördags morgon kl 07.00. Och dessutom stigit upp... Tror det är madde (pensionären själv) som smittat mig med något jävla pensionärs beteende. Men det känns samtidigt jävligt gott, för jag har hundra saker på min "to-do-list" och det är väl bara att börja...

* Städa hela lägenheten
* Städa kontoret
* Hem till mammi
* In till stan för att fixa ny mobil
* Till systemet för en förfest flarra
* Stryka upp det som ska användas ikväll
* Fixa iordning sig
* sen ikväll blir det 30-års fest på Fridolf och då ska jag bära RÖTT!

Så.. Nu ska jag ta tag i punkt ETT..

ps. tjänat ihop till 40% av mitt döskalle armbarnd efter denna dagen, och ett handslag är alltid ett handslag så du skulle bara våga dra dig ur nu ;) haha LÄNGTAR!!!!!!!

Trevlig helg, sup och svälj!

Fredagen är kommen och den kom då fan inte för tidigt!! Åh vad jag har längtat efter dig underbara fredag.. Precis hemkommen från skåneland, jag och madde tog och rullade ner till hässleholm för att hälsa på hennes mammi och hennes man Lars. Vi drog vidare till harrys för att senare möta upp hans dotter med p-vän. Goooood mat bjöds det på och mkt trevligt sällskap. Så jäkla söta!! ;)

Nu tänkte jag trä tråden genom öglan och sy på det där svarta bandet som ska sitta på min röda nya fina klänning... Japp, det blir nog rött imn trots allt. Kommer kännas riktigt knas om man sedan drar ut på krogen i den klänningen men va faaaaaaan, bättre o vara uppklädd än tvärtom!!

Så imn, jobba nån timme, dra till systemet för en liten flaksa förfest och sedan drar vi till Fridolf för att fira brorsan!! hmm.. ska bara slå in sådär 1000 presenter först..

_______________________________________

framtids planerna startar snart... Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid eller hur gumman ;)


Snälla flickor hamnar i himlen, vi andra kan gå hur långt som helst!

Hur kan man vara så dum så man tillägnar detta liv, det ända liv vi känner till, åt att vara trogen någon som några för sjukt länge sedan kom på? Hur kan man slösa bort sin tid, slösa bort sitt liv på att vara på ett sätt nu, för att sedan när vi dör hamna någonstans, där någon sagt att vi bör hamna om vi beteer oss rätt nu? Man får tro på vad fan man vill, jag är inte den som är här för att dömma, jag talar bara från mig själv och endast mig själv. Men jag kan ärligt säga att jag inte förstår dem som slösar bort sin tid i onödan på något som vi säkerligen aldrig kommer uppnå. Varför inte leva idag, leva nu? Varför vänta när vi egentligen inte har en aning om vad fan vi väntar på? Varför undra över hur fan det ska bli, varför oroa sig i onödan när vi ändå inte kan styra över vad som kommer att hända. Varför inte bara ta vara på det vi har, ta vara på dem vi har runt oss, ta vara på det liv vi fått och se till så att vi alla kan försvinna och känna att vi levt?


Snälla flickor hamnar i himlen, vi andra kan gå hur långt som helst!
... Och jag, jag siktar längre än att flyga runt på ett moln iaf.

PS. sluta tro på någon andra och börja tro på DIG SJÄLV ist!

Den där VERA!

Fick mig en super mysig dejt med den där Vera ;) Och den där Vera är ju bara fööör underbar. Inte nog med att hon gör mitt liv till ett HELVETE genom att göra allt det där som jag egentligen borde göra och egentligen vill göra men som jag bara helt enkelt är för lat för att åstakomma.. Så ibland tycker jag bara LITE mindre om dig gumma ;) hahaha

MEN sen måste jag erkänna att hon är sjukt duktig, sjukt underbar... och du gör mig stolt till tusen.. Den där Vera va det ja ;)

                    

Jag och Dave lyckades dessutom röra på fläskabenen idag, tog mig igenom 75min på crossen utan ett stopp, förbrände 850 kalorier.. DAMN I´M GOOD!

Sen blev det en liten tur till djursjukhuset med min snöboll till pälsdjur. Dock va prov resultaten av njurarna inte bättre.. MEN som veterinären sa (fast i mina ord) SCREW THEM.. så¨länge hon har livs kvaliten kvar så kämpar vi vidare för att ge henne det bästa, och det kunde inte pappa göra mkt bättre än vad han gör!!!

Fick mina klänningar i låddan idag, fnurrar o fnurrar.. Imn får "den där vera" komma och avgöra om det blir Svart, blommig eller RÖTT... (rött är hetast)


Peace out!

______________________________________

Försöker förstå, men jag tror jag skiter i det för det känns lönlöst ändå...

Body In A Box

Precis varit hos min vapen "bakare," Partner in wine, lammkatt... Ja den där Madde ;) Hon bjussade på en otroligt god kladdis, så nu är jag fet och lycklig.. Iaf för en stund!! Har kikat in Big Brother avsnitten idag med, var liksom bara tvungen och jag har en känsla av att det inte var sista ggn... Har inte TV11 så det blir intranätet som man får stirra sig blind på dem närmaste 100 dagarna... Har en känsla av att det kan bli en rätt kulig tid med idioterna i huset :)

Hoppas på en liten lunch dejt med Vera imn, känner attt det är precis vad vi behöver <3
Har dessutom beställt hem en liten klänning... kanske två. Två likadana fast i olika färger, ska dock INTE behålla båda, men kunde inte riktigt bestämma mig om vilken som var finast. Ska ju fortfarande på brors 30 års partaj och tanken på att gå naken är inget alternativ, tanken på att bära någon gamal trasa må vara ett nära alternativ men DOCK så tråkigt! Så vad tycker ni? Beställde denna i svart med... 

                                   

Nu, soffan!

____________________________

konstigt hur man kan tänka,
konstigt hur det kan bli,
konstigt hur det kan vara,
konstigt att man aldrig är nöjd...
...Jag är konstig!

_______________________________

                   Föööör vi har visst semester samtidigt... ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

                              

Day old Hate...

...Blev lite över tid på jobbet idag med. Alldeles för mkt minus på flexen, vilket dock inte är så bra. Det är tisdag och dagarna kan verkligen kännas som dem mest långsamma någonsin, samtidigt som dem bara flyger iväg på en och samma gång. Vet dock inte vilket av alternativen som är bäst...

Dag för dag, timme för timme...
...Sekunderna till blått ett minne.


Älskar dagar som denna...

Inte nog med att det är lördag det har dessutom vart strålande solsken och våren har legat och gjort sig väldigt påminnd i mitt huvud. Och det gott folk, det är något jag gärna minns om och om igen ;)

Har vart och tränat fläsket, stod på Crossen i 60min, Min kondition börjar sakta men säkert ordna upp sig. Har dessutom promenerat till jobbet 4 veckor i rad nu. Och det är då inget jag tänker sluta med!

Kontoret är städat, alkoholen är inköpt och snart bär det av mot Fogdegatan och där efter får vi se vart jag & min vapendragare hamnar ;) Kan inte annat än blir roligt... För har vi någonsin haft annat än kul ihop?
Du är världens bästaste bästis!!!



ps. tack för en fiiin fiiin fredag igår <3

Tänkte på en sak...

Taco må vara det enklaste att göra, men samtidigt fruktansvärt tråkigt. Menar vem fan har tid till att hacka hundra tals med grönsaker, riva 2kg ost och dessutom steka ett ton köttafärs?!

Så kan ni gissa vad som kommer serveras ikväll?!

Det e sant Madde, det blir TACO KVÄLL, igen!!!!!! Finns det något godare, något annat som man aldrig tröttnar på?! Svar nej! Tack o hej, nu blir det fredags myyyyyys och imn äventyr heela långa dagen! :D

Fick lite nostalgi känslor innan när jag åkte i bilen då "vi gräver guld i Usa" kom på radion, dem va mina första Idoler så därför lägger jag ut en liten låt med dem nu ;) hihi


Från ingenstans, till att uppskatta just allt för en stund.

Träffade en äldre man på jobbet idag, han undrade vart huvudentreén var så jag tog mig friheten att gå med honom. I vår lilla färd hann han faktiskt få mig på lite bättre humör, få mig att fundera över sånna där saker som man oftast tar förgivet, dem sakerna som rör livet. Han sa nått klokt...

" Älskar jag livet, så älskar livet mig"

Och visst är det så, går man runt och tycker att sitt arbete är skit, att det mesta är grått och trist. Så är det precis det livet man skapar för sig själv... Är man inte nöjd med det man har, finns det bara en väg ut från det gråa och trista... Hitta nya saker som får en att växa, upptäcka det som man faktiskt redan har, hitta nya saker som får en att älska livet, saker som får livet att älska mig. Och under den lilla stund vi hade följe fick han mig att må en gnutta bättre, han fick mig att uppskatta det jag har och det jag vill.


En helt vanlig torsdag...

Sitter och funderar över om jag ska ta på mig dem där hemska tränings kläderna och bege mig till det där fruktansvärda gymmet. Eller så låter jag David sova vidare och lossas som att jag försökt väcka honom i en evighet men han lyckades aldrig ta sig upp och sen blev det helt plötsligt försent.. ?! hmm... sista låter ju bra mkt mer lockande ;)

För att bara berätta hur duktig jag var sist ja var där så körde jag exakt 60min på Cross trainern utan stopp. Duktiga jag! Idag hoppas ja på att pappa kommer förbi på en fika med sachi, saknar min lilla isbjörn till trubbelhund! hihi

Ha det gött idag, nu blir det att fnurrar vidare på om jag ska väcka David eller inte ;)

_________________________________________________

ps. Jag finns här NU, jag finns här FÖREVIGT <3

I just hate it!

Jag kan bli så arg på folk som inte förstår bättre än vad näsan räcker, på folk som gör saker utan att tänka efter.


Jag hatar känslan av att veta, jag hatar känslan av att ingen vet. Jag hatar känslan av att se, jag hatar känslan av att man ibland bara vill blunda. Jag hatar känslan av att vara, hatar känslan av att aldrig vara där. Hatar känslan av att inget kunna göra, hatar den känslan...

_________________________________________________________

"Throw your soul through every open door,
Count your blessings to find what you look for,
Turn my sorrow into treasured gold,
You'll pay me back in kind and reap just what you've sown
"


FYND är ALLTID bra fynd!

Snacka om att jag gjorde ett riiiktigt fynd idag...

Gott och funderat och drömt om denna hääärliga sommar klänning i några dagar nu. Efter några om och men så beslöt jag mig för att inhandla tygstycket trots att det skulle kosta mig 500 pix. Står i kassan och känner att det svider till, helt plötsligt var det visst rea.. 199kr... HALLÅ ELLE!!!!!!!!!!!!!!!! Sjukt jäääkla glad...


                               

Måste inhandla mig en helfigurs spegel som är RAK och inte tvinnad till höger o vänster så man ser ut som en jävla idiot!!! Fast det kanske man även gör i en rak iofs ;)

Rolling in the deep...

Letar som en idiot efter en ny klänning, ett nytt fodral men va faaan hittar inte ett skit. Jo en klänning hitta ja men frågan är om den är för fin? kommer den vara för lång? Vad tycker ni?! Försöker komma in på Bubbefuckingjävlak(piiiiP)sidan... börjar bli jävligt pissed på att inget funkar...

                                    


Läste precis dennis inlägg, så sjukt bra... Friday i´m in love! Han är sjukt duktig på det där med att få det där med bokstäver asså :P
Nea om man skulle ta o dra sig ner mot kudden och fortsätta mitt "dress" letande imn...
Imn blir en bra dag, jag känner det på mig. Och den känslan mina vänner o hästar den känslan gillar jag!


So..fuck off thursday, and welcome friday! 

Den lilla NYA svarta?!

Brorsan ska ha sin 30 års fest snart, frågan är vad man ska ha för tyg stycke runt kroppen. Något nytt hade vart fint, nästan ett måste. För jag vill vara fin, det är ju ett måste!

.. tänk att ett så litet ord som kan betyda så mkt, kan dyka upp mer än en ggn. Små ord kan vara bra lustiga ibland...


"det var en gång en liten fågel..."

Nu va det ny helg och visst var vi allt lite törstiga idag med?!

Igår spenderade jag fredagen med Vera, vi hade det sååå mysigt. Först gnatt sagor med barnen (världens absolut finaste pojkar) Sedan bjöd gummsan på middag och det dracks vin, provades klänningar.. Ja sånt där trams som tjejer är bäst på hihi För att "avsluta" kvällen vid ca 23, så hoppade vi i Jacuzzin och där satt vi bunkrade i 5h! haha... Snacka om att kroppen blev som ett russin, och känns som man är rätt ut torkad idag,... JA! Därför mina vänner ska jag på´t igen... bjuden hem till June för tjejfest! Woohooo... ska bli super nice, man lever bara en ggn och jag är ung och gillar att ha roligt så whynot?! :P 

So.. Call it what you wanna call it.

Så nu ska näsan pudras, hundar ska rastas och vinet korkas upp när det har begett sig till June ;)
JAg hoppas på att denna lördagen blir precis lika fin som förra ;)

Xoxo

 Denna tillägnar jag min älskade Sebastian ;) Ikväll ska lelle tänka på dig när hon spelar sönder denna låt!!!


Helgen...

Det va en fin helg, fredagen började med en tripp till Helsingborg för att kika lite kläder och sedan in i biografen för att träffa harry. ;) Hade det inte vart för att en idiot till pappa tog med sitt barn som knappt kunde läsa eller förstå något av handlingen satt bakom och kommenterade precis ALLT hade det vart kalas, men det va mys iaf att få komma iväg lite!!! :)

Lördagen, Madde kom hem till mig för att svepa lite vin innan det va dax för att vända klackarna mot morfars för att fira Jan banan som fyllt 25 ;) Riktigt kul att träffa alla gamla tomtar som man inte träffat på några år... Kändes precis som igår ;) Huuur trevligt som helst. Kvällen rullade på och jag och madde tog vår vanliga tur och hade en jävligt rolig kväll med härligt sällskap, med människor som gör en glad, får en att le.. och det gott folk det är inte varje dag! Tack för en super fin helg <3

Var förbi pappa en sväng med, det är tung och jobbigt just nu, det gör ont på alla sätt och vis. Vill inte tro, vill inte veta. Man försöker förstå men ibland är det bara allt för svårt... Ställer sig frågan hela tiden.. Varför?! :'(

I awoke only to find my lungs empty,
And through the night, so it seems I'm not breathing.
And now my dreams are nothing like they were meant to be,
And I'm breaking down, I think I'm breaking down.

_____________________________________________________

En tanke bort och det värmer...


Kryptisk igen? kanske...

Helgen har vart fylld med känslor, alla känslor som man kan känna.. på en och samma gång liksom. Det är tungt... tungt att inte veta, tungt att gå runt och undra, tänka på vad som kunde vara och vad som håller på att ske. Samtidigt som man undrar, samtidigt som man tänker på allt runt om.. går man runt och hoppas, hoppas på att det som känns rätt här och nu, även känns rätt imorgon. Men hur ska man veta, veta vad som känns rätt när allting kan kännas så fel? Veta vad som är fel när det på samma gång känns som det bästa man någonsin gjort?

Jag fortsätter undra och hoppas på att det som sker, sker av en anledning och att det tillslut visar sig vad anledningen till varför det sker på det sätte som det gör.

_______________________________________________________


RSS 2.0