Länge lever min LEVER!

Det där med att ta en lugn helg gick ju åt skogen. Konstigt nog kan man må som en röv "dagen efter" en riktig karatefylla och uttala sig om att "aldrig mer dricka." Sen som idag onsdag, sitter man här och planerar för helgens bravader... så.. Åter igen är man på det.

Det ska bli en jävla bra helg iaf, det har jag bestämt ;) Det ska firas!!!!!!

____________________________________________________

Tänker redan, kanske... nej... fast lite? hmm.. Den som lever får se!;) *blink*

Som det kan gå...

...Ibland förvånar man sig själv, över hur man kan göra något så omedvetet och ända vara så medveten om det på samma gång. Man är bra konstig ibland...

"Cause you're amazing
Just the way you are"


söndag, ÄNTLIGEN!

Fredagen började kalas. En runda in till stan för en mysig fika på espressohouse, en parfym och lite rusdrycker senare va man super glad och taggad. Tack för den fiiiina presenten! ;) hihi Bilen rullades till fogdegatan för att en öl senare traska bort till Yasse & Nicke för festligheter där dem bästa befann sig (saknade såklart ni som inte kunde komma) Mycket trevligt, härliga ballonger och ett glatt födelsedagsbarn!! Fick även träffa Johan, Jonny & otto en sväng, som alltid lika trevligt ;) När småtimmarna kom, begav sig jag, mackan & Madde till kontoret, där fortsatte festen tills vi tog den gula bilen mot staden för ännu mera festligheter... DÄR sprack allt. Det bjöds på det ena och tredje vilket jag tacka sååå mkt för, men ack... champange är INGET att leka med, speciellt inte när man redan va lagom på locket asså. Så mina vänner där blev det mörkt för min del....


Här efter ska jag, Alexandra Lundberg, Ta det lugnt. Och så blir det!
_____________________________________________________

Party till you drop, har fått en helt annan mening. USCH!ÅNGEST!


Nytt inlägg.

FREDAG, japp ni läste rätt. DET ÄR FREDAG MINA VÄNNER, och vad innebär detta?! Jo, en helg där man kan vila, ta det lugnt, njuta av livets goda...brrroooppprrs!! NIX ikväll är det inte det lilla lugna som väntar, nej för ikväll ska NICLAS KINDBOM firas med bravader!! Han fyller ju 25 gamla år och då är det fest på shemat! Mycket trevligt ;)

Mkt att göra nu innan, men INNAN jag ska göra det som är så mkt att göra är att jag ska slänga mig på soffan och faktiskt njuta av min lediga stund. Skruva runt lite i zox fluffiga päls som påminner om en annan persons frilla (hahahha) och kanske svälja ner lite te. BRA IDE!

Igår redigerade jag i fan 6 jäkla timmar, men sjukt roligt va det. Imorgon kommer jag lägga upp "den/det" ;)
Den som väntar på något gott....
(väntar alltid för länge, dessutom blir dem aldrig feta)
....Väntar aldrig för länge!

_____________________________________________

Svårt att glömma sånt som man egentligen kanske inte vill glömma, men vilket man kanske borde göra.

                          

"Arbets teknik inför moppcertifikat"

Fy fan för tråkiga, onödiga utbildningar. Menar hur mkt tid ska man behöva lägga på att lära sig moppa ett jävla golv?! Ergonomi... Visst bra att kunna men va faaaaan, behöver man verkligen en hel dag på 10h för att lära sig hur en mopp ska föras? Waist off money skulle jag vilja säga! Men för min del blev man iaf 3h rikare. Och om en månad har ja en liten "uppkörning".. dvs om jag klarar av att köra min mopp!

Det är tisdag och jag är trött. Blev sjukt jävla sugen och desperat efter något sött att knappra på, så i min fulla desperation gjorde jag mig smuldeg (vilket va det ända jag kunde röra ihop) ångrade mig lika snabbt. Och nu ligger det i soporna...  lönt?! kanske inte men jag är inte sugen på något längre iaf! haha

Tänkte dra mig mot sofflocket och vrida täcket till och kanske slumra in lite tidigare än vanligt ikväll, behöver liksom lite sömn eftersom min klocka ringer redan 04.00. Hoppas jag inte drömmer om världens undergång en ggn till... För det va fan ige rolig upplevelse kan jag lova er!

______________________________________________________

Ett tips: Döm inte hunden efter pälsen, han kanske bara har en dålig hår dag!



Två Efes senare...

Jag & Madde satt hos henne i lördags innan det va dax att traska mot Ida, och visst var vi tvungna att röka lite ananas ;) Två Efes senare skulle vi visa att vi båda kunde blåsa ut små ringar, barnsligt kanske, men fan va kul vi hade det ;) hahah

             

              


Söndag....

Helgen har vart bra, men tyvärr lider den mot sitt slut. ´Har varit på 3D bio, vilket va grymt. Fan asså.. nu vill man ju BARA se filmer i 3D ju... Det är att rekomendera!!! Fiin fin kväll va det ;)

Igår va det förfest hos Maddski, bolmade på bra i vattenpipan innan vi begav oss mot sötaste Ida. Där hemma hade hon förberett med världens finaste tjejmiddag! Hon hade dukat så fint med rosor och party hattar, gjort iordning med välkommst drink och fruktfat. Det va såååå fint!!!!!!!;) Det blev en riktigt lyckad kväll, tack för den tjejer;) Vandrade våra ben mot staden för att skaka loss lite, and so we did :)

Idag har ja faktiskt mått bra, fått lite uträttat, sånt där som man är tvungen att göra så här sista dagen. Så nui kan man bocka för det...

Får se vad veckan har att erbjuda, men det ända jag vet är... Jag vill inte jobba imn!!!!

Nu blir det Taco, mys i soffan, valvaka & sen sömn!
_______________________________________________

Bra vänner växer inte på träd, och jag har lyckan att träffat så många underbara människor.
Dessutom kan jag skryta med att ja har den bästa Bff ; ) Tack för att ni finns!!!

Inget positivt inlägg...

Har vart en sjukt jobbig, hård vecka.. TRIST, deprimerande... Kan bero på att man längtar tbx till värmen, utsikten, sällskapet och ölen ;) haha... nea men sant, jag känner mig sjukt nere, jag vill bara resa bort till det där underbara igen!

Vart en fullspäckad dag, och avslutade mkt fint med en tripp till bolaget där det inhandlades två Efes... Guldet i flaska om jag får säga det själv ;) Och jag tror Madde håller med mig.  Inte nog med att det öser ner, så har jag nu börjat fjälla som en fisk eller fälla som en hund (dvs min fina bruna hudfärg börjar sakta men säkert omvandlas till mjölk vitt, och va man inte nere innan blir man ju det för fan NU!)

Nya planer...

* Ullared
* Ikea
* Köpa sig en ny garderob
* Weekend till polen kanske inom kort
* Alanya next year


Yes... där har ni mig.. en positiv blondin som sitter här fläckig som en kossa och drömmer sig till varmare breddgrader, som dock finns 3 res timmar bort!

Lördagen ska bli super, Fina Ida ska ha tillställning hemma och det ska bli super skoj... Girls night out! ;)

________________________________________________________

Ibland kan nått som känns så fel vara helt rätt.

jag har bara en sak att säga.... Och det är...


...JAG VILL TBX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alanya, best trip ever!

Har så mkt att berätta, skulle kunna knappra här så fingrana glöder. MEN just nu har ja inte tiden så jag vill bara sammanfatta min o maddes resa...

FY HELVETE SÅ JÄVLA BRA VI HADE DET! BÄSTA EVER! och... JAG VILL TILLBAKA NU!

Längtar tbx som en stucken gris i en sand låda, då är det illa. Här hemme är det svinigt kallt, jag vill ha värme... jag vill ha tbx allt! Det kommer bilder och en massa uppdateringar inom kort ;)

Ikväll blir det vattenpipa till förfesten, sen drar vi för att kolla in stacy go blind.. där efter är det fetefest in das Office. Brorsan tillkallar fäääst! See ya all...

___________________________________________

önskar att man kunde vrida tbx klockan, njuta och stanna kvar där. Har den känslan ofta....

___________________________________________

DING DING... ice car comming!

RSS 2.0