I know the sun will shine..

Livet är fan inte alltid så lätt. Så mkt kan ändra så plötsligt från att vara bra till ett rent helvete. Förösker jobba med mig själv som människa, men det är inte lätt att få tillbaka sitt självförtroende när man emellanåt får höra motsatsen. Måste bara säga det att vänner är guld värda att ha, dessa senaste dagarna har ni varit som små ovärdeliga guld korn. Tack vare er så mår jag ändå rätt bra just nu! Tack för allt stöd!!!

Precis hem kommen efter en promenix med Madduska, blev även en sväng förbi Espressohouse. Madde bjöd på värsta fikan.. mums! Va så gött att få promenera av våra ben.. synd bara att det finns massa äckliga människor ute i denna värld, eller vad säger du!?;) haha

Blev en sväng förbi stranden tidigare idag med Älskling och pappa. Härliga bilder blev det med som jag tänkte bjuda på idag!;) Som sagt... Allt ordnar sig, ibland kan det bara ta lite tid innan saker och ting blir som vanligt igen!

        
_____________________________________________________



Cut my life into pices....

I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel
Drunk and I'm feeling down And I just wanna be alone
I'm pissed cause you came around
Why don't you just go home
Cause you channel all your pain
And I can't help you fix yourself
 You're making me insane




Var det ditt sätt att säga dem där orden idag eller är det ditt sätt att bara få köra över mig, Det sårar jävligt mkt. Det värsta är nog att du inte själv förstår det just nu...


Trots att dem mörka molnen som nu svävar över mig så vill jag tacka dig gumman och min älskling, ni gjorde det lite lättare!

En veckas semester har gått..

Tiden går fort ibland :) Fredagen spenderades med Christel. Vi fikade och tjötade en del och sen åkte vi iväg för att kika på en lägenhet till henne. Oh yes, hon tog den så nästa moment blir att kika på färger :) Hade det riktigt trevligt! Sedan bar det ut till getinge, blev massa mys, cider och dunder mkt godis och kanske ännu mera tjöt tills klockan blev alldeles för mkt. Barnen väckte mig gladeligen genom att komma o studsa på min mage. hiih... Sen var det bus hela dagen lång. Guu va länge sen man pärlade... vi gjorde bilar, hundar och fina blommor. Det var så roligt så jag och david begav oss ut till barnen och Veronica idag igen, 4.e dagen irad vi lekt nu... tack för dessa underbara dagar. Ni är dem bästaste!!!  :) Längtar tills man kommer igång med körkortet nu, då kan jag komma varje dag ;) hahha

       

_______________________________________

En ny vecka väntar....

En dag på stan....

Snart haft en veckas semester och vädret suger balle... Förlåt mitt ordspråk men det e så jag känner!NOG om det som david skulle sagt...

Vart på stan och fikat med sötnosen Veronica, eller man kanske ska säga den blivande bruden till min bror! :) Vi kikade på lite bröllopsklänningar. Veronica hittade inte riktigt sin dröm där MEN guu va jag hittade min. Men det e inte fokusering på mitt drömbröllop nu utan nu ska vi allt hitta den prefekta dröm klänningen för veronica!;) I´ll do my best!

Sen vart det och hämta barnen på dagis. Oj vilken bamse kram man fick när sebbe såg att det var faster som stod vid dörrkanten. Som han själv sa "jag sprang som blixten" hihi Dem pojkarna är ju så söta så man skulle kunna ta en tugga eller två;) Hem till mormor på fika och lite mys prat, och bus såklart! En riktigt härlig dag... tack!;)

Imn bär det ut på stan IGEN.. hihi... Då blir det fika med Christel, tjöt och lägenhets kollande! Med andra ord så kommer fredagen bli riktigt bra den med;) Ska bli massa skoj!
// Som nilskarlsson pyssling hade sagt... SHILLEVIPPEN!



____________________________________________
Jag gör det som jag tror är rätt, men vissa dagar får man bara skit för att man ens andas lite för högt.

Check out my new shoes!!! :)

Hallon ballon gott folk!

Det är semester tajm och regnet det faller, häääligt värre.. or NOT! Vad gör man då solen inte skiner och väskan är packad med badkläder, feta sololjor och krämer för att inte bränna sig?! Eller när cidern är framme på balkongen för att inta sommar position vid grillen... och regnet det ÖSER ner utanför?! Detta är fan illa... men jag ger inte upp. OM jag så ska slita fram solen själv och blåsa bort alla moln med mina egna lungor. Jag ska ha en fin semester iaf några dagar, speciellt eftersom detta är min första semester på 5 jävla år!!!!!!!

Igår var det shopping på listan med mamma, eller nja jag skulle väl inte ha nått men så blev det. Ett par sjukt jävla snygga skor från Tiamo. Det är ju fan så man får en sko orgasm bara av att se dem... Dessutom är dem gjorda för mig. Jag bara ÄLSKAR dem.. Fick ju ha bra argument sen när man kom hem och gjort av med alldeles för mkt pengar. Men David börjar bli van nu och dessutom är det mina pengar jag shoppar upp för, så det e så;)

PÅ kvällen drog jag, Madde och David till Landskrona för att kika på en bil till Mad, och visst blev det så. Blev en peugeot för hennes del, och till ett bra pris;) Va massa trevligt och spoka lite där emellan ;) Glad för din skull... och min för nu ska det göras roadtrip oftare!!! woohooo

nej nu blir det blåbär, hallon och melon för min del och det ska bäddas ner i soffan... för inte fan har huvudvärken försvunnit. Blöö... men innan ni drar.. check out my new shoes!!!!!!!!!! (hitta ingen bra bild så fick bli denna)


Återträff för zox! :)

Igår var en riktigt bra söndag. Blev en heeel dag med sammanlagt 16 hundar, galet!!! :) Vi körde hem till Christel och hennes syster för att träffa zox familj med syskon, mamma och pappa. Inte nog med detta så var det ytterligare massa andra vovvar och valpar på köpet. Och det måste jag säga att dem var bland det sötaste, sötare än socker själv ju!!!

Blev en härlig runda runt sjön där dem fick springa av sig, oj vad lycklig zox var med 5 brudar runt sig;) Så underbara voffsingar. Drog sedan hem till Christel igen för att tjöta ett par timmar och klunka i oss ännu mer av det goda kaffet:)

Var sååå roligt att få träffa Zox mamma Stina, pappa Zammy och hans syster Wilma. LIlla Stina var framme och pussade på zox hela tiden, som om att hon visste det var hennes grabb! Helt otroligt, man såg verkligen likheterna mellan dem!!! En helt klart lyckad söndag, tack för en härlig dag!!!! :)

  Stina                 Zammy              Wilma       Christel & Zox              
         
                   Zox & Stina
   

ps. Efter regn kommer solen, så länge man håller ihop så klarar man allt! ;)

Tråk tråk tråk tråk... och så fortsätter det idag!

Lördag... Antagligen den tråkigaste på väldigt länge. Inget som händer, dåligt väder och man sitter ensam i lägenheten och möglar. Igår vad det dock en bättre dag... först en härlig sista dag på jobbet för nu har man ju fyra veckors ledighet framför sig. Efter jobbet drog jag o mamma till stranden för att fylla i brännan så mkt som det gick trots att molnen gjorde sig påmind mellan glimtarna av sommar. Därefter drog jag, madde, dennis och david till östra för lite minigolf och glass. Mycket trevligt, tyvärr hade david bråttom till jobbet som alltid så det blev inte mkt umgänge men man får vara glad för det lilla man får.

Läst mkt i körkortsboken nu.. Är verkligen taggad till att sätta mig bakom ratten. Vill göra det NU!

Jag tror jag ska hyra mig en film och köpa godis till min tröst för att få spendera denna hemska lördagen med mig själv och zoxen såklart! Imn ska vi till Christel och kolla in valparna som kommit och dricka lite kaffe! :)

Shepp o hoj hoppas ni får en bra Lördag iaf! En skön låt från King of leon...
Filmen Twilight är grymt bra, den rekomenderas kan jag lova om man gillar det som är lite udda och romantiskt på samma gång!


Tennis is the shit!

Igår Blev det Tennis för mig och Veronica, fy fan va kul!! Men tro inte det bara är att slå en liten boll... fy fan vilket springande och hoppande! Vi var grymma och detta ska fan jag bli riktigt grym på.. kanske går in o kikar i stan imn efter ett rack och lite skor;) Hade så mysigt igår, kom inte hem förrens vid halv 1 på natten. Jag och John slöt en deal... och detta ska jag allt visa att jag klarar av! Jag vet att jag kan, och ikväll ska jag börja plugga i boken... ser framemot måndag samtidigt som det skrämmer skiten av mig.. men gott folk... på måndag då ska jag skriva in mig på körskolan!!! Lika bra och skriva ner det så alla ser, det ger mig mer press till att verkligen komma igång. Det ska bli såååå underbart den dagen jag själv kan sätta mig i vår bil och åka vart fan jag vill!! woohooo... önska mig lycka till  det kan BEHÖVAS!!!!! *livrädd* Ska försöka dra med mig Dennis nu med så vi kanska kan göra halkan och skriva upp samtidigt... Ska allt snacka med den gossen!!! :)

Imn är sista dagen sen har jag 4 underbara veckor framför mig som jag kan göra allt och ingenting på. Snälla låt bara solen och värmen komma tbx nu.. annars blir man ju fan knäckt!

So long and wish me luck!
Lyssna och njut....



Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light


Älskar dig så mkt david, utan dig i mitt liv vore jag helt tom!

Det kliade i fingrarna!

Idag blev det lite ärenden gjorda.. SKÖNT!!! Ni vet sånt som man behöver göra men sånt som aldrig blir gjort. Dessutom fick jag shoppat lite med mamma innan dem stängde in tha city! Köpte mig ett par Jeans shorts, en väska, en svart skjorta och ett midje skärp!!! :) woohoo.. en hel outfit för 600kr.. Inte illa pinkat va?!:P I LOVE RABAJAS!!

  

Tänkte jag skulle ta och sy mina mina skor som ä'r nyinköpta. Inget håller måttet nu för tiden... Blir så trött. Dem gör saker bara för att de ska gå sönder just för att man ska inhandla ännu mer skit som inte håller.... suck!!

Är såååå sugen på att dra igång träningen igen och börja spela tennis... Semestern får nog inne hålla mkt aktiviteter!!!

// puss

4 Dagar KVAR!!!!!!!!

Precis hemkommen från jobbet och det är som sagt 4 Dagar kvar nu tills semestern.. WOOHOOO!!!!!!!!!!!
Mår inget vidare idag så ska ta och vila en stund, men kolla in denna videon först innan ni drar vidare... Säger bara GRYMT!!!!!!


Skatebording Bulldog!!!!!!!!

Detta bara MÅSTE ses, fy fan va imponerad jag blir av denna hund asså! Kan man lära en långsam bulldog detta så e fan allt möjligt.. som sagt det omöjliga tar bara liiite längre tid! ;)


Vart är mitt godis?!

Nu är naglarna mörkrosa, sminket är av och håret är borstat. Imn åker jag och david till Tvååker för att kika på hund utställningen. Faster är där och ska ställa ut Max så vi ska dit och kika lite. Första ggn så det ska bli kul! Stackars david, han ska upp sååå tidigt trots att han jobbar helaste natten, han måste älska mig! *ler*

Inte fått ett skit gjort idag, men däremot har jag lyckats trycka i mig hur mkt blåbär och hallon som helst... Sötsug är fan inget att leka med! Och inget roligt har vi hemma heller... FAN!

Nu har jag 5 arbetsdagar kvar att jobba innan jag går på 4 veckors semester. LÄNGTAR, men frågan är vad fan man ska underhålla sig med när David jobbar och dem andra börjar jobba... Bäst att solen kommer tbx, annars blir man ju knäckt för fan! Ska försöka kika föbi Christel nästa vecka med och kolla in valparna... guu jag kommer vilja ha en! hahah

Trevlig fredag alla... nu ska jag mysa med min vakthund, nej förresten det va ju det han INTE va haha.. Det märktes igår. Men han är ju lika söt för det;) Älskar min gris!




Det kommer bli så fint!

Så nu har man blivit medlem på Bröllopstorget.se med! Där står verkligen allt man kan behöva veta och då inte BARA för brudparet utan även nu när man ska börja planera in en möhippa! *mohahaha* KANON! :) Längtar tills det är klännings dax.. När ni nu behöver hjälp så finns jag alltid här, allt från rosa tandpetare till lila toapapper så har jag ideer!! hehe Är man "huvud" tärna så är man... STOLT!!!!!!!!!!!!!!!

_________________________________________________

Veritatem nos ipsi creamus

Frågan är när?!

Känner mig rastlös men ändå helt jävla slut, jobbig känsla. Kan knappt sova om nätterna. Tänker på allt och alla, åh vad jag bara önskar att dem jag tysser om och älskar bara kunde få vara lyckliga. När ni är lyckliga då är jag lycklig! Man råder dem om att kanske flyga sin väg, men i alla lägen är det inte så lätt, vilken väg ni än tar så finns jag alltid där vid er sida. Glöm inte det! Det måste finnas ett slut på allt elände och även en ny början som väntar runt hörnet.

Livet är bra konstigt, just nu leker det inte men jag är redo.. Tycker det borde börja kännas underbart igen, Frågan är bara när detta kommer att ske?!



En vidunderlig weekend!!!!

En ny uge, och det er mandag! I torsdags var jag och Mad i Helsingör. Fan va trevligt vi hade. Inhandling av alkohol och en kjol blev det för mig, och madde köpte sig plocke pin för att vara sticka ut lite haha... Cider på Torget.. NEJ ingen cider.. Bacardi breezer.. FÖRLÅT! Cider existerar no inte i det landet. Kun øl, vin.. typ! Men tur med väder och ett jävligt bra sällskap så travade vi på i bra många timmar :) Det kun must vi gøre snart igen!!!

Fredagen bjöds det på kina mat av pappa, Mycket gott och trevligt. Senare på kvällen kom Veronica sötnosen hem till mig för att kika i Bröllopstidningar och umgås bara vi. Hade det såå mysigt på vår balle. Underbar kväll men UNDERBARA nyheter, iaf för mig!!! :D JAG ska få vara tärna på deras Bröllop!!! Wiiie jag blev så himla glad och jag ser framemot att få finnas till och hjälpa. Älskar er så och gumman, tack igen du vet hur mkt detta betyder för mig;)

Lördagen var det ute som gällde, jag brände mig en del på ryggen, men oj vad färg man fick!:) Sen blev det spontan utgång med Mad såklart!:) Vi satt och förfesta med allt möjligt flytande innan det drogs till Bulls för att träffa Sebbe, Ida osv. Hel kväll på stan kan jag lova och dessutom blev vi anklagade för att "strippa" när vi satt och pissade.. SJUK jävla gubb jävel som madde sa haha... Jävlar va kalas vi blev och Träffade även Carro, maddes polare sååå trevlig. David körde hem oss sjungande och glada. Och som david sa, efter att vi släppt av madde blev jag plötsligt väääldigt trött och fuller. Någon måste ju ta hand om gummsan min!!!! Tack för en hel jävla bra helg..

Älskar er så mkt, ni är dem bästaste jag har!
Tyvärr inga roliga bilder från helgen men jag blandar till det lite!

                         

Imorgon är det Helsingör som gäller!

Men aluminiumfolie i håret, och den oliiidliga värmen som gör sig påmind i ett så är jag rätt så glad idag. Funderat länge på detta med att slinga mitt tunna hår, det sliter ju mer men va fan... vill ju vara fin nu till sommaren och allt. Har aldrig gjort det själv innan så det ska bli intressant och se resultatet! Imorgon bär det av till Helsingör med Madduska.. 12.04 går tåget och det ska bli riktigt Hyggeligt :) ser frameot massa!!

Fått handla hem en massa idag, och städat undan. Var skönt och få lite gjort som sagt! Dessutom efter att jag och mammsen städat Bredgatan tog vi en cider på ninos vid hamnen... Hyggeligt!!!!!!! :)

Önska mig lycka till med håret... börjar bli lite nervös att jag kommer se ut som en blond dalmatiner i huvudet.

Pöss och haj!
      
   

(madde här har du oss från valborg haha.. jag sa ju att bilden skulle komma upp nån gång haha)

RSS 2.0