Vitt is the new shit!

Precis hängt upp lite nytt tyg i köket, blev riktigt bra... Nu vill jag bara få det om målat där med. Vitt is the new shit ;) Har bara inte en ända jävla krona att lägga ner på nått just nu, men det kommer. Vi alla längtar som tokar efter lönen som komma skall! Har nu även klarat av min första dag på det nya stället i min ensamhet, Stället i sig är ju soft och det är trevliga männiksor där. Men ack så tråkigt, ska nog börja ränka ner dagarna eller nått.. funderar, funderar, funderar... jaja jag har ju 3 månader tills dess så ja kan ju fortsätta med att fundera.

Imorgon hoppas jag verkligen på att få komma bort o gymma, det är ett måste. Har fan tappat all lust nu när man haft sin ner gång, men det e bara att ge sig på det igen. Bröllop närmar sig och jag måste ju vara snygg som huvud tärna. Stå där och se ut som en kossa som vräkt i sig massa skit skulle ju inte vara kul. Rent av förjävligt!

Dessutom har vi hittat en ny bil ;) En volvo V40 kombi. Den är fin, till ett bra pris och dessutom får det plats fler än bara mig och david ;) Och inte minst så kan man äntligen åka o handla på IKEA utan att tänka på om det får plats eller ej.. woohoo! Får se om köpet blir av ikväll... spännande!

Skulle myst med maddis idag men blev inställt, tråååkigt. Måste ju träffa flickan snart... Too long, no seen! :P

shepp o hoj i galoschen!


En dag med lite extra kärlek!

Alla hjärtans dag, mys pys. Väckte min älskade med nybakta scones som liknar hjärtan, lite hjärtan chocklad och ännu mer vanilj hjärtan på bordet. Inte minst rosor...Kärleks frukost kan ja lova!;) Och nu på kvällen blev jag överraskad med mat, blommor (mina favoriter fanns med såklart) liten super söt nalle björn, och såklart.. oemotståndlig chocklad ask!
Bild bevis kommer här...

 


Älskar dig massor David, you and me babe!!

GRATTIS SEBBE BUS!

Gårdagen var proppad med aktiviteter och ärenden, så vid ca halv 10 kom jag hem för att äntligen få slå runda ner för att sitta! Fick tid hos doktorn IGEN, denna ggn va det inte bara tabletter som skrevs ut, utan han både plåstrade om och använde skallpellen i ansiktet utan bedövning.. det gjorde ONT gott folk! Tips: Bedövning kan vara bra att ha MÅNGA ggr! Men nu hoppas ja på att mina besvär blir BÄTTRE!Lilla Veronica gjorde mig nöjet att hålla mig i handen, tack stumpis;)

Träffa pappa för att uträtta dem sista klapparna, Pojkarna Cavebring fyller ju år nu med 4 dagars intervall. SÅ GRATTIS SEBASTIAN, LELLE ÄLSKAR DIG MASSSA!!!!!!! Va mys o gå runt på stan med pappa, dessutom körde vi runt i min lille älskling med, Nissan! :P

På kvällen drog jag hem t madde och hon stod med färdig mat och allt, fy fan va gott det va. Nästan så jag funderar på att stätta det i rutin ;) hahaha Sen drog vi på handboll, jag skämde ut henne en smula, men det bjuder jag på;) Stort plåster på halva kinden, plus att jag kommenterade alla rätt högljudt, men vem fan bryr sig? MADDE!! hahahah

När ja trodde det va soffdax beslöt vi oss för att dra o köpa gotte.. så hon hämtade mig och poff hade man en påse för hela 60kr. FY FAN! Men nu har ja godis nån dag till iaf;)

Nu blir det att göra sig iordning för kalas, Frösakull, gör tårtan redo... JAG ÄR SNART PÅVÄG!

Chefer lyder man för att man MÅSTE, Ledare lyder man för att man VILL!

Det krävs fan inte mkt för att man ska tappa den där gnistan i vardagen, speciellt inte när man inte har med "Ledare" att göra. Jag har blivit för flyttad till Region Halland i 3 JÄVLA månader, där ska jag själv spendera mina arbets timmar i ensamhet... och jag HATAR DET! Inte nog med att dem vill ha mig där och jag har inget att säga till om, så berättar dem det för mig idag, en dag innan... Så på måndag är det bara att bita i det sura äpplet och bege mig bort :(  Trots att det finns folk som har i sitt shema att springa runt så blev jag utvald, Jag skulle se det som nån ära att dem valde mig. Men om ja inte vill hur fan ska man göra ett bra jobb då?

En tjej körde dessutom in i min sida av bilen idag, kul.. POFF, så snabbt kan det gå! Första krocken och förhoppningsvis sista med. Man har fan lyckats hinna med mkt under sin körning...

Göteborgs dagen som spenderades med världens bästa MÄD blev spännande den med, är inte riktigt som att köra i lilla halmstad där inte, men efter lite bränd koppling och ca 140 blås hem så var vi framme i Halmstad igen. Gick åt liiite för mkt pengar men va fan gör man inte när man vill ha? SPENDERAR! fyyy ;) Tack maddis, du är bäst att hitta på skojsiga saker med, dessutom har vi MYCKEt kvar att boka av på vår "att-snart-göra-lista" hihi

Nej nu ska jag försöka att inte klia sönder mina nässelutslag ja fått av min medicin.. ännu ett lyckande! Hoppas ni får en bättre kväll än min... denna SUGER!

So long fuckers!

ps. Tog tag i träningen idag med, Jag och veronica ska börja på riktigt nu... det ska bli kul o komma igong, Så gymmet vi kommer imn igen;) You and me babe!


Fullfart, helt slut!

Då var helgen över, och är väl inte direkt utvilad men nöjd!;) Fredagen bjöds det på fäääst med yst, vin, mer yst och tjejörna Madduska och carruska! Inte nog med att dem hade ett glatt humör när dem kom, madde var ny klippt och riiiktigt snygg!;) Dolk & Jimmy komförbi strax innan vi drog in mot dansgolven. Skakade lite rumpa och hade skoj som alltid!;)

   

På lördagen tog jag bussen lagom tidigt till Frösakull, eller alldeles för tidigt med tanke på vilken tid man gick och la sig iaf. Jag hade ju lovat brorsan att passa barnen över lördagen/söndagen... så det va bara att rycka upp sin bakfylla och lägga på ett leende hihi Inte så svårt när man har med två underbara små busungar att göra!;) På kvällen efter barnen somnat blev det mys pys i bubbelbadet ute i snön... MYYYSS!!! Ska lätt skaffa oss en sådan nån ggn i livet;) Idag har man vart ute nästan hela dagen i snön och lekt. Älskar mina bästaste pojkar!!!!

INTE nog med att man fått körkort, och att livet rullar på som det ska... så står brorsan i dörr öppningen med en överraskning.... En egen bil som han hyrt bara för mig en hel vecka!!!!! WOOOHOOOOO.... Så det blir nog att köra till jobbet denna veckan med!;)  Och MADDE... skaffa dig tid för roadtrips denna vecka, du ska med mig ut och åka!!!!!!! hihi Wiiieee... Bortskämd??? kanske en aning;) Ni är underbara, tack tack tack!!!!!!!!



Nu blir det söndagsmys med min Älskling...

ps. Tack för fikan och promenaden idag Cina, super kul o se dig,Du är för jävla gooooooo!!!

trallallaaaa....

Inväntar mina blondiner... Ikväll blir det YSTBRICKA och Skaka rumpa;)


RSS 2.0