2011

En sista blick tbx på det gångna året. Skulle kunna lägga ut HUR mkt som helst, men jag måste nöja mig någonstans så.. Enjoy!























image description'



image description













___________________________________________________________

Saknar dig min finaste ängel <3







Borde inte...

...jag ska inte. Men kan kan inte sluta tänka, vilket gör att jag vill.

Men.. Jag borde nog inte.


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

...Ibland blir det bara bättre än så!

Som vanligt vill jag dra ett streck över Nyårsafton, har ALDRIg gillat denna dagen. Troligen kommer jag aldrig göra det heller. Men den lyckas ju alltid göra sig uppmärksammad en ggn om året så man får göra det bästa av den.

Fick tacka nej till inbjudan då Madde & Rasmus skulle ha fint firande. Blir en vända till Frösakull för middag och en lite lugnare tillställning (eller? haha) Mkt som hänt senaste och känner att vi alla behöver en stund att ladda batterierna på tillsammans, för att sedan göra stor Succé för det kommande året...I can feel it!

                    

NU hoppa på Davids mage så han vaknar, för det finns lite att göra asså!
____________________________________________

När jag tänker på det, gör det ont emellanåt...Så jag försöker att låta bli.

Now or Never... So i say ALL IN!

Man vaknar och tror sig att allt är sig likt, går upp gör allt det där som står i vanlig ordning. Men just idag var jag på bra humör, det strålade och jag log. Utan direkt anledning. Kanske för att jag kände på mig att det var just idag det skulle vända. Hoppet skulle komma tillbaka?

Ett sms, ett samtal, nån timme... Sen var det som att jag äntligen såg ett ljus bakom all denna tunga mörka vardag som varit. Äntligen sker det vi längtat efter, pratat om sååå länge. Det jag trodde bara kunde få vara en fantasi, en längtan efter nått annat, en vardag som var så långt bort från verkligheten.

Nu har vi det gumman, Its now or never... So i way, ALL IN BABY! ;)

I denna sekund är jag väldigt glad, glad över att någon tror på mig. Jag VET att vi kan detta, jag VET att vi kommer gå hel hjärtat in för detta. Jag vet dessutom att om vi inte testar kiommer vi ångra oss.

Tack älskade!!!!!!! Kommer göra allt för att inte göra er besvikna... Tro mig, planer och ideer bara sprudlar!

                        
______________________________________________________

What doesnt kill you, makes you stronger!!!


Som en jäkla berg&dalbana...

Julen är förbi, den som knappt hann börja. Vintern har inte kommit, den som snart ska vara förbi. Jag är redo för förändring, redo för att lägga detta året bakom. Det har varit bland det värsta och även om det går mot sitt slut känns det som en evighet dit. Det är dax att lägga det bakom sig, på tiden att starta om på nytt. Vad det innebär, inte fan vet jag... Men det måste bli bra!

Fick jätte fina julklappar, ni är underbara! Dessutom har David tagit bort en käpp från hjulet för min framtida framgång. Fick ett fint paket igår, Wacom Bamboo Pen & Touch. En Toch-platta som man kopplar till datorn där man lätt kan designa, rita & skapa. Funkar som en vanlig mus fast med en massa olika funktioner. Optimal för mig som ser detta som mitt framtida yrke. Att få skapa utan gränser, denna platta kommer vara till stor hjälp! Tack älskling!!! <3



Kom precis hem efter en liten fika stund på sådär några timmar. Jag och David tog oss till Maddes Penthous för att äta kanelbulle och tjöta med Maddis och Rasmus. Kändes gott och få skratta... Den där tjejen kan ju inte få mig att göra annat ;) hihi Nästa ggn är det vi som bjuder på nått gottigt!!!

Tack Veronica för att du följde med till Götet igår, jag finns här för er nu, imorgon och förALLTID! Älskar er så jäkla mkt... I dem mörkaste skogar, gömmer sig de finaste skatterna <3

______________________________________________________________
Jag kan säga vad jag tycker, jag kan skriva vad jag tänker... Men just nu är det alldeles för mkt. Så jag slutar här.

Dopp i grytan i väntan på miljonerna!

Gottat ner mig i soffan med ett glas vitt, lite ost och en Bingolott. Jag mår rätt bra just nu i denna stund, denna minut... Ibland måste man stänga av allt runt om och bara finna sig i nuet!

Var I stan själv efter jobbet, fixade de sista. Sen drog jag & Dave och handlade gotte inför imorgon osv. Så nu har jag gjort skinka, lussebullar (svarta som gatan) slagit in alla paket, städat lite. Så... Nu åter till att njuta av julen för första ggn detta året! ;)

Wish u were here!


Att våga se igen.

Att veta vad som är rätt, är som att säga att allt det andra är fel.
Vem är det som avgör hur det ska göras och när det bör ske?
Livet är varken rättvist eller lätt, det kan kännas bra, samtidigt fel på så många olika sätt.
Att vakna och inse vad som sker, kan vara en påminnelse om vad som saknas mer och mer.
Ibland får man riva murar för att kunna bygga på nått nytt.
Ibland känns det rätt att flytta, andra ggr kanske man inte borde ge upp.
Att se världen med nya ögon är nog den svåraste uppgiften man kan få.
Att göra en skillnad och visa det på bästa sätt, är att göra det först för sig själv.
Det är då det syns och det kan då inte bli annat än rätt.


Att fundera två ggr... är en ggn för lite!

Värt att tänka på...

Man vet inte vad man förlorat förrens det är borta.


Melissa Horn talar till mig.

"Åren går in i varann och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman ...
Och jag vill minnas det jag en gång glömde bort."

_______________________________________________

Då har jag nu tackat ja till båda reservplatserna för utbildningarna jag ansökt om.
Upp till dem nu om dem vill ha mig som elev...

"Bild och grafisk design för webben, 7,5 högskolepoäng"
"Formgivning och Layout i InDesign, 7,5 Högskolepoäng
"

Kan inte påstå att jag är speciellt sugen på att börja just när jag sitter här, i denna stund. Men jag måste ta tag i allt, varför inte börja här? Återkommer om hur det gått.
______________________________________________

Du skulle fyllt år idag. Jag saknar dig så otroligt mkt.
Önskar så att du fanns kvar, men kanske gör jag dig lite stolt genom att tacka ja till dessa just på din dag.
Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta där mina minnen med dig lever vidare.
Saknar dig Morfar!! <3

Ps.

Allt har sin tid.


Detta året kan ta sig i röven...

Längtar efter nästa, För det kan inte bli sämre än det som varit. Visst finns det guld stunder att minnas tbx till med glädje men mkt annat som gjort så ont. Tänker inte tillåta mer skit nu, det är bra nu!

Har gått ner 4kg sen september, vilket känns riktigt bra... 6kg kvar. På nått sätt har dem bara rasat sista månaden... ibland är det väl bar så!

Så nu har jag fått spotta skit i cyber-rymden, tack för mig!


13/12/11

Igår var det lucia. Lussekatts bakande, pepparkakshus gjorda och dessutom en liten Lucas som omvandlades till den sötaste tomten! ;) super mysig dag, en dag jag absolut inte skulle vilja missa! <3 Ni är underbara!!!!

Idag spenderades helaste dagen med Martina. Syftet var att finna julklappar... Vi gjorde mest det som vi alltid gjort bäst... Fika!!! Haha var super mysigt, pratade gamla minnen, ännu mer minnen och dessutom blev det mkt skratt! Svarta fåren, isf två stolta ena!!! ;) tack för en kalas dag hjärtat!!!

Imn stundar flytt, My BFF ska äntligen flytta sina lådor till mina kvarter.. Och det ska firas med träning av muskler, dunserfika och vem vet kanske ett glas vin! Looking forward to ;))

Puss till alla er som finns vid min sida och förgyller mina dagar. Ni är mer än guld värda <3


Livet är inte svart eller vitt!

Där emellan är det fullt av en massa gråzoner!!!!

Me, My-self & I gick lös i köket för att hitta julstämning.. Det resulterade i diabetes och en sjuhelvetes massa disk..So worth it!!!! Dock inte lika kul att göra ensam, but what to do?!

.


På ont och gott.

Man slutar aldrig att förvånas!


Kladd på ett papper...

Fredags kvällen spenderas med herr blyerts och eraser!!! Har kladdat ner en liten teckning... Det får tiden att gå och tankarna om allt att försvinna!

"You fall in love with most unexepted people, at the most unexpected time." Vackert!


Riktig vänskap rostar aldrig!

Haft en sjukt mysig fika stund hos Martina & Chrille idag. Trots att det gått en tid sen vi träffades kändes det precis som igår... Som alltid lika mkt att prata om! Och vi förstår varandra, våra sjuka förklaringar på typ allt som innefattar mkt konstiga ljud och handrörelser... Men VI förstår varandra!! Haha För att inte tala om vilket fiiint hus dem har, Sinnes sjukt! Vet precis vem som ska få anlitas sen när det är dax för hus! ;)
Barnen blev dessutom glada för sina presenter.. Så jäkla söta och Goa!!!

Åh vad jag saknat er och jag längtar redan till nästa vecka!!! ;)

Är helt slut, så nu blir det sovekorg och mys med mina två pälsbollar!! Lär somna typ... Nuuuu....


Vill man vara fin, då får man lida piiin!

Så jävla värt varenda krona, SJUKT nöjd!!! ;)


Där regnbågen slutar...

...gömmer sig en dyrbar skatt?

Kan det vart så att vi körde förbi nått värdefullt, eller var det så att vi kom i precis den stund där regnbågen börjar?

Vem vet, kanske fick vi oss lite att fundera över.. Kanske var det just det skatten hade att ge?

Tack för idag Veronica! ;) ibland är det bara vi som kan förstå och ibland är det bara till att låta saker och ting förgå.




Julstrumpan är uppe!

Ända sen barns ben har jag haft en Julstrumpa, vanligtvis får man ett paket av "tomten" på självaste julafton. Men vår tradition var att få en liten sak ända fram TILL julafton. Det kunde vara allt från en clementin till en finare sak... Så självklart för jag vidare denna tradition ;)

SÅ.. våra Strumpor är uppe och i söndags när jag vaknade sprang jag upp för att kika om "tomten" vart förbi. Och till min fulla förvåning var det nått i den!!! Jag blev så glad, tack bejbiiii!!!!.. Nu kan jag börja skissa på riktigt, bara ett ritblock som fattas!

Jag Måste vart riktigt snäll iår!! ;)


_________________________________________________________
20.13

Då var man hemkommen från en mysfika på Espressohous med min BFF, som alltid lika mysigt! Härligt med uppdateringar... hihi ;) *smaskiga sådana är bäst*  Coffsiehang is the shit! ;)

Jag känner att en tripp till värmen hade suttit fint, träffade Markus på jobbet idag och för att citera han som redan vart iväg 5ggr detta året och inväntar en resa till New York över nyår var att " - Du har ju precis vart iväg, så du borde vara nöjd" HALLÅ ELLÖ?! ;) Kan man någonsin vara nöjd, kan man någonsin få för mkt av det goda?
Svar: NEJ!

Nu åter till att ro om min stackars sjukling... Bapelsin & Vitamin fäst it is! ;)
___________________________________________________________

IMORGON... JAG LÄNGTAR!


Shake your ass! ;)

Tack för en fin kväll igår, den bästaste på länge! Att få åka iväg så betyder mer än du kan förstå. Många skulle ta det som en vana, men inte jag. Det finaste på länge... Vilket jag kommer leva på ett tag. Men glöm inte bort hur lite som krävs för att faktiskt göra en annan människa glad! ;)

Ikväll är det en hel kväll med Veronica som gäller, och det gott folk ska bli kalas! Ut och äta, ta ett glas eller fem.. dra ner till staden för att skaka rumpa på 007. Det var länge sen, och det som inte görs allt för ofta uppskattas desstu mer. Så ikväll tar vi oss till högre höjder.. Nu fixa och dona med det som ska göras... 

* På med färg på klorna
* vila en timme
* Checka party out-fit
* Kolla så klackarna sitter kvar sen förra helgen
* Kamma håret
* på med ett ansikte
PUMPA musik
* KLART!


 jah kan helt ärligt säga att jag ser framemot nästa vecka, Tisdagen bjuder på skönhet. Vecko dagarna med kaffehäng med dem bästa, helgen troligen en tripp till Göteborg... Jag längtar!
______________________________________________________

Man ska aldrig glömma bort eller ta något/någon förgivet!!


Remember...

What goes around, comes around!

Dagens teckning.




RSS 2.0