A cake can say more than thousand words!!!

När man får kommentaren om att Henke skulle bli imponerad av mina Cupcakes, DÅ är det bra gjort! ;) hihi Denna lilla skönheten ska serveras imorgon när Nicke och Yasse kommer förbi. Får hoppas ni gillart, blev dock jäkligt söt, så se till att INTE ta något som helst intag av socker innan!

Vart en super fin dag, fina Ida kom förbi salongen för att se den för första ggn! ;) Sååå roligt, en lunch och lite skratt senare begav vi oss mot staden för letande efter lördagens outfit. Tack för idag hjärtat, du är underbar!!

Nu sova, för jag är trött och en aning helt jäkla slut!


Försökskaninen = HOT BABE! ;)

Då var oskulden tagen, dvs June fick agera försökskanin åt oss idag. Eftersom vi inte hade hennes färger inne på lager fick vi experimentera med vad vi hade och resultatet blev såååå bra! Tiden bara sprang iväg och shit va roligt det är.. känner att jag hittat mitt kall! ;) Alltid älskat att styla och fixa med andras hår så vad gör sig inte bättre än att vi startat en egen salong då?! ;) Dagens bästa var när June inte kunde slita sig från spegeln för att hon själv vart så nöjd!! hihi

Check her Out!



NU ska det skickas iväg en lista på inköp inför mitt bakande imn. På torsdag får vi fin besök och då ska det bjudas på Cupcakes!!! Denna ggn ett helt nytt recept så vi får se hur det kommer smaka ;)

NU soffläge, Bcuz i´m worth it! ;)
_______________________________________________________

Mina tankar finns hos dig nu hjärtat!!!
I dem mörkaste stunder får man försöka hitta glädjen man haft tillsammans och kärleken som ingen kan ta ifrån. Genom att aldrig glömma och alltid minnas lever vi alla kvar tillsammans förevigt! <3


I love Cupcakes!!!

Köpte oss "1001 cupcakes/kakor" och det var bästa köpet på länge! Jag bakade banan och pistage Cupcakes, det var blend det godaste jag någonsin gjort. Ljuger inte när jag säger att säger att dem smakade som om dem kon direkt från ett bageri!!! Mums!!!

Har övat på Tina (dvs provdockan som Ebba fick döpa) satt i ca 30 slingor. Riktigt roligt och fint blir det! Längtar tills jag får sätta i riktiga Keratin slingor!!! ;) Der går framåt och det gillas!

Jag och David tog en lååång promenad med grisarna idag. Trots blötsnö och tråkigt väder lyckades vi vända det till en mysig promenad tillsammans! <3

Trots att antalet läsare ökat till det dubbla senaste tiden vilket är kul, så får jag dessto mindre kommentarer.. Inte lika kul. Men men man kan väl inte få allt...

.


Loggan!



Där har ni vår logga, igår satte vi klubban i bordet och beslöt oss för att använda oss av denna. En aning fattigare men en snygg logga som vi kan stå för- rikare! ;) Dessutom hade vi möte med Mikael igår ang profiliering, han hade fina ideer och jag tror detta kommer bli riktigt kalas bra!

Dessutom fick jag sätta i mina första riktiga 10 keratin slingor igår. Veronica och jag satte i på varandra, nu är det full rulle med att få fram det absolut bästa materialet att använda på våra blivande kunder. Hår, clips, fjädrar, hårvårds produkter osv.. Försökskaniner indeed! ;) Så jäkla roligt allt detta!!!!!!!!

Dessutom har jag ätit lite för mkt av alldeles för mkt godsaker. Magen värker och hjärtat saknar. David jobbar och jag sitter ensam ikväll, även fast det är för jäkla underbart med lite ledighet och vila så är det väldigt tomt och ensamt, önskar så du var hemma så vi kunde mysa och kanske trycka i oss två Cupcakes till ;) haha Det blir mys med mina pälsbollar ist, tack och lova för att ni finns! <3

    

Det är andra tider och jag får väl bara vänja mig vid det.
Även fast det är som det är så kan jag inte låta bli att känna tomrummet och en saknad efter allt som varit.



Stanna upp och andas!

Eftersom allt gått i 200% senaste 3 veckorna så var det väldigt gott med en "ledig dag." Kände att vi behövde det, när man vaknar mitt i natten av att man ligger och räknar,funderar på hur man ska marknadsföra sig osv, dessutom vakna av att man ligger och disskuterar detta med sig själv. Då behöver man kanske en liten mini break!

Så dagen till ära spenderades först på jobb 1, sen på eftermiddagen kom Madde & Ebba med dunder fika och På den lilla korta stunden hann jag och Ebba leka med docka och Musse-pigg. Så jäkla söt liten prinsessa!!! ;) hihi Sen drog vi våra fötter till 035 för att visa vårt stöd för Nevermind. Mkt trevligt, får göras om snart igen... Mkt snart igen. Saknat <3

Imorgon blir det till att välja ut logga, ev möten inför marknadsföring osv. Kika på håret som beställts, dessutom invänta våra maskiner som kommer med direkt bud från Göteborg ;) Ser framemot morgondagen!!!

Ps. Tack älskling för mina fina blommor. Gjorde min morgon till den bästa ;)
____________________________
Fick mig att sakna nått jag inte har, konstig känsla men bra på samma gång!


Övning ger färdighet!

När tror något är lätt, då bör man tänka om igen... För oftast är det svårare än vad man förväntat sig!

Helt slut efter denna dagen. Att få slänga sig i sängen nu blir bland det bästa på hela veckan! Synd bara att man inte kunde få vakna till helgen... Men man kan inte få allt!!!


Ibland undrar man...

... hur det var och över hur det blivit. Tanken slog att det kunde bli, men förnekelsen om att det skulle vara fanns inte. Den ville aldrig infinna sig... Men den kom tillslut ändå. Det gör mig ledsen, men inte mkt att göra när verkligheten hinner före det man tänkt och hoppades på aldrig bli.

Haft en så sjukt bra kväll, kunde verkligen inte bli bättre! En ap-kalas David bredvid och en rätt så nykter jag efter en hel kväll... Avslutade med grabbarna på Mårtensson.Nu sova.. Återkommer imn igen för er som bryr sig eller bara gillar att snoka runt i ovettiga saker ;)

Natti och gnatt!


OutFit - Coctail Party!



Yes, då var den stundande Coctail Partyt här. Ikväll slår vi spelmarkerna i bordet, coctail drinkar serveras och klänningen sitter tajt. En aning för tajt eftersom jag gått upp 2kg sen jag skaffade mig tre jobb, kan även bero på att Sebbe, Lucas och John fyllt år vilket resulterat i MASSVIS av tårta osv. Men det ska fan bli ordning och reda på den biten med, när jag hinner!!!!

Brorsan fyllde 31 i torsdags och det ska han fira med storslagen fest och detta ska bli dunder trevligt! Massa folk och musik så jag längtar! Nu åter till det sista fixandet innan Kusinerna anländer för lite för fest ;)
Blir jäkligt spännande och stapla runt i high-heels när man har en stukad fot.. hmm. Men va fan gör man?!

Återkommer imn om hur veckan varit ;)
Puss på er fina!


Trött, tröttare... JAG!

För att visa min kärlek så väckte jag David med nygräddad pannkaks-tårta. Fylld av grädde, sylt, blåbär, jordgubbar och hjärtformad strössel. Och som dekoration ett kort och kärleks-checkar (vilket jag kommer få ångra stort tror jag) verkade uppskattat iaf! ;)

Ligger i soffan, tryckt i mig så mkt honungsmelon att magen värker. Inte okey!!! Nu ut i snön med pälsbollarna sen fixa med lite jobb ärenden, dvs maila halva världen...
Länge sen jag var så slut, känner min kropp bara vill gå i ide. Så nu åter till det som ska fixas sen SOVA!





Grattis Sebbe!!!!

Idag fyllde min älskade brorson 8år, helt otroligt vad tiden springer iväg. Minns hur han låg i min famn redan som bebis och växt sig fram till en stor kille. Börjar bli allt mer självständig!!! Och som vi sa idag, när han fyller 15 blir det en moped... ;) Älskar dig, för mig kommer du alltid vara Lill Sebbe <3

Nästa onsdag befinner vi oss i Göteborg, en hel dag som ska fylla oss med vårt framtida yrke. Spännande... Längtar!!!

Nu Sova, helt slut i kropp och knopp!!!
Gnatt.


A new day...

Ny duschad och sjuk. Inge bra kombo när man nästintill frös-ihjäl innan man hoppa i duschen, för att inte tala om när man nu KOM UT från den. Brrr.. Halsen gör ont, huvudet spränger och mina lungor får gärna bytas ut! Men om ca en en halv timme drar jag till jobb nr 3. Ingen vila här inte... Blir städning av kontoret sen VILA. För inte fan har jag tagit helg denna veckan, och redan måndag imn.

Visa stunder tänker man tbx på det som varit, ibland får man känslan av att inget någonsin kommer bli detsamma. Men visst är det så livet är.. Det är väl det som kallas "att växa som människa" eller nått sånt trams. Kan fortfarande inte förneka att jag många ggr saknar det som varit, men man får göra det bästa av det som är.

No rest for me, Work el número tres en espera.

ps. Lucas med sin nya tröja!! hahah


Från Lokal till Salong!!!!

Det som tidigare bara var en lokal med nymålade väggar och nytt golv har nu omvandlats till Salong.

Vi var på Ikea idag och gjorde lite inköp. Eftersom vår budget är begränsad så fick vi räkna mellan fingrarna för att få fina saker till ett bra pris! Inte det lättaste eftersom vi har exakt en bild över hur vi vill att det ska se ut.... MEN efter många skratt och funderingar så blev våra i köp bättre än väntat! Visst fattas det en hel del, men Hey, rom byggdes inte på en dag! ;) Detta kommer bli så bra!

Nu ligger jag i soffan och äter onyttigheter. (vilket det blivit alldeles för mkt av senaste veckan) Jag njuter!!!! jag är Egen företagare!!! Vi har en egen Salong, overkligt!!!!!


Ps. I Miss You 


Nu är företaget i rullning!

Veckan har varit bland den tuffaste på länge, att gå från att jobba 75% till att helt plötsligt ha tre jobb i rullninbg samtidigt tär på krafterna. Att starta eget må verka enkelt, må verka som enbart en dröm.. Men tro mig det är så mkt mer än det. All ansvar som tillkommer, alla lagar och regler, alla paper som ska in, telefon samtal som bara måste göras, hyror att betala, ett bolag att gå runt!!! etc etc... Svårt att förstå innan man väl står där. Men att göra alla dessa saker för en själv, för ens framtid. Att få skapa något som man brinner för, något som gör en lycklig.. Det gör mödan värd precis all tid!

I veckan har vi Målat om, lagt nytt klick golv, bankmöten, jagat utbildningar, grossister, mailt folk runt om i världen och just nu sitter jag och väntar på det stundande samtalet om en super bra utbildning vi hittat i Sthlm. Hoppas hoppas hoppas.. för vi vill ställa upp dörrarna, ladda värmetången och komma igång på riktigt nu!

Imorgon blir det Ikea för inköp, att hålla reda på alla kvitton blir väl inte den lättaste matchen! ;)

Vi kommer ha Hårförlängning med den bästa möjliga kvaliten (just därför vi fortfarande letar som tokar för att inte få tag i nått skit, det är A och O att våra kunder får det finaste håret!) Vi kommer sälja Clip-on, fjäderextensions, fjäder Clip-on. Vi kommer ha lite alltiallo.. Håret är det vi fokuserar på. Här kortar vi inget... vi förlänger livsglädjen en smula ist ;)

Så mina fina vänner som läser därute. NU vet ni vad som snurrat i mitt huvud senaste tiden, ville inte avslöja allt för mkt innan det var på riktigt... Så vårt mål är att ni kan droppa in i slutet av Februari! ;)

Jag är sjukt trött, men så lycklig och förväntans full!!!!!!!!
Dessutom, har vi fått en super fin kaffemaskin... och självklart står dörren öppen för bara en sådan med!!!!!!!

Nu blir det till att åka och handla en stor gottepåse och kurra ner i soffan till nån härlig film. För senaste veckan har jag jobbat mer än 15h om dagen! Så jag är värd soff-häng!

Puss på er fina!

En bild på det fina golvet...


Den fina presenten från min älskade bror! Tack för allt du gjort för oss denna veckan <3



Vi finns på...

Hvitfeldtsgatan 13A, Halmstad



___________________________________________________________

Så glad och att kunna lita på varandra är det viktigaste. Vi kommer fixa detta, det ska bli bland det bästa vi någonsin gjort och att vi bara vågar ge oss in i nått sånt här... Det är nått att vara stolt över! ;)
Älskar hjärtat, lets go ALL IN!


MysMorgon.

Det är lördag morgon och jag har precis njutit av en god frukost. David kom precis upp och som lite "efterrätts" frulle ska vi äta pannkakor!! ;) hihi

Har sjukt mkt att göra, storstäda hela "villan," fixa med maten som ska serveras ikväll, inköp av lite alkoholhaltiga läskeblask (vilket innebär en tripp till stan eftersom bilens automatlåda strejkar, dvs it wont move at all!!!) så.. Jag har en del att stå i. Men först en dusch och mys med min bejbi!

Det kommer bli en kalas-kväll!!! ;)


Det blev plötsligt så verkligt!

Äntligen fick jag se lokalen irl, och kändes det bra innan... Så känns det ännu bättre nu. Nervöst, spännande, glädje. Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Jag har mailat folk, ska fixa utbildningen nu, har nog redan nått bra på gång. Nästa vecka är det bankärenden, målande och kanske inläggning av nytt golv. Dessutom en egen nyckel kanske? Hihi Det kommer bli sjukt fint, vi har ju bra smak... Eller vad säger du Veronica?? ;)

Känns overkligt men så roligt! Det kommer vara upp och ner gångar, utmaningar osv... men klara vi genom detta tillsammans så gör det oss bara starkare.

Så... Just nu har jag tre jobb. Att gå från 75% till lite mer än det dubbla gör mig till en hårt arbetande kvinna... Och det känns faktiskt bra ;)

Nu mys i soffan och njuta av det som är här och nu! ;)

Lille finaste Lucas, liten fika på maxi och massa pussar senare...


Lycka och Framgång!

Denna dagen började med humor, när en främmande man kommer fram till mig halv 6 på morgonen sådär halv packad efter en efterfest och säger att jag var det snällaste han träffat på länge och att han vill gifta sig med mig. Ja, inte varje dag jobbet har frierier att erbjuda. Men nej tack, jag är en upptagen kvinna med den bästaste Dalmasen! ;)

En fika med Veronica, June och John på Roberts för att disskutera dagen händelse. STOR händelse, framtida beslut och jag bara längtar!!! SÅÅÅÅÅ spännande detta och det var då helvete vad rykten sprider sig snabbt i denna lilla skit stad ;) haha... Ser framemot detta så mkt, nu vill jag ut på äventyr och använda min andra halva av hjärnan som legat i pause-läge allt för länge ;) Nu vill jag lära mig nått nytt!!!

Inhandling av mat med Maddis till på lördag (gotte!!!!) sen hem till Moster för att mysa med mormor och vräka i sig kakor. Och är mer eller mindre precis hemkommen. Lyckades ta mig hem utan att frysa ihjäl, men det var nära! Tacka fan för röv-värme i bilen!!!!!!!!!!

Nu skönhetsömn, för jag är helt slut. Att gå upp 04.15 är INGET att rekommendera.. och ändå gör jag det varje dag. Längtar efter sovmorgon och mys med min bejbii!!! Saknar dig ;)

Puss på er!


ps. Som två världar, fast på en och samma jord.

We can do this, sweetheart!

Allt känns bra mkt bättre just nu, veckan har varit tung. Stenar har tryckt ner mina axlar till marken, men nu känns det som allt lättar för varje minut som går. Ibland måste man kräla på marken för att uppskatta hur det känns att stå nästintill svävande ovanför allt annat. Att ta ett beslut kan föra med sig både lycka och ångest på en och samma gång, det är väl just det som gör att vi tvekar, det som skrämmer.... Blod, Svett och tårar, men oavsett vad som kommer ske, så kan man gå med huvudet högt. För den som aldrig chansar, kan heller aldrig vinna.

Vart en super lång dag, avslutade på bästa sätt borta på Rotorp. Blev en snabbfika hos Nicke & Yasse innan Älsklingen skulle åka och jobba, där dem bjöd på kladdkaka, hemma gjorda snickers OCH kolakakor. Jag får väl bjuda på femrätters nästa ggn för att kompensera upp denna fikan hihi ;) Jag bara längtar efter att slänga huvudet i kudden och få lite av den där "skönhets-sömnen," Hört talas om att den skulle finnas... känner mig dock inte så vacker när man vaknar på morgonen. Kanske beror på att jag sover knappt 4h om nätterna?! hmm...

Fina dagar framför mig nu, kan säga som så att jag redan längtar till imn! *spännande* ;)

                         

ps. Jag håller på att bli helt tokig på mitt hår. Det tovar sig hela jävla tiden, pallar inte ha det kvar längre... 2 månader och det är redan skit. DET gör mig PISSED eftersom jag lagt ner så mkt pengar på detta. INTE OKEY!




RSS 2.0