hur va det nu?!

Imorgon är dagen innan den riktiga dagen, för efter det är det dagen vi väntat på i alla dessa månader. Dvs dagen då vi reser... woohoooO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................................................................

Whatever you do in life will be insignificant,
but it's very important that you do it. Because
nobody else will...

En annan dag i frösakull.

Helgen går så jäkla snabbt, men va fan gör det nu liksom?! FÖR... på torsdag drar vi äntligen iväg... imn ska jag börja se över min väska vad som ska packas ner, och vad som bör stanna hemma. För det lär bli mkt shopping där borta. Jag kan knappt fatta det, vi bokade resan i Mars... och nu är vi där... dvs 3 jobb dagar kvar, sen blir det en helvetes skön semester att njuta av! ;)

Har vart en fiiin fin söndag, sov morgon och därefter åktes det ut till Frösakull för härligt umgänge med barnen, Vera och Maria! ;) Så jäkla trevligt, som alltid!!! Dem va så söta... Skrattar än åt den lilla telefon konversationen o hur dem skulle få tag i varandra... hahha... Tack för en härlig eftermiddag ;)

Nu tickar klockan mot sänghäng, eller soffhäng... beroende på hur stor bildskärm man vill knappa sig fram på. 

____________________________________________________



Maddes lilla citat e ju grymt bra...

It's hard to forget someone that you know you'll always remember!

En bild säger mer än tusen ord...

           


____________________________________________________________

tiden bara går och nu är filmen slut. Bra film måste jag säga, perfekt en sån här lördag. Missa ju tyvärr tjejkvä'llen hos Vera, men det kommer fler.. många fler och dem ska ja inte missa ;) Hoppas ni har det super mys!!!!!!!!! Nej nu ska ja, slänga mig i soffan med min tub alvedon och stirra upp mot taket för att fundera..

____________________________________________________________

... Det går inte en dag utan....


Torsdag.

Ännu en kväll som man kanske hade tänkt skulle sluta annorlunda, men icke. Har spenderat nästan hela dagen hos mormor, kom hem för en liten stund sen bara och nu tillbringar ja torsdagskvällen genom att titta på Jersey shore... Värdelöst kanske, but i dont give a FUCK...

lite uppdatering: Igår va det 47 JÄVLA UNDERBARA grader i las turkey. Kan liksom inte föreställa mig om hur jävla varmt det är egentligen, men vad gör det... havet lär ju vara helt jäääkla underbart! Längtar!!!! Ska dra mig t rusta imn för att införskaffa mig en röd resväska;) hmm.. kanske skulle klistra på lite döskallar så det syns att den är min... BRA IDE!

Min hand, mja lite bättre men känns som värken är påväg in i min kropp igen, och det mina vänner... den värken är inte att leka med. Får se vad som händer imn, Maria kanske skulle komma ner, sen va det snack om att kanske träffa mackan ute och maddelito senare... Himlans trevligt ;) MEN... ska kika närmare på detta imn.

så... time for me to shut the fuck..... (roliga lådan? Sry, but that just aint me)

          

... Alanya at night!

in pain....

Knappt sovit i natt, har så sjukt jävla ont i min hand. Vetti fan vart ja ska ta vägen.... Nästan så jag funderar på att ringa herr doktor. Men icke.. jag ska se om det blir bättre t imn, annars har ja fan inget val för detta är fan olidligt....

Fick en super fin klänning av världens sötaste Sandra sist vi träffades...Tack snuttan ;)
Sen var vi på tippen härom dagen och grisen fick följa med, va så trångt i bilen så han fick göra den bästa av det... dvs lägga sig där det fanns plats hihi...

                                 

                      ____________________________________________
                          
Detta blir ju fan bara bättre och bättre...  Blir ja förvånad?! NEJ... Besviken? tydligen...







Tisdag.

8 Dagar kvar tills vi åker, 8 dagar kvar i detta land som håller på att bli kallare och kallare för varje dag. 8 dagar... det är ingenting ;) Jag längtar!!!

Har målat så mkt att mina händer har blåsor, är helt slut i armarna och fullt av färg i mitt hår. Dagarna går så snabbt, veckorna bara springer iväg. Man stannar ibland upp för att fundera över vart månaderna tar vägen nånstans.. Så fort måndagen kommer så längtar man till helgen, under 7 dagar längtar man bort 5 av dem... Lever vi bara för helgen? Längtar vi bort vårt liv? Jag är själv den personen som räknar ner dagarna... Men kan ändå tycka att det är rätt stört.

Sitter och lyssna på lite olika danska låtar, och jag måste bara erkänna... I JUST LOVE THEM ALL! Danskan i sig har väl aldrig lyckats charma mig, men många av deras låtar gör sig så jävla rätt på just danska. Hittar bara fler och fler låtar hela tiden och ju mer jag lyssnar, ju mer gillar jag dem. Måste lägga upp en norsk... så jävla sköön! 

______________________________________________________

Jag var påväg, men bommarna var nere så jag fick ta en annan....


Fighter....

Allt man gör, det görs av en anledning. Alla har vi olika val, olika vägar att ta. Det är bara vi själva som kan välja åt vilket håll vi ska gå. Det må vara bland det svåraste uppdrag vi alla har, men ett uppdrag som måste göras. Vi vill ändra på världen, på livet, på människor men funderar vi någonsin på hur vi själva framstår? Funderar vi över HUR vi kan ändra på saker och ting? Eller gör vi bara det som vi människor är bäst på, trycka huvudet under sanden och hoppas på det bästa. Lättare att ignorera problemen och lossas som inget, än att ta tag i verkligheten... för i slut ändan är det bara den vi har. Om vi inte gör någon skillnad nu, vart kommer vi stå sen? Hur kommer vi vara då? Kommer vi fortfarande drömma om det som kunde varit eller hoppas vi på att det är så det kommer bli?


Vad är det för en dag?

Det är LÖRDAG mina vänner, och vad brukar alex göra på LÖRDAGAR?
Jo, det ska jag berätta nu...

Ikväll blir det alkohol intag som heter duga, volymen ska höjas till max, snaxen ska slinka ner och rumpan ska skaka i takt med musiken. This is what i like to do ;) Så ikväll är det Sebbe & Sandra som bjuder på festligheter, en kombo av Inflyttningsfest och födelsedag, dvs Går inte att misslyckas med! Jag längtar!!!

Har vart och jobbat några timmar idag, inhandlat viktigheter och hejjat på ken vid gocart banan ;) Mycket trevligt och nu mina vänner... Nu blir det att sätta på ansiktet och det andra och bege klackarna mot fogdegatan inom kort.

Trevlig lördag, för det ska ta meeej fan jag ha!!!!!


Önskar jag kunde läsa andras tankar....

Ibland vill man så mkt, nästa dag ingenting. Man längtar tbx, och på vägen frågan man vad som hänt. Jag kan sakna mkt, men lära mig att gå vidare. Jag kan le, men ibland känna smärta. Jag kan göra, men knappt veta vart jag är påväg. Man kan ha allt runt sig, men ändå känna sig ensam. Världens snurrar och ibland är det som allt står helt still...

Det är konstigt att man kan känna så mkt på en och samma gång, känna så olika från dag till dag, timme till minut...

Men det är så vi funkar... Människor är ett mysterium.


En kväll i frosseri....

Då har jag frossat i mig den godaste pizzan någonsin... made byLEX&MÄD. Jag är helt till mig än, trotts att magen värker så va det fan värt det! Vi är fan bäst på att hitta på roliga saker, you are the best ever ;)

Jag har tränat mina armar idag... på målning, målning OCH ännu mera målning. För att tänka positivt så är jag långt ifrån färdig och det gör mig väldigt trött. Men lika bra att inte tänka för då somnar jag!

Längtar som fan nu, 3 veckor sen bär det av till soliga stränder, palmer och turkost hav fyllt med glada parasoll drinkar och annat bus. 3 veckor....



             

______________________________________________________________

Kan man vara allt på samma gång och ändå känna som om allt vore precis tvärtom?

24 jävla år, och sjukt jävla nöjd!

När klockan slog strax över halv 9 denna kväll för 24år sedan åg jag världen för första ggn. Och jag kan skatta mig lycklig att jag fick bli just jag ;) Är kanske inte riktigt som jag skulle men va fan, nu börjar jag bli så pass gammal att jag vågar faktiskt acceptera mig sj'älv för den jag är. OCH passar det inte, INTE mitt problem ;)

Har precis lämnat av mormor & Mammi, alla gäster har begett sig hemmåt och jag är mätt och super nöjd med denna dag ;) Inte nog med att jag fick extra mkt kramar och en suuper fin tårta av sötaste Vera, så fick jag super fina presenter, är så sjukt bortskämd! Dessutom kom Blomman och madduska förbi med ännu mer trevligheter! :D  Älskar er alla så himla mkt!!! Tack tack tack för allt fint jag fått och för er som ville komma och fira mig i helgen och just idag ;)

Svärfar har varit nere 2 dagar, och det har vart super trevligt. Måste ju erkänna att jag har den bästa av dem bästaste!!! Dessutom är hans son inte så pjokig heller *blink blink* hihi... Blev så glad för mina nya pjuxar att träna i, så bara för det har jag besökt gymmet två¨dagar i rad... OCH weiii jag är duktig ;)

Nej nu ska jag ta och slänga mig i soffan, för än är det faktiskt min dag, och då får jag lov att frossa och mossa i soffan ;) Hade ju klart vart trevligare om davidos hade vart hemma och gosat men antar att man inte kan få allt! hihi


Har man dem bästa så har man!



 Då va födelsedags festen över, och jag måste säga att den va helt jävla perfekt. Vi lyckades ändå klämma in runt 16 pers i slut ändan, dessutom UTAN några klagomål ;) Fått så fina presenter av mina underbara vänner... Tack tack tack!!!! Kan liksom inte glömma hur roligt vi hade, skulle gärna leva om kvällen om det gick...  Jag hade fixat så det blev fiskedamm, menar hur många har haft en fiskedamm på deras 24års fest?! Precis vad ja misstänkte.. INTE MÅNGA! ;)  Tack för en underbart rolig kväll, hade aldrig gått utan er alla. Ni är dem absolut bästa ;) *puss t er*


            


Just nu sliter jag armarna i tu med min värdelösa roller och skit färg som ska täcka, men som ist lämnar en jävla massa fläckar efter sig på både golv och väggar... THIS SUCKS! Blåsor på mina händer och jag är nu trött... men måste fortsätta...har fortfarande inte gett upp hoppet om att Dennis ska komma flygande in genom fönstret och säga.. "alex jag fixar detta"... hahaha.. Eller kanske Nappe som även hon är proffsmålare ;) hihi

...tror jag får göra skit görat själv, lika bra och fortsätta innan känslen i fingrarna kommer tbx!

Idag ska jag firas med alkohol!

Är man någonsin för gammal för nått egentligen?! Kanske när man är 50 år och går runt med kort kort fortfarnade, finns ju nått som heter "gå vidare" eller "utvecklas"... Men egentligen kan man inte vara för gammal för nånting, bara för ung.

Om det nu stämmer eller ej, så blir kvällens tema iaf... Man blir inte äldre än vad man själv känner sig ;)

KALASET ÄR SNART I FULL GÅNG ;)

                             

Ibland så är det så...

Ibland gör vi samma saker om och om igen utan att förstå varför...
Träffa samma människor år efter år, men ändå aldrig lära känna på djupet.
Man kan känna en känsla, och nästa dag viskar den något nytt...
Ofta försöker man att förstå vad som händer, men kommer aldrig framtill någonting.
Leta efter det perfekta utan att veta vad som egentligen är "perfekt..."


... Det är konstigt hur vi alla ibland kan gå samma väg dag efter dag och ändå känna oss så vilse.



RSS 2.0