Tisdag.



ps. Mitt hår driver mig till VANSINNE!


Ps. I love you!


Barbie Fest ikväll!!!

Yeeey, lördagen är här. Som jag längtat efter denna dagen och just nu sitter jag och luft torkar mina naglar som förtillfället är knallrosa med glitter, all in for Barbie ;)

Outfiten är klar, (tror jag!!!!) Drckat inhandlat, musiken är på och peppen är hög. En aning sömnig men om en timme befinner jag mig hos Madde då försvinner allt det där!! Längtar!!

Varit på stan och ätit mys frukost med David, sen en liten runda i några affärer där jag fick inhandlat ännu en kuvert-väska ala AlexStyle! Love!! Köpte en rosa igår, fick bli en svart likadan idag. Menar Coctail-Partyt närmar sig så det fick ju bli dagens MÅSTE!

Nu åter till det sista inför Make-Overn, Ikväll slår vi klackarna i taket och låter håret svalla så som bara en Äkta Barbie kan ;) Lets go PINK and CRAZY!!



ps. Ibland måste man ventilera, annars kvävs man! I love you!

Never Alone, Always alone.

Ena dagen far känslorna runt i kroppen, andra dagar förblir man kvar på samma ställe i samma tankar som man en gång stod. Ibland önskar jag att jag hade det som så många andra tar förgivet. Jag ser saker från ett annat perspektiv, medans andra inte riktigt förstår vad det är det egentligen har. Jag tar inget förgivet, inte heller någon... För ena dagen kan man ha allt, sen vaknar man upp och inser att just det där precis flög ut genom fönstret lika snabbt som det kom. Jag kan ibland hålla det i handen, hålla det så hårt och hoppas på att det förblir... Men så ofta blir jag besviken när jag inser att det jag höll i min hand, inte håller mig lika hårt.

Varje dag växer man som människa, varje sak man upplever gör en starkare även fast det kanske för stunden känns som man blir svagare. Varje dag lär man sig något nytt, varje dag får mig att tänka, varje dag tar jag ett nytt steg. Ett steg mot framtiden...
                


Cocktail-Outfit.



Yes, Precis detta skulle jag vilja ha på mig när brorsan fyller gubbe. Blir ju lite av en finare tillställning med dresscode Cocktail klänning då måste man ju ha nått fint, ja ni ser min önskelista... Vad tycks? (im in love...again!!)

Träningvärken gör sig ständigt påmind, när man knappt kan sitta på en stol eller komma ur sängen för att musklerna i kroppen skriker... Då är det illa. Men trots detta lyckades vi ta oss till gymmet för ännu ett pass idag. Nöjd!

Imorgon stundar shopping med Veronica, äntligen har dem landat på Svensk mark. Var lite ororlig ett tag om att dem aldrig skulle ta det där flyget hem utan stanna i Hollywood förevigt ;) hihi Längtar!
________________________________________________________________

Ibland får man offra sig för andra, ibland får man göra saker man kanske egentligen inte vill men bara för att man tycker om att ge glädje. Utan vatten kan även en plastblomma dö ut!

Memories sweet Memories!

Sitter och bläddrar igenom lite gamla bilder, fan vad man kan längta tbx på det som varit. Jag vet man ska blicka framåt men ibland önskar man att man kunde vrida den där klockan tbx och få uppleva dem bästa ögonblicken om och om igen! Ska göra mitt absolut bästa och se till så detta året får många ögonblick att vilja längta tbx till.. det är väl så man ska se på framtiden? ;)

Har varit och pumpat muskler och tro det eller ej, men mina arm muskler börjar fan kännas en smula fastare. Ska bara träna bort gäddhänget först så det inte bara känns utan även SYNS att dem har blivit fastare haha...

Sen tog jag och Maddelenius en varsin hund i koppel och traskade runt, sjukt nice och avslutade med koffein och MASSA tjöt i soffan. Verkligen saknat våra tjöt stunder, blir lite för mkt abstinens mellan ggrna så det får allt bättras på. För vi har ju alltid så jäkla kul ;) Längtar som en tok till på lördag, DÅ jävlar ska vi skaffa oss ögonblick att längta tbx till ;) hihi Olive Juice!! <3


Miami, Nov - 11



Turkiet, Sep -10









ps. Borde kanske oxå skaffa mig två enorma, kanske som höghus?? ;) *asg*



Dear Monday...


Det var som jag trodde, Mondags-morgonen drog till med en rejäl käft smäll direkt när jag vaknade och för att riva lite extra i såren visade den fingret åt mig när bildörren strejkade och jag fick PROMENERA till jobbet. INTE UPPSKATTAT! så monday... SCREW YOU!

Gårdagen spenderades med älsklingen och Svärfar, vi avslutade med bio. Svärfar tyckte inte att lejonkungen passade just denna söndagen, så han valde Hamilton, i nationens intresse. Riktigt bra faktiskt, spännande... dessutom gjorde sig Persbrandt riktigt fin på bild. Var myspys!!! ;)

Inte nog med att det är kallt och jävligt (snö) så är det rätt mys ändå. Grisarna är ju som lyckligast nu, Zox rullar sig typ varannan meter som man går medans Zsazsa betar av all snö längs vägen. Borde kanske anmäla henne som snöplog till nästa år(?!) Hon är grym på det hon gör, dessutom skulle hon älska sitt jobb! ;)

Så efter en härlig lekstund i parken ska jag nu bädda ner mig under täcket med en kopp Te och njuta av kvällen.




_____________________________________________________
Snart kommer min blonda ängel hem, hon kommer frysa tassarna av sig men då får jag skratta lite iaf ;)
Dessutom ska jag leka med min bästaste BFF imn, Puss på er <3

ps. Hittat min dröm klänning till Johns Coctail-Party..
Can´t get it out of my head!!! But i´ll keep on dreaming....
Olyckligt kär *snyft*




Gnatt.

Certain things mean to much to be forgotten.


Suddat så jag har skavsår!

Lördagen börjar gå till sin ände, varit och jobbat några timmar på kontoret. Därefter sladdade jag med Monster-trucken till Madde & Rasmus för en fika. Fick äntligen se Maddes "andra" hem, hihi mycket trevligt! ;) Sedan hem för att umgås med min kära Svärfar och min älskling. Fick även en rejäl lekstund med grisarna ute i snön!! Nu sitter jag i vår trasiga kontors-stol och halv vinglar på en skruv men trots detta har jag lyckats kladda ner lite blyerts på ett papper även denna lördag. Verkar vara en av mina bästa tids fördriv nu förtiden...



             
______________________________________________________________

It´s the weekend that kills me...
Det är då man känner av ensamheten, det är då det gör lite extra ont.

Slår ihjäl tiden....

Sitter och googlar ögonen ur mig. Om en vecka då stundar årets första maskerad, Barbie-Tema. Jag typ längtar ihjäl mig... Finns ju inget bättre än att få spendera ett antal för timmar med utklädnaden, sen visa upp resultatet på en kalas fest OCH avsluta med en dunder kväll på stan då alla tycker man ser ut som fan...ÄLSKAR´T! ;)
Dessutom har min klänning börjat skriva små självmords brev vilket inte är bra, inte bra alls. Hon längtar ut, jag ska ge henne en kväll hon aldrig kommer glömma! Men först ska hon få sig en omgång av min nål och tråd... sa jag att jag Längtar?

Ska jag köpa detta?!



Nerverna börjar göra sig påminda, men på ett jäkligt bra sätt. Känner att livet börjar ta struktur ist för att gå samma raka väg. Känner att detta kan bli bra, riktigt jäkla bra. Längtar till Veronica kommer hem så vi får sätta igång, har jäkligt MYCKET framför oss... Kommer få kämpa riktigt ordentligt. Men så länge vi står med huvudet högt och ser vårt mål i sikte kommer vi lyckas med ALLT ;)

Just nu, i detta ögon blick!


Långt inlägg.. så går det när man ska slå ihjäl helg-timmar.
Over and Out!l
__________________________________________________
Easy to go...
Hard to forgett.

Ett stycke lättare.

Fick ett par Jeans av Veronica för ett bra tag sen. Dem gick knappt över vaderna.. Idag gjorde jag ett tappert försök, and guess what?! Jag fick på mig dem. Det känns för jävla bra, kilorna rasar.(eventuellt uppåt efter denna kvällen eftersom mamma är här och vi har köpt hem Ben & Jerry glass, Godis påse och som efterrätt blir det varma mackor.) Träningen är igång och även om min kropp fortfarande är lite för "kramgo" så kämpar jag på. Det ska bort ett antal kilon till, sen så...

Köpt hem Laktos Fria produkter, mått jäkligt dåligt senaste veckorna så fort jag fått i mig mat. Så nu ska jag prova och se om det kanske kan vara nått för mig(?!)

          
___________________________________________________________________

Ibland undrar man, ibland längtar man...
Många gånger tänker jag, Många gånger saknar jag.
Får sluta kika över axeln och blicka framåt...
Det är där framtiden finns, där vägarna tar olika vändningar.


Det är ni som gör det <3

Dagarna går och helgen bjöd på både vårkänslor och lyckorus. Spenderade lördags kvällen borta på Sperlingsgatan med Ida & Henke. Det bjöd på super god mat, drinkar... You name it! För att göra en lång historia kort så kan man väl säga som så att om man lyckas fördriva 12h tillsammans i ett sällskap på 4 så har man haft en jäkligt trevlig kväll!!! Länge sen jag skrattade så mkt, Ni är underbara!!!! Detta ska vi göra om snart.. väldigt snart! ;) <3

 btw... Slå denna plankan gott folk!!!!! hahaha



VeckoDagarna går långsamt, är det för att årstiden suger? Är det för att vintern egentligen aldrig kommit? Eller är det för att man har massa saker att gå och längta till som gör att tiden står stilla? Jag röstar för det sista! ;)

Fick spendera förmidaggen med fina Christel, ibland kan det känns som allt och alla sviker.. Men det är i dem stunderna man lär sig som människa att bli starkare, det är dem stunder som får en att växa! Jag finns här gumman... Bara ett samtal bort <3 Tack för idag hjärtat!!!

Och för att inte tala om dagens kväll, äntligen lyckades jag och lill smulan Dahlen få ihop en dunder matlagning ihop (ok, madde stod för det mesta MEN brödet skivade iaf jag hihi) För att inte tala om våra planer inför BArbie-kvällen. Ojojoj.. extreme makeover, åt minstånde så lär saker och ting växa för en kväll ;) haha
Utan dig Madde, då är det väldigt tomt... menar vad är en dag utan min BFF?! ;) Olive Juice!!!! <3

_______________________________________________________________
ps. Mr.D När du är glad, gör du mig lycklig. Då vill jag vara vid din sidsa hela tiden! Älskar dig!

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Ibland frågar man sig varför det skulle hända just mig, varför det alltid ska vara nått som går åt helvete. Känns ibland som när vägen har sitt slut, då flyger allt bra ut från fönstret ist. Men jag antar att det är som det står skrivet...

sometimes good things fall apart so better things can fall together!

Sitter med mitt morgonKaffe (Vilket inte händer allt för ofta) och känner mig otroligt pigg. När man bara sover 4h varje natt under veckan, så fick jag mig en rejäl skönhets-sömn inatt. Välbehövd. Idag känner jag mig glad, fylld av energi och lycka faktiskt.

Jag känner mig fylld av förväntan av vad som komma skall under detta året. Lokalen är klar, den är vår... Nu är det utbildning på shemat, pyntning för att få den finaste lokalen i stan.. Inköp, mailande, möten.. YOU NAME IT! Allt detta ger mig fjärlilar i magen, en overkligkänsla av nervositet och lycka. MEN mest av allt känns detta så JÄVLA roligt, ser framemot allt som komma skall...

Utan utmaningar i livet kan man lika bra lägga sig i graven på en ggn, Det är dem som får en att växa... Dem som får en att känna att man lever! ;)

Med dem orden önskar jag er alla en fortsatt BRA lördag för det mina vänner, DET ska jag ha! ;)



___________________________________________________________
13.30

Alla har vi ett val, och vad vi väljer att lägga våra prioriteringar på är upp till var och en. En dag, en ggn i veckan... Tillslut blir det att jag med slutar prioritera. TACK OCH HEJ!


Så lite, kan betyda så mkt!

Helgen har varit underbar, jag älskar lediga dagar som man får spendera med nära och kära.

Lördagen var fylld med aktiviteter. Först shopping tur på Väla med Mammi, vi gick runt i köpcentret i ca 7h och vi hann ändå inte med allt. Insane men sjukt mysigt, fick shoppat två par jeans. Sjukt nöjd... Dock inte min plånbok! Men wtf, nudlar och knäckebröd är väl gott?! ;)

Kvällen spenderades med fina vänner. Det planerades som en spontan liten fika kväll hos Nicke & Yasse, slutade med festliga aktiviteter ist. Men inte för mig, jag höll hårt i det sjukt goda kaffet medans dem andra roade sig med vin och drinkar! Riktigt trevligt, jag behövde verkligen komma ut i lördags. Tack för allt ert stöd om "ni-vet-vad" det betyder JÄTTE mkt för mig!!! ;) <3

Söndagen,förutom storstädning på jobbet så blev det soff-läge med bejbii. Enkelt och helt fantastiskt. ;) myyyys!!!!

Nu, en kopp te sen välkomna John blund för att sedan skicka iväg honom bort till snyggingen på andra sidan järnvägen ;)
_______________________________


Att vakna till ett bra humör...

...gör dagen helt fantstisk!

Har haft en underbar dag med massa fika och mys. Den startade med en lyxigt härlig frukost på stan med finaste Ida, tjej tjöt och underbart god kaffe!!! Det måste vi göra om snaaart igen, typ om sådär nästa lördag!! ;)
Jag drog mig hemåt för att baka, kärleksmums... Inte moccarutor Nicke, kärleksmums!!! ;) det blev succé! Yasse & Nicke spenderade ett antal timmar i vår soffa och efter sådär 100 koppar kaffe drog vi till maxi gör lite inhandling v godsaker! Tack för en super mysig dag, så mysig att jag kommer över imn på lite kinect och vem vet ett glas vitt eller en goo latte;) hihi

Nu åter till att gosa med min gris, gör imn bitti drar jag & Mammi till Väla för shopping av en ny garederob!

Puss på er! Känner att det kommande året kommer bli ett fint ett!
.


Tänk hur känslor kan uppstå så fort!

Jag fick ett paket, jag blev förälskad. Den fick mig att le av glädje, varje gång vi är tillsammans talar den liksom om hur fina vi är tillsammans. Vi lyser upp, vi syns.. jag vill spendera varje dag tillsammans med den. Men vi får vänta till den 28:e. Det är vår kväll... Det är då vi ska visa världen att det är du och jag.
Jag tror faktiskt jag kan säga att jag älskar dig redan efter bara några timmar.

Och för 499kr är du BARA min!

Precis hemkommen från en dunder härlig kvälls fika med min BFF, vi har liksom alltid något att prata om. Konstigt nog tar det aldrig slut.. Thats why you are the best!!! ;) PUSS!!!

Nu blir det Koma i soffan för att längta till morgon dagen som har MASSVIS med roligheter att erbjuda!



____________________________________________________

Veronica, Nu har det gått två dagar sen du åkte. INTE okey att lämna mig här hemma i kylan... INTE okey ;) Love you!

Skickat!

Några Simpsons avsnitt senare med Jönis och Michell så är det tid för den hårt arbetande drottningen att dra sig till sängs.

Underbart att ha mamma hemma igen, man vet inte hur mkt man saknar något förrens det är långt borta ;) Finaste mamman på helaste planeten, älskar dig!

Ps. Mädlexsuperfikasnart!!!!oliveJuice <3
___________________________
Det är lätt att se vad alla andra gör för fel, men att inse att man själv inte är så jäkla perfekt.. Är nog ännu lättare att förtränga!


Ett kuvert, sen så är det på riktigt!

Imorgon skickar jag vår framtid, imorgon finns det ingen återvändo. Det är nu vi kommer få satsa allt, det är nu eller aldrig. Det är ingen liten grej, mkt kan stå på spel. Men vi ska bevisa att vi kan, för brinner vi för det, då kan vi gå hur långt som helst... Blandningen av rädsla och förväntan får mig ändå att längta riktigt mkt!!! ;)

We Can do it girl!!!!

Michell på besök, alltid lika trevligt. Låter grabbarna fylla ner sig medans jag inväntar john blund. Imn får jag träffa Mammi, som jag saknat henne!!!! ;))

____________________________
Vet att saker och ting förändras, och det måste man förstå. Men att saknaden inte skulle infinna sig, det är alldeles för svårt för att ungå!


Happy New Year! ;)

Nyårsaftonen blev utöver det bästa. Underbart god trerätters, champange, vin och alla dess inslag av nyårs-anda. Dessutom sköts det raketer så in i helvete... Finns en liten pyroman i mig med kan jag lova! Vi dansade i köket... Men vad hände med sällskaps spelet Veronica?! hahaha...

En toppen kväll verkligen, tack så jätte mkt! <3

En liten bild fest, dock försvann dem fina vi hade på barnen... Men kanske blir uppdatering senare om vi lyckas fixa tbx dem!!! ;)



















_________________________________________________________

Nu släger jag dem gamla inslagen om vad som varit och blickar på en helt ny framtid.
Time to make the best of it!



RSS 2.0