Det blir fan aldrig som man tänkt sig....

Alltid hatat nyårsafton... Kommer antagligen att alltid hata nyårsafton.

Gott nytt jävla år, det kan ju iaf inte bli värre än detta som varit nu. Tack och hej....

________________________

Förlåt gummsan... Hade jag fått bestämma hade det vart annorlunda!


Tomorrow is the day...

Klapparna är inslagna, julmusten är snart slut och ögonen faller snart ihop... Imn är det julafton, Som alltid har månaden gått alldeles fööör fort. Vår gran är hel nu med klapparna under, fyyyy va fin han är!  ska ta bild sen ;) Sov gott nu alla.. imorgon är dagen då tomten anländer... Hoppas jag ;)




Snön är här för att stanna hoppas jag!

Länge sen jag skrev nu, haft alldeles för mkt om dagarna. Men nu är jag här igen... dessutom känner jag mig glad just nu! Snön ligger som ett täcke över markytan, helt underbart! Vart i stan hela dagen ända tills dem stängde.. dvs till 21! Benen värker en aning och trots alla timmar i stan med mamma så har man ändå inte köpt klart alla julklappar... men men... som tur finns det ju en dag imn oxå! ;) Fick verkligen en super fin dag på stan, det snöade och julstämningen va på topp! Dessutom fick man i sig en tomte latte med Madde padde sista halv timmen så det va kalas! Inte nog med det så fick ja en super fin luleklapp..
Jag måste vart snäll i år!

För att tjöta lite om min körning, för er som kanske inte tröttnat riktigt än..Om det finns nån kvar ;) (Madde du kan hoppa över denna bit) Jag kan nu stryka över.. Omkörning, alla moment som man ska ha gått igenom i körningen, Mörkerkörning, Riskettan, Halkbanan... woohoo... så nu är det fin slipning som är kvar. Är så grymt nöjd.. Trodde verkligen inte att ja skulle ta atg i detta så som jag gjort, men fy fan säger jag bara.. Detta är underbart.. närmar mig med stor steg!

Känner att detta året kanske inte vart det bästa, Veronica du hade det på känn... Det har ju klart vart mycket bra oxå.. men Nästa år ska vi alla se till så det blir fan så mycket bättre... känner vibbarna redan nu. Vi lämnar det gamla trista, förhoppningsvis har vi lärt oss nått av allt som kommit omkring och gör det bästa av det till nästa år.. Det är 2010 som räknas nu ;)

Nu har ja tjötat i kapp mig tror ja, dax för ett möte med John blund... Och mys med mina vovvar som är dem gosigaste grisar man kan ha! ;) Den största grisen (David) är ju inte hemma så då är det tur ja har dem! hihi

Gnatt, Godmorgon och gódag... för man vet ju aldrig när ni läser detta ;)

            
                               Mina sötbollar i snön!

Lucce, dagens räddare!

Dagen började SKIT, försov mig så jag missade min omkörningslektion... Kunde ju inte bli mer lack asså. In mot stan för att leta julklappar till alla goa i börlänge osv.. Tyvärr får man ju inte ta del av den jule stund eftersom man blir kvar här hemma. MEn är glad för Davids skull, är ju trotts allt det som räknas ;)

Har passat Lucas idag, bus barnet nummer ett. Vi har lagat pannkakor, gjort soppa på alla möjliga ingredienser vi kunde hitta. Byggt en kojja och ja.. stökat och myst så det fick heta duga. Med andra ord så hade vi sååååå mysigt. Tack för att du räddade min dag lille bus Lucce. Älskar dig massor!!!!

Imn har jag Riskettan. Teori i 3,5h timme... tror ja kommer dööö av trisstess. Men men... När kortet kommer i hand ska ja ta med madde ut på roadtrip, en resa vi sällan kommer glömma ;)

__________________________________________________________

Det är dax att förändra, förvandligen är här.
Att gå vidare, att börja leva igen.
Tiden läker alla sår, och tro mig..
Det är inte en början på nått svårt, utan slutet på nått som länge gjort ont.
Nu ska det skapas nya drömmar som ska bli till verklighet.
Och det kan jag lova... Dem finns närmare än man tror!


Undrar...

...Vad ska man säga.... Det är fan inte klokt!

Första december....

OJ vad tiden går fort!! Idag är det första december, och julstrumpan har precis hängts upp! :) Vi får väl se om tomten åker förbi den ikväll med en liten andre december present.. *blink blink*

Dagarna har verkligen varit fullspäckade, i fredags va det utgång med jobbet. Vi möttes på Harrys för att käka lite vingar (madde, jag skulle lyssnat på dig, nästa ggn blir det INTE vingar!!!) Det va mycket trevligt, nån cider och en mätt mage senare så va man hemma igen. Lite julmys stämning till slutet av idol... ohh boy kvällen slutade dessutom kanon när Mariette åkte ut!! woohoo...

Lördagen va galen, Veronica, Rebecka, June och jag drog till Hanna Morris för att prova dunder många helt fantastiska tärn klänningar!!! Efter mkt beslutångest drog vi vidare till Vero/co för att göra det ÄNNU svårare.. men jag hittade min favorit helt klart ;) ojojoj... Ska lägga in bilder i nästa inlägg!!! Hem för att göra sig redo för fest och några timmar senare satt ja och June på bussen mot Frösakull. Blev en kanon kväll med kanon fylla och galenskaper!!! Som vanligt då dvs, Även här kommer det komma bildbevis för denna galna kväll... hahaha.. Vid halv 7 på morgonen va man hemma. Tack tjejer för en galet rolig kväll!!!

Första avdent firades med lite bakfylla och ånger.. men när julstämningen gjorde sig påmind så drogs man med! Spontan tog vi en promenad till mamma för ett glass glögg. Super mys!!!

INTE nog med detta så haf jag ÄNTLIGEN blivit inbokad för halkan, mörkerkörning, riskettan osv... ÄNTLIGEN!!! Nervös så in i... men jag kommer klara detta!!! :)

Idag tog jag och Veronica tag i att rulla upp ärmana och kastade grymt mkt saker från huset i Getinge. Ut med det gamla helt enkelt, vi va så duktiga eller vad säger du?;) Och nu några muskler större, en mätt mage och med två mys sjuka hundar ska jag slänga mig i soffan för att kolla in Desperate housewifes.

So long!!! ;) ps. För er som verkligen pallat läsa ALLT... en skön jullåt!!! :)




RSS 2.0