Fredag.

Då har man jobbat av sina 3½ månader på Region Halland, var pissed när jag skulle komma dit, men nu känns det lite vemodigt att bege sig tillbaka till sjukan... Men man vänjer ju sig jävligt snabbt. Träddade maddis vid halv 11, vandrade i stan och hann med två fikor. Dessutom som grädden på moset fick jag spenderat lite guld på lite nya kläder....

                   

Woohoo, Själva grejen var ju att vi skulle vidare till Tingsrätten för att madde skulle vittna lite brott som begåtts utanför hennes rutor, men för andra ggn ringde åklagaren och sa att han som gjort det inte dykt upp. HALLÅÅÅÅ?!?!??! Är då så här det går till i det svenska samhället, skrämande asså... Jag undrar hur många som går lösa där ute egentligen eftersom han fortfarande gör det och detta hände för TVÅ JÄVLA ÅR SEDAN.. hm!

Nej nu blir det att fortsätta med det man håller på med, inte en lugn stund här inte ;)

_________________________________________________________

Folk säger man ska lyssna, men om jag inte hör nått då... Eller om jag vill lyssna på allt på samma ggn.. Vilken låt ska man då lyssna till?! Svårt det där...

Det är en sån dag...

Torsdag. Ikväll ska Sebbe förvandlas till Eric saade, göra ett litet uppträdande och jag lovar att dokumentera detta ;)  Han har blivit så stor nu, och lill lucce.. Blir bara busigare för varje dag! Ska in mot staden och fixa lite räkningar... Se hur guldet försvinner men för att trösta sig lite blir det en fika. Kanske skulle satsa på nått onyttigt och FYLLT av kolhydrater ;) Borde inte, men känner jag behöver det idag... Det är en sådan dag... det är Torsdag...

Madde skickade över denna låt i veckan, och jag bara älskar den. Så skön... Lyssna och njut...

           

Kanel klär nog inte mig...

Just nu stinker jag kanelbulle. Har vart och bakat med mamma & Barnen, lirat lite fussball och myst i solen. Blev mkt kanel, mkt deg och ännu mera socker både på, över och i mig haha... Men det av roligt. Imorgon kväll ska jag köra barnen till Getinga, är liksom som lite avslutnings fika på Sebbe & Lucas dagis. Sebbe ska uppträda som Eric saade ;) Ska bli spännande!

                                  
                 
___________________________________
                            

Är något hela tiden, när fan ska man hinna tänka?!
    I need a vacation from my life!


Som taget ur en saga.

Nu är bröllopet över och man har åter hämtat sig. Känns som något saknas, allt vi har gjort det senaste året. All planering och all stress.. jag saknar faktiskt det trots att det vart mkt ;) Men det har vart otroligt roligt, tack för att jag fick vara med från dag ett tills idag! Det var verkligen ett bröllop som kunde varit taget ur en saga. Romantiskt, himmlen var blå som havet, solen brände på våra kroppar och där stod John, otroligt stilig och inväntade sin vackra brud. Säckpiporna var i full gång och in travade vi alla för att inta vår plats. Dem va så vackra tillsammans, inte ett öga torrt!

Middagen kom, jag fick grymt bra bordsällskap. Är så himla nöjd med allt, och dessutom lyckades jag hålla mitt tal inför mer än 50 pers. Efter mkt övande dagen innan som gick sådär, så helt plötsligt va det mitt hjärta som talade. Det va så fint alltihop och sen efter mätta magar så var det dax för lite fest, och ännu mera fest ;) Svenskakocklandslaget gjorde middagen, och bandet Juice om ja inte minns fel höll i festens musik. Vi dansade, hoppade, sjöng och hade en frukatsvärt trevlig kväll. Detta är lätt en dag jag alltid kommer att minnas och jag kan nog tala för oss alla! Om det va någon som lös av evig kärlek och lycka så var det brudparet, två fina människor som betyder så mkt för mig! Jag är så glad för dig bror min, kunde inte önska en bättre fru till dig ;)

Tack för att jag fick vara del av er dag, det va en av den bästa i mitt liv! Och ha en super fin semester nu så sköter vi barnen och huset här hemma ;)

         

Imorgon är dagen...

Imorgon är det dax, för den vackraste bruden att trava fram i mittgången, och för min älskade bror att äntligen få säga ja! Det kommer bli så vackert och så perfekt! Vi har alla väntat så länge på denna dagen och nu är den snart här. Det är spännande och nervöst samtidigt som jag vet att det kommer bli ett så fint minne förlivet. Då ni blir man och fru.. åhh *ryser av lycka*

Fick en såå fin väska av pappa idag som jag ska ha imn. Han är så söt!

                                 

Haft en jätte fin förmiddag, varndrat i staden och tjötat. Alltid lika trevligt!!! Och nu är naglarna klara, håret är ny tvättat, brynen plockade... Och dessutom har man fått lite färg dessa dagarna nu. GÖTT!!

Blev så glad igår, ler liksom i hela kroppen. 

_______________________________________________________

Have the courage to take your own thoughts seriously!

3 dagar till bröllopet....

Dagarna är det full rulle på kan jag lova, hinner ju knappt andas innan det kommer nya saker. Tisdags kvällen spenderades här hemma med Veronica. Blev tjöt och lite bus... och fiiiina resutltat ;) grrr. Sen fick jag i uppdrag att underhålla busbarnen igår från 12 - 14. Vi höll på att dö av värmen, men mysigt hade vi ;) Dessutom fick vi glass så alla var nöjda! John och Veronica skulle lära sig dansa, och vi smög på dem tillslut... shyyy!

Hem för att ta den där efter längtade dushen, mot stan för att möta upp maddis, glass nr 2 tryckte jag i mig och vips så var vi hos Dollen för att hämta lite saker. Mötte upp Sebbe, Dennis, Martin och Dollen då såklart. Snicksnackade lite... Och ännu mer festligheter planerades in. Som Sebbe sa.. hur fan får du ihop dagarna egentligen?! Bäst att inte tänka på det för mkt, då kommer jag bara trassla in mig i allt ;)

Tack underbara ni för att ni gör mina dagar till vad dem är!

Och nu ska jag möta upp Vera, trött som en gris blir man när klockan ringer 04.15... men som sagt, vila får man göra i graven för jag vill leva ut mina dagar och så är det!

__________________________________________________________

Det är mkt man inte borde och mkt man skulle ha gjort. Man kan komma i efterhand och försöka rätta till dem fel som begåtts eller kompensera upp det som man glömt. Men frågan är om det redan är för mkt som hänt trots att det är för lite som gjorts?

så här är det...

...Jag är ung och jag vill leva här och nu!

Kokar....

Blir så jävla förbannad.... Nu är tre nätet nere IGEN..

Jag menar bara det att visst, all teknik har sina nakdelar och ibland blir det inte som man tänkt sig, men jag tycker fan dem har nere nätet hela tiden. Tänk om jag hade mitt jobb via mobilen, så bara lägger dem ner skiten utan förvarning. Och inte ett skit står på hemsidan heller....

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NU! DÖ 3 DÖ!

Måndag.

Hade det riktigt roligt i lördags, fick liksom gå in i en annan roll och glömma det som kretsar runt om. Började att vi hämtade upp Dennis, sen drog jag och madde vidare för att förbereda. Blev mkt sminkande, rita tatueringar och klistra fast lörfransar.. vilket inte va det lättaste ;) Sen hem t Dollen för att fira hans nya lägenhet, och därav kändis temat. Ladygaga, victoria Beckham, ozzy, amy winehouse, Luigi, Kat Von D... ja jag kan fortsätta t imn!!! hihi Jag var då avril och kände mig väldigt hemma i den rollen! Kvällen va kalas bra, tack Henke för en grym fest!!! Man så glad när man har så underbara vänner runt sig!

        

Fick ju i mig lite för mkt av det goda, men va fan... Händer ju inte så ofta så kände att det va min kväll! Sry Maddis för att jag va dryg.

Var på Sians eller va fan det heter igår. Ni vet en tjej som står och pratar via dem döda. Låter hel knas och jag är väääldigt skeptisk till detta.. MEN nått som var väldigt sjukt, var att hon prickade in på saker som ingen annan vet, konkreta saker liksom. Det va läskigt, men samtidigt väldigt rörande... Jag vill tro på det, iaf det som hon sa igår... Om det nu är så att vi har den andliga världen så pass nära så vill jag mer än gärna ha dig vid min sida!

... Hoppas på att somna inatt!

________________________________________________________________

...Even jewelry thats fake do shine...

________________________________________________________


Vad tror ni?

Man kan ändras för stunden, göra något annorlunda för att glädja just den dagen. Man kan lyssna och försöka ta till sig, men frågan är....

Kan man ändras för någon annan, eller är det bara att acceptera att man är den man är?


Vill vara någon annan, och det ska ja fixa t imn!

Vet knappt vad som händer längre, orkar inte ens tänka på det. Känns som det är det ända som cirkulerar i mitt huvud. Så för att lätta på allt så kan jag väöl säga att jag längtar till imorgon då blir det fylle hos Dollen. Han ska inflyttningsfest med Kändis tema... Och jag har hittat precis den jag vill vara..

Avril Lavigne.. Fixat rosa hår, och min outfit. Kommer spöka ut mig ordentligt, men det bjuder jag på mina vänner. Får väl bara se om krogpersonalen släpper in mig med deras löööjliga klädkoder. hahah Annars är det MADDE som får skämmas :P
 
                        

________________________________________________

får väl fortsätta men det jag gör bäst. Krångla till allt ännu mer....
Känner att det är dax att börja göra det jag vill, och inte vara någon som alla andra vill att jag ska/bör vara.

          Jag är mer än någon som bara finns, jag vill synas med!


Glöm aldrig...


... Att alla val vi gör i livet sätter sina spår, och tar oss någonstans. Endast vi själva väljer våra brister och framgångar. Väljer man att glömma och ignorera det som händer... är det endast den personen som förlorar i slut ändan.

Kanske dax att vakna upp... Men frågan är om det är försent då.


Give me some money!

Rensat garderoben nu, och utan att bli försvånad så har jag kommit fram till att jag skulle behöva en helt ny jävla garderob. Jag har verkligen INGENTING! Och dessutom är det ännu mindre nu när ja ska kila iväg med sånt ja absolut inte använder... TOMT är det kan ja lova.

Igår blev det trots allt en muffin med Madduska, hennes fel... ALLT ÄR HENNES FEL!:P Jag som vart så duttig, men men... ska t Veronica för lite trevligt sällskap snart. Och mamma hade begärt att hon skulle baka.. Jag åter kommer med hur vidare detta med FIKA har gått. FIKA måste vara ett ord från HELVETET! Men himmelskt gott ;)

                       
                               Hoppas och skit så får ni randiga ben!


Man blir glad när man umgås med er!!!

Haft en riktigt bra helg, först började fredagen med en runda på stan med dem bästaste girlsen. Shopping och fika.. you name it!! Sen på eftermiddagen åkte la familia hem till Yvonne & Mats för lite födelsedags firande ;) Sååå mysigt.. Hon har ju så sjukt fint, dessutom var mormor där oxå vilket gjorde kvällen ännu bättre. Tack för en fin fredag!

         

 Lördagen var som sporrad för festligheter... Lät dagen rulla på i sin ordning och sen var det raka spåret mot Frösakull. Jag, June, Madde & Veronica visade vart som fanns i skåpen och där av blev gladare ju längre in på små timmarna vi kom ;) Super kul verkligen... Nästa ggn måste vi bubbla på riktigt ;)

         

När natten kom så var det dax att dra in till stan för att träffa dem andra underbara vännerna, hem till Ida för att kramas lite. Man blir alltid så glad när man träffar er alla;) hihi Därefter tog vi våra bara ben och vandrade bort till Bond för att dansa och träffa Marc /co ;) Jätte trevligt. Det är roligt att träffa nya människor, man blir liksom glad! hihi Super bra lördag... Vill bara tacka för ALLT. Ni är dem bästa!!!!!!!!!!!

Nej nu ska det kollas lite burk och försöka få denna jäävla huvudvärk att försvinna...

           ______________________________________________

                                   Tar en dag i taget....

RSS 2.0