Nätshopping... Love n hate!

Detta fick bli kvällens inköp....





Invigning av salongen imn, blir inget märkvärdigt mer bara spå vi får visa upp för våra vänner som varit bra nyfikna nu ett tag. Spännande ska det bli iaf ;) Wiee... Nu soffa och film, Det var länge sen!
________________________________________________________
Some people just makes me happy without a reason! ;)

Har sagt det förr och jag säger det igen...

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!

Imn invigning, yeeeey!!!! ;) bakade som en tok igår, bäst för dem små jävlarna att den är goda för vilket helvete jag hade!

Trött som fan. Länge sen man va så slut... Skulle nog behöva gå i ide en månad eller fem!

Åter till det som måste göras... Sen stundar en fin fredag. Tjopp!!!!


Lika barn leka bäst!

Igår ställde jag mig i köket och bakade mina favorit cuppis. (dvs CupCakes) Sjukt goda om jag får lov att säga det själv!!! Hade en riktigt bra kväll, tiden går jäkligt fort när man har roligt!!!! ;)))

Massa står på shemat för idag... Men det orkar jag fan inte tänka på nu!


VildaWästen!

Precis hemkommen från en riktigt bra kväll. Möttes upp på Wild West för att umgås med brorsan och ms Cavebring för lite mat och skratt, kan berätta att jag satte tänderna i en saftig oxfile. Fy satan vad gott det är... I LOVE MEAT!
Skulle pallra oss vidare till Roberts men eftersom denna staden inte kan hålla något öppet efter att pensionärerna gått o lagt sig så fick vi ta ett bil race genom laholmsvägen, självklart mötte vi upp farbror blå som skulle skrämma oss med sina varningssignaler. Antar att dem med ville köra ett race, dock befann dem sig på fel sida av vägen :P Mohahha.... (Nej skämt och sido så höll både jag och veronica på att göra i byxan, men det talar vi tyst om!)

Lite kaffe och nån cigarr för grabbarna på kontorets balle hann vi med, sen drogs det hemåt och nu ligger jag här, med min fina laptop och grisen som skriker efter uppmärksamhet! Nu mys innan det är dax för locken att gå igen!

Imorgon stundar massvis på salongen, hem för att BAKA (hann ju inte med det idag...DAMN!) städade upp ballen ist... Så mysigt. Så det är frittfram för en kaffe på min balle nu gått folk, den ör pyntad och redo för vår och vinkvällar! ;)

So long fuckers!




En stor säng för mig och min Laptop!

Just the way i like it! Helt jäkla underbart att slippa sitta bänkad framför en tv-stor skärm, på en stol som är halvt sönder och typ tre mil från alla andra medier i lägeheten. Dessutom slippa surfa på mobilen som är mer trasig än hel... ja vi säger väl som så att jag är sjukt glad över min nya lille vän! ;)

Efter jobbet drog vi "pobben" till IKEA, lyckades få in en hel del i cupén trots allt. Fan vad jag älskar att köra bil, 35 minuters hemfärd senare så var vi parkerade vid salongen. Veronica var impregnerad och inspirerad!!! hihi
Sex nya STORA vin glas fick jag med mig hem, välbehövt?! kanske inte.. men hey, kan man någonsin få för många?!

Pysslat och knåpat med fjädrar och spännen i alla dess former, imorgon stundar ännu mer att göra. Känns som det aldrig tar slut, dessutom tycker jag att alla räkningar kan återvända till sina små kuvert, för mitt huvud börjar värka och ångesten kommer krypande. Men utan fall gropar kan man aldrig ta sig upp!

Nu stundar film och mys med mina fina voffsingar! Lite löööve movie i form av, "you got mail".. Sniiiisigt!
__________________________________________________________
Ibland känns det som man gör samma misstag om och om igen, även fast man vet det så lyckas man ta mig fan alltid att göra det igen. Dumsnäll var ordet!

Varför slutar man inte att ge, när så många andra bara tar?

Vår!!!!!

Sitter på kontorets Balle-Balkong och avnjuter en cola Zero. Varit själv på stranden med mina två pälsbollar, satte mig vid en stubbe, kollade ut över havet och drömde mig iväg.

Gårdagen spenderades hos Madde & Ras. Lekte med Ebba ett antal timmar, kikade film och åt lördags godis ;) sötaste lilla Prinsessan!!! Nästa vecka fyller mitt gudbarn 6år, tiden går så fort. Bokade även upp en dejt för Ebba & Lucce! ;)
Jag, Madde,Luppe & Ras slängde fram "Med andra ord" och satt fram till 4 på morgonen! Så sjukt trevligt, många skratt... Underbart sällskap, Fler spel kvällar!!!! Hihi

Söta Martina kom även förbi Salongen i fredags, dunder fika och tjöt... Så roligt med besök! ;)

Nu... Njuta klart av solen sen hem i laga nått. Magen kurrar och jag är trött.

I'm DONE!!!!


Svarta slingor!

And i LOVE IT!

.... Nervös som fan, men sålänge man gör sitt bästa så blir det nog bra! ;)


Varför varför varför?!

Ja det kan man ju undra. Ville ha denna lilla godsak nu lagom till våren, men självklart fanns inte min strlk. Att det ska vara så jävla svårt.... Den ska bli min om jag så ska få ta den från någon annan! PUNKT!

                        ´

Checkat av mina tre jobb idag. Även gjort sling effekter på Christel och veronica, idag fick det bli rosa och rött! Så jäkla snyggt så jag bestämde mig för att slänga i svarta på mig imorgon.

Christels rosa slingor! :)





Tack för en fin dag mina tre fina tjejer!!! Att veta att jag har er vid min sida betyder otroligt mkt <3
TAck Mamma, Max & John för dem fiiiiina fönster dekorationerna, älskar er!

Nu orkar jag inte kladda ner något mer, deckar av närsom helst.
________________________________________________________________________

Ibland säger tystnaden mer än vad orden gör.

Som en dröm...

...Kan inte fatta att det är sant. Allt är så overkligt. Att vara så nervös och så glad och förväntansfull på samma gång... INSANE! Trodde inte det kunde vara möjligt. Tack ni fina där ute som visar ert stöd, betyder mer än ni förstår. Ni vet vilka ni är <3

Lördagen var skit rolig, skrattade så jäkla mkt. "Med andra ord" åkte fram och jävlar va roligt det var. Såklart var jag bäst (eller inte, men vi ljuger till det lite!) jag vann det hela, hela tiden! (or NOT! men pretty close!) EFter ett ANTAL glas, blev det några till och många fler skratt och balkong prat. När man travar hem 6 på morgonen betyder det att man haft en bra kväll, Det gör vi om snart tycker jag ;)

Imorgon hoppas jag på att söta Cina kommer förbi, men innan dess måste KAFFE köpas in. Känns som jag skapat mig själv ett beroende... Inte ok!

Nu mat, hungrig som en varg... står väl ett knäckebröd eller två på menyn.. SUCK!
____________________________________________________________________
IBband krävs det så lite för att det ska betyda så mkt!

Lyckorus!!!!!!!!!!!!

Bästa och skriva medans man ligger på topp!
Jag är så sjukt glad nu, åkte till salongen 07.30 för att förbereda inför första betalande kunden dvs Madde! ;)
Medans hon blev fixad kom Ralle, Luppe och Lennart förbi på kaffe. Sjukt trevligt, sjukt roligt och jag kan bara säga att resultatet blev jätte bra. Hon blev sååå fin i sitt långa svall ;) Och jag är en aning stolt över mig själv och det får jag faktiskt lov att säga! ÄLSKAR DET, jag bara längtar tills nästa ggn och nästa ggn... ;)

DEssutom var grabbarna så sjukt söta, dem gick iväg och hämtade musik eftersom vi inte fick igång vår och inte nog med det så hade dem handlat en JÄTTE fin blomma. Skit söt Orkide i en glasvas, blev verkligen jätte glad! :)

Dagen är super och mitt humör är på topp, ikväll stundar det festligheter. på med finbenan, klackarna och göra sig redo för intag av rusdrycker!!! hihi

Måste ju bara säga att igår kväll bjöds det på middag/spelkväll. SÅ mysigt, tack ni söta för allt och maten var utöver denna värld. Veronica ÄGER i köket... är det nån som kan göra kyckling och såser så är det hon! TAck för att ni finns, älskar att umgås med er <3

Nu sova nån timme eftersom det endast blev 3h sömn, sen kväll i frösakull. hihi Måste vara fitforfight för ikväll ;)
ps. länge sen jag kände mig så glad i hela kroppen!

Före & Efter bild.



Mustach förlängning, det nyaste! ;)






Fin fin fredag! <3

Jag har hunnit duscha, locka mitt lååånga hår och sotat till ögonen... för inom en halv timme befinner jag mig i Frösakull där det stundar middag/spelkväll. Ska bli super trevligt, blir dock väldigt nyktert för min del... Har min första betalande kund imorgon kl 08.00 och DÅ gäller det att vara pigg och alert och inte stinka alkohol ;)

Men hey, jag är sjukt roligt utan alkohol med! :P

Dagen har erbjudit första säljande produkten, första riktiga telefon samtalet med en kund, möte med revisorn och dator insallerad av min underbara bror! Dessutom har jag fått umgås med min pärla till kompanjon, älskar dig tycker du ska veta det! Hann även med en sväng om med fina pappa, så mysigt! <3

Nej nu på med klackarna och ut på vägarna.. för jag är HUNGRIG ;)

ps. Längtar till imorgon!


Wieee...


Hårförlängning!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Händer så mkt så jag hinner inte med hälften av allt, så det finns saker som måste gå före andra. Men just idag har vi haft en "day off". Jobbade såklart på sjukan först men sen har man levt slappe livet, iaf inget stress.

I tisdags satte Veronica i hår på mig, blev så fint så nu springer jag runt ocj tassar och efter mig hänger mina långa fina lockar. Så nöjd!!!! Och igår gjorde jag min allra första HELA uppsättning, blev jätte fint. (om man får säga det själv) Så jäkla roligt, känns som detta kommer bli bra.

Just nu går allt framåt och på lördag stundar förhoppningsvis första kunden!!!!
Inte vilken kund som helst, utan den bästa ;)

Nu åter till lite BB-avsnitt. Jag hoppas den där jäkla Sipan åker ut snart för jag blir bara förbannad för var ggn jag ser honom. PUNKT!

Oven n Out!

ps. Det kommer bli en fiiin helg och jag längtar redan till imn ;)




__________________________________________________________

Vill du med ha det där svallet som man går och drömmer om, nu kan det bli verklighet. ;)




Poängen gör sitt!!

Då var det bara till att bocka av mina tre jobb för denna dagen. Gäller att ligga i, fritid vad är det?!

Idag var det möte med vår revisor. Mkt givande (sjukt tråkigt, men ett måste) och dessutom var han väldigt trevlig så det kändes som en sten föll från våra axlar. Livet som företagare är inte så lärt som man kan tro, det är såååå mkt mer att tänka på! Ett sne steg har ingen råd med! Fixat med papper, lite marknadsföring, åter mailat och sen har vi faktiskt hunnit njuta av våren en sväng iaf! ;)

Ligger ner bäddad med min favorit kudde som hängt med lite allt förlänge, jag är helt slut! Mitt hår är kritvitt (typ iaf) och imorgon ska det bli långt!!! Yeeey längtar!!!!!!

Checka mitt söta inköp...


Den som bäddar...

...Får ligga.

Tänk på det!
Jag ger, det jag får. Och den som bara tar, dem får gå!



Som man bäddar...

...får man ligga! Ord och inga visor.


Då får man hållas inburad denna helgen...

Gårdagen sovdes bort, TOTALT... kunde varken äta eller dicka. Rena rama helvetet! Men hey, det betyder väl att man slipper undan den skiten under resten av året eller?!

Hörde att allt gick bra för min lilla sockersöta till Kollega, ska ringa henne sen för lite updates ;)
Nästa vecka kanske vi kan börja köra igång med lite elev priser, då får vi kassan med så... vem vet! :P

Nu ska jag kolla på ett antal BB-avsnitt eftersom förmiddagen sabbades... Skulle ju gå en mys runda på stan med Yasse idag, men det fick tyvärr ställas in. Mår mkt mkt bättre idag men fortfarande inte helt prima, vill ju inte föra över detta till någon i onödan. Så jag får hålla mig inomhus. AND THAT SUCKS!!!!!!!!!!!!!!

Sup och svälj, Trevlig helg!

13.31
PS: DETTA MÅSTE VARA DEN TRÅKIGASTE LÖRDAGEN EVER!!!!!!!!!!

Friday from hell!!!!

Legat sängbunden ett antal timmar, försökte jobba men det gick bara inte så jag tig mig hemåt efter en timme. Maginfluensa... Mår så jäkla dåligt. Lyckats få i mig lite vatten och en äpple bit. Framgång!!!

Idag var dessutom en viktig dag, skulle fixa hår på vår Modell, Denise, men jag missar det :/ Stolt över Veronica som kämpar med första uppsättningen helt själv! Önskar så jag kunde få vara med... Well, it aint My lucky day!

Åter till att vara sängliggande... Hatar detta!


Att man inte tänkt på det innan....


Helt slut!

Om jag trodde att dagarna var fullsatta innan, think again!

Bokföring, skatter, moms... Nä nu ger jag mig för idag efter en fullsmockad dag som även min vår jacka fick följa med på! Gnatt världen!!!!

______________________________
Att få chansen att göra det man drömmer om är få förunnat!


Måndag... Helt slut!

Första ggn på hela dagen jag kan lägga mig och varva ner... Damn, det tar på krafterna att driva eget!!!! När man hållt igång sen 4 imorse är jag nu värd lite sömn...

En dag fylld av saker dessutom hälsade söta Yasse på oss i salongen! ;) Såååå roligt att få visa upp det vi stolt kan säga är vårat!!! Hihi

Nej... Huvudet spränger som om någon stod med en stekpanna över mig och slog. Skillnaden är väl bara att om det skulle vara sant hade jag deckat av förlänge sen, ist får jag gå runt och plågas... JA stackars mig!!!

So, over n out fuckers!!!!

Ps. Fågel jävlar, jag kommer hämnas... En vacker dag!


Lördag morgon, mer än vad jag visste!

Då vaknade man i panik, trodde att jag försovit mig. Hinner smsa mamma och är påväg upp ur sängen... DÅ slår det mig att " men visst fan är det lördag, eller?"

Första känslan panik, känsla nummer två ??!!!??, känsla nr 3...AWSOME!!!!

Igår hämtades kassadisken och mina 3 jobb checkades av så jag kunde ta en hel helg av ledigheter, så gott som iaf! Fredags kvällen var väl ingen höjdare direkt, så jag klubbade rätt fort efter att jag slängt mig i soffan.

Nu åter till den sk skönhetssömnen!
___________________________
Inget förvånar mig längre.


Fjäder clips!!!

Det var fullt ös i salongen idag, fjädrar till höger och vänster och här har ni ett litet smakprov! Så jäkla roligt allt detta... jag bara längtar till håret kommer och vi får sätta igång på riktigt då mina vänner hoppas jag på att se er där ;) hihi

Eftermiddag spenderades med Nicke och Yasse, det bjöds på Cuppies (Mitt slang för Cupcakes) och kaffe från Tassimo såklart. Dessutom fick guitarhero förgylla rummet med skön musik! ;) Så jäkla underbart sällskap och alla planer för sommaren gjorde att jag bara längtar ännu mer efter värme och sol!! Tack för idag <3

Nu ett program till av BB sen SOVA, cuz i DO need some beauty-sleep cuz i look like shit...


   


RSS 2.0