Ensam = Grubbla...

Ser man bara till att vara sysselsatt under dem stunder där man tror man skulle känna sig ensam, så har man ett problem mindre. Kanske därför mina dagar/helger nästan alltid är så fullspäckade.. just för att den där känslan inte ska påminna mig om hur mkt man kan sakna det "vardagliga" som man en ggn hade.

Beslöt mig för att ta en helg helt fri från fest och bravader, klokt val kanske. Samtidigt som det får en att tänka, grubbla... känna efter. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem känslorna, kanske borde sysselsatt mig ikväll ändå. Fira Sandra som fyller år, Hem till Julle & sen Sebbe för fest... Dansa me min Maddis och träffa alla underbara så får en att skratta. Men nej, nu när jag ändå gjort mitt val så får kvällen bestå av att... tänka, grubbla.. känna. 

Imorgon kväll drar hela gänget till Wild west för middag, tjöt och underbart god mat. Detta ser jag framemot massa! ;) Hoppas ni får en bra lördag, dansa för mig med *blink*


Vårkänslor!!!

Dagen har vart heeelt underbar, och jag bara känner hur våren spirar genom kropp och själ! Idag satt jag och min älskade för första ggn på ballen utan jacka, i bara t-shirt och njöööt av våfflor som vi gjort tillsammans. Så himla mysigt...
Jag gjorde mina lite mer vår insirerade genom att hälla i lite karamellfärg ;) Grönt blev det och suuper gott!! hihi Både Zsazsa och Zox höll med husse om att det var gottigt med grädde, men David uppskattade det nog minst av dem att få en klick på nosen!;) thihi

       

Tack för en super härlig dag Älskling, du är den finaste och vi behövde detta idag.. Du & Jag;)

Med en ful hätta i håret....

...sitter man nu med ett paket sling medel i håret och ser allmänt ful ut! Men förhoppningsvis så ser man lite mer "vårig" ut efter denna behandling ;) Så jäkla gött ute nu när snön försvunnit och fåglarna kvittrar... synd bara att man inte hade en fet plånbok med. Fy fan jag bara MÅSTE se över min ekonomi och gott folk... jag måste hålla guldet nära om ja ska ha råd med att roligt som komma skall ;) Man får dock vara en smula tråkig!

Har sett, eller Maddis har hittat ett par skor på Åhlens som ja funderar på att inhandla till bröllopet, det är ju faktiskt ett måste ;) Och en liten väska... Sen ska vi på Ladies night i Oktober med.. woohoo... längtar! Dock ska det betalas nu... varför måste allt KOSTA???? Man må vara lycklig med kärlek men pengar hjälper fan till i livet! Dessutom är nu resan till Turkiet BOKAD... Jag och Maddis drar iväg 2 Sepember... längtar tills man ligger på beachen med en drink i handlen och bara njuter!!! Fy fan va kul vi kommer att ha!

Ska allt se till så min älskling och jag kan hitta på nått skoj till sommaren, får väl fjäska för jeppe!! hihi Men nu är han iaf hemma igen, och det är kärt om hjärtat... Dessutom är det mysigt att få pussas lite ;)

Har börjat träna igen, 4 ggr förra veckan och ska absolut inte bli mindre pass denna veckan, ett bröllop, en sommar och en resa vankas så det är bara att bita i det sura äpplet för det söta har jag ätit på ALLDELES för länge ;)

Nej nu bränner det i huvudet... hoppas håret sitter kvar :P hihi

_________________________________

                  


Det man väljer att göra, speglar ens vardag!


Fan va gött det känns att få mycket gjort. Denna veckan har vart galen, men ack så rolig! Lekt med June, Veronica och Maddis... Mer eller mindre varje dag. Träningen har kommit igång på allvar nu, redan vart där 3ggr och ska dit på lördag morgon med, efteråt blir det resebyrån... Mayflower here we come!!!!!!!

Om inte det räckte så har ja halv året framöver in bokat. HÄRLIGT! Det blir massa fester där folk fyller både ojämnt och jämnt att fira, Bröllop som vankas i Maj och det inkluderar ju en massa roligheter innan såklart! Sen P!NK konsert/tjejkväll i göteborg, Jag fyller gammalt, sen blir det Turkiet i September och sist men absolut inte minst... Ladies Night i okt. För att göra det ÄNNU bättre så bläckar vi ner att det dessutom är SOMMAR OCH VARMT ute under heeela denna tiden.

Nej nu ska jag snart bege mig bort till min älskade bil och hämta mamma. Vi ska inhandla en present t pappsen, får se vad vi kan hosta upp! Sen blir det fredagsmyyyys!!!!!! För att förgylla fredgen en liten låt från Erik och Mackan... Så fuuul! haha

Ha en bra fredag!!!!!!!!





ps. Saknar dig redan David, trotts att du är iväg och jobbar mest hela tiden så känns det ändå lite extra när du är iväg. Längtar redan tills du är hemma så ja får pussa på dig!!! Älskar dig mest!

Huden är vam av solstrålarna!

Ännu en dag i vårens tecken... Precis suttit och solat en stund på balkongen med mitt kaffe i handen och i den andra en zsazsa som bara vill mysa! Fyy vad underbart!!

Ska snart in mot stan och kika vad dem har att erbjuda mig idag... hoppas på en kaka, håller på att bli TOKIG. Mitt socker behov är fan inte att leka med och just nu är det illa! Var och tränade med Madde igår, hon va så duktig så ;) Imn ska ja köra med Veronica sen på torsdag är det Maddis igen... Man ställer ju upp ;)

Nej ska nog passa på att städa lite och invänta att klockan blir det den ska för att bege sig!

Ha en bra dag alla!!!

Första dagen på ballen!!!

Precis kommit in efter att ha druckit lite kaffe på ballen med min älskling! Fy va underbart, äntligen känns det som att våren faktiskt inte är allt för långt bort! Nu vill ja inhandla lite blommor så att det blir fint där med... för snart kan man faktiskt ligga och sola där på riktigt!wiieeee....

Helgen har varit soft, fredgen va fullspäckad av roligheter. Lördagen började så fruktansvärt tråkigt, men när ingen kommer till mig så får jag så att jag befinner mig där det roliga ske!;) TACK *kisses* Våldgästade Christel vid halv 10 på kvällen... Hon som trodde att hon skulle få sova.. men INTE då!;) Satt där till närmare ett på natten... riiktigt trevligt måste ja säga!! Tack gumman för att du orkade med ungdomarna;) Söndagen, vilodagen nr 1!!! Drog förbi mamma på kvällen för lite mat och tvättning. Super mys som alltid!!!

Och nu sitter ja o väntar på att klockan ska bli 16.30 så ja kan ta min stora väska o bege mig mot madduska för att springa bort fett på gymmet! ska bli gryymt skönt!! Men innan dess... mys med mina fluffiga grisar!!!

Shooo!!!!


Het, HETARE, HETAST!

Allt man gör i livet är meningslöst, Men det är fortfarande viktigt att man gör det!

Precis kommit hem efter en fantastisk kväll i Helsingborg, Bio premiär av Remember me. Så jäkla bra, så fin och så.. rörande med tusen känslor. Och då inte bara dåliga... För man kan inte bli annat än kär i denna man. Hur kan man vara så JÄKLA grym att man lyckas göra helt olika filmer och ändå är man precis lika förtrollad efter varje film???? Han är ju faktiskt ful/snygg som ja och Madde kom fram till.. men.. fy... HET! grrr...

Filmen är lätt värd och se, tack maddis för ikväll!!! Suuuuper kul och helt fantastiskt härligt spontant!

Inte nog med att dagen slutat jätte bra så började den kanon med, mötte upp pappa, Veronica och barnen för en tur till Ullared. Så där härlig tripp i lugn och ro!!! Efter lite shopping kassar och en full mage så tog vi bilen hem mot Halmstad igen. Massa mys och hitta på saker tillsammans, tack för att ni finns!

Man må vara ensam om mkt, men egetligen är man aldrig mer ensam än vad man själv ser till, för fina vänner och släktingar har man gott om... ÄLSKAR ER! Var rädd om livet för vi har ju faktiskt bara ett... Vad vi vet om iaf ;)´



TRÄNING står högst upp på min lista!

Just nu ligger grönskaks biffarna på stekning och liiiset det kokar! Ska försöka få upp min man med, inte så lätt som det kanske låter! hihi Skulle behöva en sån där stor stor tuta, hmm.. kanske blir nästa inköp;) Ikväll blir det träning.. ÄNTLIGEn får ja med mig någon!!! woohooo.. känner att fettet runt om behöver springas av, nu är det mkt som händer och då gäller det att skaka av sig vinter hullet som man lyckats samla på! usch! Madde skaffade gym kort i måndags, men den där damen är full av bortförklaringar.. kanske detta sporrar henne att ta sig i kragen och följa med ikväll ;) FÖÖÖR det e det man har tränings kompisar till för... PUSHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOM IGEN MADDE...Du vill väl ligga där i Turkey sen o vara snygg???!!! ;) Fast det klart du är ju redan snygg!!

nea nu är det maaaat! Och kanske lite mys pys innan mannen går o jobbar!! tjohej!

Så mkt att se framemot... HÄRLIGT!

Nu var det ett tag sen.. IGEN... snacka om att ja är en periodare vid datorn! hihi Det har hänt en hel del, det som ligger mig närmast kroppen just nu är väl min alldeles ny gaddade tatuering!!! :D wohooo... ÄNTLIGEN!!! Jag är grymt nöjd men satan vad det kliar!!!! Veronica min lilla ängel fixade iordning så jag fick tid hos Anders på Studio Artcore! Han är så jäkla grym... Jag vill ha fler nu! ;)

                

Inte nog med det så är ja så jäkla glad för min alldeles egna bil!!! Jag kan inte fatta det är sant, men ja har min egna kärra att köra runt i. Så ska tyvärr sälja min lilla BMW och köpa mig en annan som är liiite mer hel!;) woohoo... GRYMT att äga nått själv!  Vill bara säga att John & Veronica, ni är helt jäkla underbara, kan inte riktigt säga i ord för hur mkt det ni gör för lilla mig betyder, ÄLSKAR ER OTROLIGT MKT!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!!!!!

Förra veckan va mys med fika, frukost hos Christel, Bröllops planering med Veronica osv osv... Det roliga tog aldrig slut!!!! Och inte nog med det avslutade ja den hemma hos Madde på lörrdag kväll då det bjöds på rikigt god mat och helt fantastiskt sällskap! Hurra för härliga människor och Tusen tack för kvällen maddis, du är den bästaste!!!(löööve) Bilder kommer!!!;) Säger bara PLOPP!!!!!!!!!! hahahahha... *ASG*

Kom precis hem efter en dag med madduska, thai mat och ticknet information. Nog är vi närmare vår resa nu.. woohooo!!!!!! Beach 2010 kommer vi äga FETT! Eller utan FETT.. hahahhaa.. Tack för idag sötnöt, vi kommer ha sjukt kul!

säger bara... Längtar efter allt man har att se framemot dem närmaste månaderna! yeeah!


RSS 2.0