Ett mysterium som toaletten fick ta stryk av!

Denna drinken avslutade gårdagens kväll med ett antal besök på toaletten. MEN jag & Veronica hade iaf en sjukt trevlig kväll. Må hända att vi aldrig kom ut på krogen, men vad gör det när man trots allt har det bästa sällskapet? ;) *förlåt snutt* haha Nästan ggn lovar jag dig, INGA DRINKAR!

                       

För att göra dagen-efter-värsta-fyllan mycket bra, tvingade Jeppe ut ena på havet för lite segling. Det visade sig vara 2 meter höga vågor och vindar på minst 10km/h (fick lära mig att om vågorna bryts så är det tydligen så) Men fan va trevligt vi hade det, sjukt kul när halva båten ligger i vattnet. Kommer dock uppskatta det mer nästa ggn för då ska jag ta mig fan INTE vara bakis ;) hahaha detta gör vi om SNART!







Imorgon vid klockan 8, bär jag & Dahlen upp mot Stockholmo på en weekend med shopping, skansen och vin. Detta ska bli sjukt roligt, så nu blir det till att packa och tvätta. Måste kolla kartor med, aldrig kört i storstaden innan så lite mental förberedelse kan behövas ;)

//XOXO
____________________________________________________________

...känslor är en konstig sak man helst skulle vilja kunna slå på och av! Men så enkelt ska man ju inte få ha det...

Borlänge, jag saknar dig!

För att sammanfatta veckan, då jag var iväg, med ett ord...
...Går inte. För det var helt jäkla underbart, roligt, mysigt, underbara människor, vackert.. det va liksom allt på samma gång så ordet får väl bli PERFEKT! ;)










_______________________________________________________________________

Tack för att du gjorde veckan till det absolut bästa!<3








En kväll på stranden...





_________________________________________________________

"Så mycket jag vill, men jag vågar inte ta steget."

Livet är gott just denna sekund!

Hade det gått att lägga in en bild nu så hade jag visat världen att min kaffe kopp har en utsikt att inte skämmas över!!! Jag älskar't

Hä föll hä!!

Jo men visst är det så att norrläningar sollar bort vart ändra Ä,Å och Ö medans folk från Dalarna tagit till sig varenda bokstav som dem kastat bort!!! Konstigt att jag inte förstår?! Könstigt fölk!!!

Trycker på SEMESTER knappen!

Det är precis som det ska vara, solen skiner och det steker på min kola bruna hud! Hör och häpna, "kolabruna hud!" ;)

Jag har nu semester och trycker på Sznoos-knappen fyra veckor framåt! UNDERBART! Jag, pappa, Vera och kidsen tog Pizza racern ner till Helsingborg igår för att shoppa loss på Ikea, och shopping blev det för sammanlagt 13 Lakan. Jag fick handlat mig denna byrå som jag velat ha i all evighet... Vi hade en riktig mysdag, fler sånna tack! ;)

                   
Idag fick jag och mammi i oss en frukost på Esspresso House i staden, super mysigt. Mamma shoppade lite och jag fick en ny ring... Den är grymt snygg på fingret, glittrar sådär perfekt ;) Me love!

                              
Och sen har jag fått städa, tvätta och packat för imorgon drar det ner mooooo.. NEJ UPP mot Dalarna ;) Borlänge here we come! Hyrt ett super fint hus i en vecka med lyxstandard och egen sjöbrygga och allt... Nu är det bara vädret som ska hålla i sig, sen kommer närmaste veckan bli helt underbar!

        

          

        

Nu ska jag fira, för kvällen bjuder på festligheter och på menyn vin så dax för att sätta på ett ansikte ;)
Ha en jävla bra kväll, för det ska jag ha! 

_________________________________________________________________

Fina ord gör mig glad, fina ord får mig att tänka, fina ord får mig att må bra! 

MORRISSEY KAN TA SIG I RÖVEN!

Jag kan bara säga som så här...

Tidigare idag var jag sjukt pepp, längtade tills tåget skulle rulla mot Helsingborg, vinet som var kylt skulle få korkas upp ur pet-flaskan, skön musik skulle få sippra genom luften och känslan av sommar få inför skaffa sig. Det tog 1 sekund så DOG ALLT!

Konserten blev inställd. Gubbjäveln ställde in allt pga regn, hallå eller?! Sjukt besviken och från o med nu bojkottar jag dig från mitt liv!

Så jag och Madde bestämde oss för att inte hänga läpp. Vi tog vårt ner kylda vin, satte på musik på högsta och beslöt oss för att få en jäkligt bra kväll ändå. Något glas och några timmar senare satt vi och frossade i oss världens största räksmörgås på Bulls uteservering. Livet leker och Alex är glad igen ;) Tack gumman<3

Nästa vecka bär det av mot Dalarna, en stuga i lyx klass och underbara dagar/kvällar väntar.. Jag längtar!

Jag är lyckligt lottad!

Folk är roliga, dem får mig att skratta.. PÅ RIKTIGT! Men hey... varför inte dela med sig, när man ändå inte har så mkt att komma med?! ;)

Får nog bli lång pantelånger imn verklar det som, för vädret lär ju suga bulle har jag hört OCH det är inget vi ser framemot, men däremot ser jag framemot hela dagen för det ska bli toppen. Lyssnar på Morrissey hela dagarna långa nu för Madde har ju gett mig detta som en uppgift! Måste ju känna igen åtminstonde tre låtar elle?!

Nästa Frösakull!!!
_______________________________________

Mamma, tack för att du är du.
Du finns alltid där när jag behöver dig...
...och jag finns alltid här för dig.
Älskar dig!'




Partners in crime...

  
       
            _____________________________________

    Jag vet varken ut eller in, och åter igen sätter det snurr i huvudet.

Allt jag behöver är mig själv!

Jag ska ta reda på vad jag vill och bevisa för er som inte tror på mig att jag verkligen kan! Egentligen behöver jag inte bevisa någonting för jag vet att jag kan och jag vet att jag kan göra det jävligt bra... Bara materialet finns framför mig och viljan är stark så klarar jag allt!

Får nog peppa mig själv igenom detta... Intresse anmälningar är skickade, nu ska dem bara dimpa ner i låddan med! Jag har mina drömmar, vissa för dyra för att utfärdas just nu (vilket suger så jävla mkt!!!!!!!) Men jag tänker inte låta mitt liv pasera längre... Jag vet inte när det sker eller hur det kommer bli men..

...Ingenting är omöjligt, Det omöjliga tar bara lite längre tid!


          


Jag känner bara att...


            
              _________________________________________________

                                                                       ...Du förvånar mig!


Ikväll börjar det tjejer...


The Hunks kl 22, tv3. Ledsen alla grabbar.. men äntligen har det kommit ett program för oss brudar som kan få oss att dregla lite framför tvn. (kanske inte ALLS blir så men iaf) Så poppa er lite popcorn, mys ner er i soffan och se framemot 60minuterns njutning haha...

Iofs tycker jag det är riktigt jäkla oattraktivt med killar som står och spänner sig, smörjer in sig med matolja och använder Gul-utan-sol hela dagarna. Men å andra sidan kan det vara jäkligt roligt och få se intrigerna grabbar emellan ;) Jag ska iaf bänska mig framför tvn då!

EN liten smygtitt på vad som komma skall...

¨


You disgust me!

Inte för att det kom som en chock, men vissa människor är inte annat än dumma i huvudet. Varför yttra sig när dem själva inte har nått att komma med?! Det ända dem gör är att dra ner sig själva i skiten mer.. OM det nu går?! NI äcklar mig!

btw, har tappat min underbara stämma, någon som vet vart den finns?! Skulle gärna vilja ha tillbaka den nu.

Lördagens ego...

               

Det är väl inte meningen att man ska vara förkyld på sommaren heller?!

jag är trött på att vara hes, trött på att hosta sönder mina lungor, jävligt trött på att vara förkyld. Är precis som jag går runt med ett virus som aldrig vill lämna min kropp eftersom jag blir förkyld om och om igen...

Jag är sjukt tränings sugen, jag vill få röra på benen igen och ta igen det jag missat senaste två veckorna. Men sålänge min hals är kass kan jag inte röra en fena... eller har jag fel? Är det inte så att när halsen sviker så måste kroppen vila?!

Igår var det en kalas kväll, som alltid! Dessutom gjorde vi upp lite planer om att dra oss till Kristianstad nu på fredag. Det ska bli toppen... Och sen planeras det in en tripp till Borlänge med, får bara se lite hur och vart vi ska bo. Men det löser sig... ska bli toppen med semester ;)

Solen steker, men jag pallar fan inte ta mig ut... det blir soffläge och det kan jag leva med!

chill & pill!

                         

Give me everything!

I will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight

Haft en riktigt bra dag fylld med trevliga människor och dem två bästaste jag har ;)
Varit hos Madde på dunder middag med hennes päron & respektive! Sweeeet, tack för detta!

Nu blir det till att korka upp min gooda bääg in a box och köra all in, för ikväll... Då kör vi ;)

Maddis & Me...


______________________________________________

Alla positiva nyheter är bra nyheter även om dem kanske inte gav allt det där perfekta på en ggn. Men dem kan alltid leda mot något bra så... keep up the good things, det är på G! ;) Jag blev glad iaf... VÄLDIGT glad!

Två snabba klick sen har man sig en garderob...

Jag har tappat rösten... Jävla tur att fingrarna inte strejkar för hur i helvete hade jag annars kunnat komunisera med folk?! För att få mig tyst är fan inte det lättaste. Tur man är ensam ikväll, skulle egentligen hälsat på Ida ikväll men fick ställa in. Nästa vecka kör vi en mys kväll ist ;)

Btw känns som det är lite för lätt att bara klicka på lite knappar sen helt plötsligt har man fyllt en hel kundvagn här på nätet. Menar när plånboken känns tunn och man egentligen inte borde är det ju lätt att trycka på faktura och sen liksom fösa undan problemet med betalning (för tillfället iaf) och vips så har man fått sig en ny garderob. Och detta lilla klicket råkade jag precis göra... Meeeen den va ju såååå fin...

Randigt, Svart & Vitt, Pirat/Båt/marin trash tema... OCH sidenband i sidan som blir en liten rosett längst ner.
KAN DET BLI MER JAG?!


ps. Sa jag att jag älskar Iron Fist?

____________________________________________________

Fick precis ett hemligt litet bud, Min bästaste Madelene Dahlen kom förbi med En gotte påse, honungs tabletter, mjölk och Clementiner.. Dunker kur för min hals sa hon. Hur bra bästis har inte jag liksom?!

Du är bäst, love you snuffi<3 NU åter till att tillfriskna! ;)

RSS 2.0