"Jag kör skit snabbt, fattaru?! "

Igår var en riktigt bra dag, trots monsur regnet som piskade mot rutan när vi körde ner mot skåne-land. Vi gjorde av med guld på IKEA och invigde nya väla. Tyvärr var det nya Väla inget att hänga i granen, men kanske blir det väl till jul ;) Hoho... Höll på att skratta på mig flera ggr igår, inte nog med att vi knappt fick plats med sakerna vi införhandlat, maten därefter var rå, vi kom vilse på väla OCH höll på att dö på hemresan då säkert ALLA lastbilar körde om oss i full galopp medans Madde höll stadiga 60km/h på motorvägen... Haha... Jag skrattar än!! ;)

 

Dagen till ära har gått lite för snabbt, skulle montera upp bänken men ist så tog jag den vi har i stora rummet och fösade in till sovrummet. Jag har somsagt INGET jäkla tålamod, och dessutom vill jag se resultat på en ggn och det fick jag :D Blir bara till att tillägna eftermiddagen till att skruva sen... MEN det är det lätt värt! Sjukt nlöjd... Borde jag dra och köpa lite färg?!

Nu packa väskan för jag och pappi ska bege oss bort och pumpa muskler! Yeeeey... Hur det ska gå med min träningsvärk, det är bara till att vänta och se... SPÄNNANDE!

Dagens karamell... En liten video på mammi när Terry ska lära henne köra... hahha... Hade jag inte haft er på jobbet, då hade jag avlidit på en ggn kan jag lova! ;)



Inspirerad till tusen!

Har precix själv slitit ut en tung jävla garderob från sovrummet, Ensam stark! Men att försöka få ner den själv från fyra våningen är kanske ingen smart idé?! Är helt inne på att fixa ordning här hemma, äntligen har inspirationen befunnit sig. Vart liksom helt off senaste tiden, men nu är stora rummet fint och om en timme drar jag och Dahlen ner till Helsingborg för att köpa mig ännu en byrå som ska in i sovrummet, det kommer bli AWSOME!

Helgen spenderades helt utan ostbricka och alkohol, fredagen bjöd på en tur till Ullared med BFF. Sjukt trevligt. Drog mina fötter till Frösakull både lördagen & söndagen för att leka med mammi och dem två busigaste killarna i världen! Lucas är helt tokig, jag tror nästan jag skrattade på mig flera ggr. Hur kan en sån liten kille ha så många ideér?! haha Var så mysigt, jag & Sebbe tog varsin hund och promenerade i skogen helt själva och pratade massa, han har blivit så stor!<3  Älskar er så mycket!

Tredje jobb veckan är snart halverad, och nu ska jag bara fixa frillan (som inte går att göra nått åt egentligen) dra ett par stryk över fransarna och sen traska ner mot gatan, för där ska Peggy stå redo för att dra upp i 120! Längtar... Dessutom ska jag hämta två nya klänningar... Vad tror ni om dessa?!





_______________________________________________

Ibland måste någon ta första steget för att kunna gå vidare och jag känner en lättnad nu. Vi är lika stolta båda två, men nu stryker vi ett streck för jag har faktiskt saknat dig <3

Sänder live från sängkanten...

Hektisk, men samtidigt förbannat bra vecka! Underbart sällskap och dessutom hann man med Ullared lagom tills lönen dimpte ner på kontot, lovely! Shoppade gardiner, tavla, målar tillbehör... Ja lite smått och gott! Och fint blev det hemma sen. Dagen till ära har spenderats i frösakull hos brorsbarnen. Super mys, kom nästan precis hem... Kört en vit helg, vilket min kära lever antagligen tackar mig för, men min kropp mindre. För godis intaget för denna dagen har vart högre än den borde vart. WHO cares?! Nu sovelådan... Ps. Jag säger jag inte gör det, men jag ljuger... Ofta.

Skärpning på låg nivå...

Om jag kunde, hade jag gjort det! Vad håller jag på med egentligen?!

Måndagen får en att längta extra mkt till helgen!

Jo, fast tisdagen är dock ännu värre. Men nu ska vi inte vara negativa, jag känner mig faktiskt rätt glad. Och bara så där dessutom... Badat Herr gris, vilket inte var så uppskattat. Dessutom tog vi våra 10 ben för en 45 minuters promenix i det fina vädret, är inte bara glad är dessutom nöjd med mig själv!



Har även införskaffat mig en ny bikini, som borde dyka upp i min lådda vilken dag som helst. Sommaren må vara över men man vet aldrig om man får sig ett ryck och drar mot varmare breddgrader DÅ behövs det en snygg bikini. Hoppas dock den är lika fin på som på bilden... Som vanligt är ju brudarna i bikini ofattbart smala och perfekta vilket är rätt långt från min verklighet men wtf.. We will see ;)



Suttit nån timme nu och kikat, läst och funderat. Väldigt sugen på att börja plugga nu. Är starkt inne på att börja en distans utbildning som Inredningskonsult, där man sen kan läsa vidare till InredningsArkitekt. Fick se en "prov lektion" och det ser inte ut att vara en lätt match! Har även suttit nu och kikat igen lite olika sajter ang Art Director, grafisk kommunikation. Låter med sjukt lockande... Svårt!!!!!!!! Har iaf beställt lite mer broschyrer och info.. så jag verkligen väljer rätt. Vilket tror ni jag skulle passa till?!

I drömmarna kan allt hända!

Efter att ha fått gosa ii soffan hela kvällen till Top Gear och en skräck/zombie/ailienfilm är det dax att släcka ögonlocken och ge john blund en chans till aöratöra denna natten till kanske en av dem bästa, dock lättare sagt än gjort. But i'm a dreamer so i still hope! vi ses kanske där verkligheten inte har några gränser och dagarna inget slut!

Rödtjut + Cola = FANTASTISKT!

Jo men så att då var man vuxen då, lyckades hälla i oss en hel del rödvin igår kväll. Såklart enbart för att göra osten vi hade godare och våra blodkärl lite gladare! ;) Och visst blev vi två mkt gladare och bättre människor efter det! Premiären av mina höghus till skor gick FINT, kände mig lång och fin.. vilket aldrig händer! Vi tog våra spiror till Le Bond för att skaka våra lurviga! Hade verkligen en as trevlig kväll... Som om det vore nått nytt när jag umgås med den där Dahlen liksom ;) Tänk att vi ALLTID lyckas!

                                

Trodde jag skulle få uppleva den där 100% bakfyllan idag, men varken en liten skallebang eller besök på toaletten befann sig under dagen. LYCKAT! Jag och mr tog pälsbollarna till stranden för lite lek och bus. Och medans han sover ska jag fixa... Trumvirrvel....

Taco!!!!! yeah längtar redan efter att få känna gräddfilen rinna ner för halsen. Observera... Gräddfil!

Chill & Pill

               

               

Känner mig lite som en muslim...

...dock väldigt långt ifrån en sådan, sitter och snaskar candy med en turban runt huvudet ("ta turbanen" = bli muslim) men eftersom turbanen strax åker av och dem som är muslimer just nu har Ramadan månaden framför sig så bryter jag seden rätt kraftigt. TACK OCH LOV! no offence, men jag skulle fan aldrig palla hålla mig från nått att tugga på från 04 - 21.09!
Waist of time and your life ffs!

Spenderat dagen med pappa... Hittade ett par nya Jeans på JC rean, rena rama klippet! Och som alltid fick pappsen sig något han med, jag är grym att shoppa med om jag får säga det själv!

Blev en box rött kvar från förra helgen, så jag och maddelerious tänkte hocka up för lite cheese-brick och cola + rödvin?!  Blir spännande ;) Ska nog göra premiär för mina nya skor ikväll med. Så ser ni mig gå konstigt eller rammla emellanåt, DÅ VET NI VARFÖR! ;)

Funderar en jävla massa på om jag ska eller inte, om det är rätt eller fel, vad ger det i framtiden och vad kommer det resultera i?!

MÅSTE FIXA MITT HÅR!

         

                 Borde jag skippa skägget ikväll?

Life goes on like nothing...

Ännu en person som fördes bort på den blå bädden idag, börjar känna kalla kårar genom att närma mig avdelningen. Dagarna går och man får speciella "band" med vissa av patienterna, sen nästa dag finns dem inte kvar. Det tär på en samtidigt som man får en wake-up-call om hur skört livet är. Hur fort allt kan ta slut, vilka man lämnar kvar efter sig samtidigt som livet bara fortsätter som om ingenting har hänt...

Snart är första arbets veckan slut, fort det går... Känns rätt gott ändå och få rullning på benen igen. Ska börja träna igen nästa vecka, försöker äta nyttigare. Har lite som mål att känna mig nöjd med mig själv till julen. Helvete vad svårt det är att bryta ett mönster när jag vill men kroppen skriker efter annat.

Idag har jag gjort absolut ingenting, och det känns riktigt gott. Men börjar känna att det kryper i kroppen så ska ta tag i den där stora tvätt högen och göra lite nytta. Sen ska jag ägna några stärkande tankar åt min kära vän ;) SPÄNNANDE!

           
    ________________________________________________________________

                                       Never say never


Man förvånar sig själv....

För ett antal år sen trodde jag aldrig att man kunde, aldrig.
Fråga mig idag, för nu vet jag att det går!


Kommer det trilla av?

Jag håller på att bli alldeles TOKIG på mitt hår, MÅSTE verkligen få ordning på det igen. Kunde inte hålla mig, har precis slängt i blek medel i hår botten...  får se om det trillar av eller vad fan som händer!

Första dagen på jobbet är nu avklarat. Det var ett rent helvete att somna igår och som grädden på moset började det oska vilket gjorde att zsazsa älsklingen sprang runt som en tok i lägenheten. Det gick bara inte att få en blund... Men det gick väl ändå rätt smärtfritt, har inte så mkt val. Har precis spenderat nån timme med min BFF på Roberts Coffee, en rå stark kaffe kopp fick man så får se om jag kommer sova idag! ;) Vi är fan inte kloka du och jag gumman.. fredag? ;) Hell YEAH!

Fick en broshyr för ett tag sen på en skola jag kollat på, Inrednings konsult/ inrednings arkitekt... Ska jag? Väldigt sugen, dessutom tror jag att det skulle kunna vara något för mig.. Borde jag?
Kanske dax att sluta vara så feg och slänga ut handuken bland vargarna ;)

Älskar Iron Fist... Vill ha, Vill ha, Vill ha!!!!!!!!!


____________________________________________________________________

Jag är en enda stor röra.... Och jävligt duktig på att göra saker ännu värre!

Bästa fredagen!!!

har precis promenixat mina två grisar, rätt varmt ute och det får mig att ännu mer INTE vilja gå upp innan man ens hunnit tänka på att gå upp imn. Jo imn börjar man jobba OCH det suger! Men jag är väl iofs väldigt nöjd med min semester, känns som varje dag vart full späckad med nöje och aktiviteter/resor/fest/m.m

Fredagen var något utöver det extra, inte nog med att mina nära och kära firat mig dagen innan så för att bre på med lite mer älskvärda människor runt mig så hade det ordnats för en överraskningsfest för bara mig! Madde hade lurat på mig att dra på bio, vilket vi gjorde Bridesmaid (UNDERBART ROLIG FILM), efteråt skulle vi gått ut och ätit. MEN icke, vi drog hem till moi för att fixa fransarna och ta på höghusen. När jag öppnade dörren fick jag en riktig glädje smäll där dem bästa stod intryckta i hallen och sjöng med sina finaste stämmor "ja må hon leva".. Ofattbart!!! Jag blev helt rörd och skakade i hela kroppen av glädje. David & Madde hade planerat allt i minsta detalj... Döskalle ballonger, serpentiner, döskalle flagga, snax så det räckte och blev över, alkohol till alla... Helt enormt fint var allt! Ett minne för livet, verkligen!!!! Tack till alla er som gjorde min dag till något speciellt, det är vid sånna tillfällen man ser vilka som verkligen finns där!! Love you all ;)

Och så lite bilder på detta SÅKLART...

















Min finaste, du gjorde allt möjligt och du är underbar så är det bara ;) Love you <3










25 år..

..men inte en dag äldre!

Haft en alldeles underbar födelsedag. Gårdagen spenderades i Helsingborg med den finaste mamman man kan önska sig, vi hade en hel dag med shopping, god mat och massa tjejsnack. Tog tåget sen sprang bara tiden iväg.. Har man rolig så brukar det ju sluta så ;) Älskar dig så himla mkt, tack för att du finns, tack för allt du gör för mig. Du är världens bästaste!!!

Vi skrattade en hel del, älskar denna bilden på mammi ;)





Till dagens ära fyllde ju jag då år, eller det kanske jag fortfarande gör... så det ska jag allt dra nytta av HELA dagen lång ;) Fin fin frukost bricka med bakelse, paket och en liten zox som blivit tränad till att visa upp hans paket som grisarna köpt för sin sista vecko peng ;) Fick ju hjälp med att kunna köpa min fina byrå av pappa tidigare i sommar, men den har jag ju redan visat upp, tusen tack pappi ;) För att göra det hela lite mer spännande så kommer det lite bilder på mina FINA presenter som jag fått av nära och kära...












Jag är lycklig, och inte nog med det så känner ni mig mkt väl eftersom allt är SÅ jag ;) Älskar er så mkt, tack för allt och för att ni kom och firade mig på min stora dag!!! Ikväll blir det dunder mys på Fridolf, och det ska ske med fyverekri och underbart humör med finaste!! Bäst att göra sig klar så man blir fin ;)

Puss och TACK för alla gratulationer, ni är guld!!!


Some words...

Upp o ner är väl dagarnas måtto, ena dagen vill man det ena och nästa morgon man går upp vill kroppen något helt annat. Förvirrad i mig själv? Verkar som det...

Helgen har vart bra, Tall ship race är nu över och staden har gått tillbaka till sin gråa bakgrund igen. Fick oss tre promenader längs hamnen och i lördags vart det Inflyttningsfest hos Carro. Mkt trevligt, fick lite nostalgi känslor när man gick mot Laholmsvägen, satte sig i trädgården... där man en ggn sprang runt i blöjpr och inte minst sålde små påsk kort. Det var tider, inte konstigt kanske när man spenderat hela sin barndom på just den gården. I vilket fall så hade vi det as kalas!

Söndagen spenderades på Jeppes båt, han hade inhandlat god mat, Bag inbox (vilket jag avstod från) Ja lite av allt det där för att stämnigen skulle vara på topp. Kalas utsikt över folket som passerade inför avslutet av Tall ship. Riktigt mysig kväll faktiskt.

Nu är det inte många dagar kvar till man måste sätta klockan på ringning igen, det suger, men för första ggn fick jga en sån där underbar känsla imorse. Vaknade Halv 5 på morgonen av att det ÖS REGNADE och jag fick faktiskt ligga kvar... UNDERBART!

             
________________________________________________________________

Att leva som man lär är nog den största utmaningen någonsin.

Det är frågan det....

Fötterna värker och ögonen börjar bli trötta. Tog bilen för en sväng ikväll, körde runt, runt, runt... Bra sätt att driva ut sina tankar med. Vill bara rensa mitt huvud, hitta ett sätt som kan få mig att sluta tänka och grubbla på precis allt. Någon som vet hur man gör?

 

When words fails, music speaks!

Har slängt mig i soffan, känns som det var ett tag sen vi hade en kväll ihop, ligger o lyssnar på musik. På låtar som jag kanske egentligen inte borde lyssna på, men dem liksom talar för allt jag känner. Ikväll är en sån kväll, en sådan man egentligen bara skulle vilja somna ifrån men en sån kväll då man bara inte kan sluta tänka. fanfanfan....

En onsdag som inte alla andra.

Bra dag med sol bad och mer sol, avslutade kvällen med lite vin på ballen. June, Vera & Maddis kom över. Good shit, synd bara att ni drog så "tidigt" ;)

Saker o ting kan vara
Saker o ting kan tolkas
saker o ting kan kännas vid
saker och ting kan göra ont
saker o ting är som dem är..
saker o ting dem är vad dem är.
jag önskar..
jag är.

Precis så här som det ska vara!

Helgen i Stockholm med världens bästa Madde var helt jäkla underbar. Fan vilken tripp, vilket Hotell, vilket väder och vilka udda människor. Det måste vi verkligen göra om, fan spelar ingen roll vart fan vi hamnar vi lyckas då alltid ha så jäkla roligt. Vi hann även med Skansen där vi fick klappa fågelspindlar och kika på Babian rumpor utan dess like. Det var tydligen Pride veckan där uppe nu, och snacka om att vi blev uppraggade innan vi ens fattade vad som pågicks runt om oss. Well bara att ta det som en komplimang antar jag hahah.. Tack gumman för en jäkla bra helg!

Igår blev det lite vin på ballen, högsta volym på stereon och peppning inför konserten nere i Kajskjulet. DAMN vilken spelning, det må¨varit lite folk men vi kom i rätt stämning kan ja lova. Det va What tomorrow brings & Nevermind som spelade. What tomorrow brings är ju lite av något som spelas flitigt i högtalarna kan jag lova så det var som dem sjöng rakt in i hjärtat. Det bästa var att även om det va lite folk spelade ni som om hela stället var full smockat, ni kommer bli stora!! Ni var GRYMMA helt enkelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Avslutade sedan kvällen på Bulls.. och som alltid LIKA JÄVLA ROLIGT!

Idag hamnade vi på Beachen och eftersom solen stekte tänkte vi att det kan vara så att det är sista ggn man får upp leva det under semester dagarna så vi smetade på oss Hawaii Tropic Dark tan (med solskydd - 0) vilket resulterade i en bränna som heter duga. Jag brinner...

Nu lite gott o blandat från dagarna som varit...






Inte varje dag man ser en Polis HUSBIL... Haha




...What tomorrow brings...






RSS 2.0