Orlando är Amazing!

Det är HELT JÄKLA UNDERBART HÄÄÄR!!!! Resan hit gick fint fint, hade grymma plater på planet och barnen va så himla duktiga. Riktigt imponerad över att två så små knattar orkade hålla sig vaken och så snälla så länge!! ;)

Väl framme fick man sig en chock, huset är enormt och så vackert! Eget Masterbed room, dvs ett stort rum, dubbelsäng, soffa, tv, eget badrum med jacuzzi.. ja med andra ord så hade jag kunnat haft bara detta rummet som min lägenhet hihi... Utöver detta så finns det kanske 8 sovrum till om inte mer, gym, biosalong, spelrum, pool, kök ute vid poolen.. ja ni fattar nog. Det är helt jäkla UNDERBART! :D

Igår va vi förbi ett outlet där dem dyrare märkena finns, och jag shoppade loss i GUESS affären. Så sjukt fina saker... hittat min nya affär ;)

Kvällen spenderades vid poolen, brorsan fixade grillat, drinkar och så badade vi lite tils det va dax för att dra sig till biosalongen där både jag och Vera somnade som två grisar hahahah!!

Nu blir det rostatbröd med peanutbutter och sylt ;) Hoppas ni har det fint där hema i kylan för här är det VARMT! ;)


13h kvar...

det börjar smyga sig på, timmarna springer iväg och nu är det nära! Om ca 13h då lyfter det gigantiska planet från marken för att på sina tunga, stora vingar flyga oss vidare till varnmare bredd grader... I like it! ;)

Har fixat så hundarna är där dem ska vara, väskan är sådär halvt om halvt packad, fransarna är färgade och fjärilarna i magen börjar kännas allt mer. Man kommer vara helt fucked up i huvudet imn, för när vi väl är på plats är klockan i Sverige ca 2 på natten, medans den Amerikanska tiden endast är 8 på kvällen. Snacka om Jetlag, speciellt för dem små kidsen!!!

nej nu ska jag fixa o trixa med det sista innan det är sovekudde som gäller. Åhh längtar efter värme och den där Jägern som jag lovade Veras pappa att ta innan jag drar iväg hahah.. ;) Bildbevis kommer!!

Håll er uppdaterade, för det kommer skrivas här så fort ja får lite tid över ;)

Pyss o kram!

Här är vi imorgon.... Woohooo!!!!!!


Resfeber!

Nu har det hänt grejer, roliga saker... Imorgon kl 12.20 går planet från Köpenhamn, för att sedan efter ett antal klockslag hamna i Orlando, Florida. Detta ät helt jäkla sjukt!!! John & Vera frågade förra helgen om det va något som kunde locka? Hallååååååååå ellööö... Jag är så sjukt glad, förväntansfull, nervös och har en hel del resfeber i bagaget! Detta kommer bli så jäkla roligt!!! Nu ska jag städa här, lämna mina små grisar och PACKA... men vill bara skicka ut att....

Ni är bara världens bästaste, jag kommer med lite uppdateringar ikväll ;) tjooo...

Btw. I´m back!


..............................................................

Fortfarande inget intranääät.. Kanske skulle ta och lägga ner mina bokstäver och dra mig ut ur cyber världen ett tag, vi får se.

So long fuckers!

RSS 2.0