Grattis till världens bästa VERONICA!

Oh´Boy vilken härlig vecka!!! Har vart i Båstad varje dag, och där trivs jag som masken i jorden ;) Får en känsla av att vara utomlands, och för er som inte redan visste... I LIKE THAT FEELING! Igår hämtade jag upp mamma kl 10.00, drog vår rullande volvo mot Väla. Och visst hade vi för jävla roligt... I första affären fanns allt vi ville ha och lite till. Inte ofta det händer, och om det nu händer så brukar det vara att man panik köper in i det sista bara för att. Vi gick runt där från halv 12 till 19... Mot Båstad för en kvälls fika sen hem för att plantera och göra min fina balle till den finaste ;) Tack för en super rolig dag mammsen, gillar våra spontana turer ;)
 
                               

men men men... vet ni vad?! VERONICA FYLLER GAMMAL!!!!!!!!!!!! nu är det inte någon tvåa kvar i hennes ålder utan... TRETTIOJÄVLABASTAR!!!!! ;) Och hon är precis lika snygg, jag hoppas fan jag med kommer vara det när jag blir SÅ GAMMAL ;) MOHAHHAHA... Så idag rör vi oss mot fröllet och firar damen i fråga. Ska bli roligt ;)

                   

Och för att avsluta kvällen på ett bra och semesterigt sätt, möter jag upp maddelitoo för en cider eller fyra;)

YesBox, ha en bra dag, och mina vänner vi ses imn och det ska bli FÖR JÄVLA ROLIGT ;)


"Jeg kalder på dig"

Då var det måndag igen, dvs min första semesterdag är nu i full ggn. Tror inte riktigt man förstår att jag verkligen har fyra veckor framför mig av ledighet! Skumt men häärligt, önskar bara att det var fler än jag som har semester men men... man kan inte få allt ;)

Helgen va toppen! Hämtade upp Mette i stan, hem till madde för att förbereda innan födelsedags pringlan skulle komma hem. Efter 19 så slog vi klackarna i taket som madde skulle sagt ;) Underbart god mat, efterrätt och absolut inte minst alla dessa underbara människor! Blev lite försmak på hur denna midsommaren kommer bli... helt enkelt FANTASTISK ;)  Längtar!!! Frågan är bara hur vi löser problemet med våra två pälsbollar... suck.. men det ordnar sig alltid! Tack madde för en riktig kalas kväll!

Funderar på att dra mitt arsle bort till Båstad för att drickalite kaffe... Låter som en bra måndags plan! ;)

Detta va lördagens låt.... I like!



Var och shoppade lite med Mamma förra veckan, 50% rea på Carlings... wohooo...



_____________________________________________________________

Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!

Fyra jävla underbara lediga veckor av semester framför mig!

Då har man börjat sin semster och det känns för JÄVLA bra! ;) Blev till att fira med grillat hos pappos idag, mkt mysigt och spontant. Sånt gillar vi... Kött är fan så jävla gott och så är det bara! Ska slänga mig i sängen nu och drömma mig bort, vet precis vart. För imn står det mkt på att-göra-listan... och det ser jag framemot MYCKET!!! hihi

Jag hoppas verkligen, vill veta NU! åhh.. blir tokig.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! ;)

   

chillevippen!

En jobb dag kvar till Semestern...


Kan man inte bara få sluta tänka och börja leva? Jag försöker just nu, men lyckas ändå alltid komma tillbaka till att fundera... Önskar så för en stund att man bara fick vara, sluta känna, sluta bry sig...  Kanska skulle ta och bli en känslokall jävel. Dem borde ju ha det rätt bra, menar skulle dem nu ha nått problem runt sig så skiter dem ändå i vilket... Ska fundera över detta!

Damn... där var redan den planen förstörd. hmm....

                                 

Någon ville att jag skulle uttrycka mig i ord så då gör jag det...


VARFÖR SKA LIVET VARA SÅ JÄVLA KOMPLICERAT?!

...så.. Har vart utan dator sen sist jag skrev här, har väl inte hänt så mkt samtidigt som det händer saker hela tiden. Jag är tillbaka på sjukhuset, och börjar komma in i kläderna igen. Fick som sagt inte tillbaka mina ställen som jag hade blivit lovad, men vem FAN blir förvånad?!

Jag och Mammi var på väla i veckan, länge sedan vi hade så roligt. Körde fel, fikade, shoppade... Har världens bästaste mamma, och det kan ingen ändra på! ;)

Har dessutom vart på lite bio med maddis, världens bästa kompis. Tack gumman för att du tog med mig ut, tro mig det behövde jag! Jag och madde hade en hel helg förra veckan. Var ute på fredagen, satt på mammas balle balkong och släckte törsten, sen ut för att fira sommaren och hooka upp med våra 200 dejter på stan ;) Lördagen bjöd på SOL on tha Beach! Jag och mina Maddor hojjade ner till östra och brände fläsket, och för att dämpa våra brända kroppar så beslöt vi oss för att svalka oss med cider och vin. BRA ide! Och trevligt som alltid, så hade vi vår egna lilla förfest som bjöd på allt från trasdockor till gyllenetider! hahaha

Nu sitter jag här och funderar på vad denna fredagen har att erbjuda, redan fått i mig en shot ( Träffade Fredde på stan, svensexa så jag var ju tvungen att ta en jäkel med honom) och ett halvt glas vin... ( Hittade det dunder goda vi fick på bröllopet, så var tvungen att smaka så det va okeeeey) Är bjuden till Sebbe ikväll... Vi får se vart det vänder ;)

Allt har sin mening... Vart det leder, det vet den som lever!


RSS 2.0