Perfect Nightmare....

Sometimes I hate
Sometimes I love
Sometimes I hurt
Sometimes I don't
Sometimes I wait....

En bra dag helt enkelt!

Har inhandlat blommor till ballen, så imn kan jag & Madde sitta där o njuta av solen, maten, vinet OCH mina färg glada små liv ;) UNDERBART! Känner mig så mkt gladare, kan det vara för att värmen har kommit? för att solen skiner? eller för att livet bara känns en smula lättare? Vilket fall som helst så är jag väldigt nöjd just nu.

Haft en mys dag me pappa, vart hos mormor och förvänats över att hon bara blir mer o mer den mormor som jag kom ihåg henne. PArty krut tanten med skinn på näsan... UNDERBART!;) Inte nog med det så hade hon vart på eurostop härom dagen och köpt en varsin poresent till mig o mamma. Så sjukt söt!! hihi

             


Blev bjuden hem till Delux ala Dennis för lite galaj men blev tyvärr tvungen att tacka nej. Mina lock och min kropp vill bara sova, och just nu känns sdet som att själen sitter utanpå kroppen och då är det ILLA!  Men imn blir det Påsk Partaj men madelenius, och på lördag hoppas jag på lite grille med fina människor ;)

Ne för vettni vad... Där slocknade min dag! ;)


Ankorna attackerar!

Träffade finaste Ida & Madde idag för en mys fika på stan, och visst va det mys bland ankorna som hälsade på oss på esspresso house haha... Ida var sjukt nöjd!!! *asg* Det får göras om snart girls!!! Efter det hämtade pappa upp mig för en jogging tur på Beach Östra! Vi Joggade/power walkade 1 mil minst. SJUKT DUKTIGA... 3:e passet för denna vecka och imn kör vi på igen fast då blir det gymmet som får sig ett besök. Woohoo... Är så nöjd med mina nya Nike skor, känns som man svävar sig fram!

                     

Jag är så sjukt sugen, och jag vill helst göra det NU, nu på en ggn liksom. Men klart man funderar, det kostar en del, men jag bara vill. Jag bara önskar... JAG VILL!!!!!!!!!!!!!!! Tror inte ni riktigt förstår... MEN ÅHH VAD JAG VILL!!!! ;) Dessutom vill ja ha ett par brillor... Men helvete att jag ska vara så ful i dem alla bara :(

Glöm inte vad som väntar OM det nu är så att det skulle göras snart...
Fick ju ett smak prov idag!!! hihi *blink*

______________________________________________________

Madde säger att jag tänker som en man, är detta bra eller anus?!




Vart är folket när man väl behöver dem?!

Jag vill ju placera min röv på någon uteservering och njuta av solen, värmen och en cider eller två.
men folket är borta när man väl behöver dem ;)

Såååå... jag får njuta av solen på min balle ist. Sjukt sugen på att fixa iordning den nu, köpa blommor o annat fint. Dessutom är jag sjukt sugen på att få fint lååångt hår... Ska nog disskutera detta med Ida imn om lite tips hihi...

Nea vettni, nu ska jag ut med mina två pälsiga och njuta av en kvällspromenad med mig själv och jag!

Chillle Pille!

Stockholm, fina Stockholm!

Då var man tillbaka i Halmstad igen på ont och gott. Gott och komma hem till mina sötisar såklart men har haft en riktigt bra borta helg, stockholm är ju så fint och helt full med överraskningar. Och som dem flesta vet så älskar jag just överraskningar och fina ställen ;)

Jag och Veronica tog fin kärran och körde uppåt landet för att fira Stina som fyllt 30. Inte nog med att vädret blev finare ju längre uppåt landet vi kom så möttes vi upp av en super fint hotell, Sheraton. Vi hade egen lounge och allt. Kan det bli bättre? ;) Mötte upp Stina och Julia för lite drinkar nere på hotellets stora lounge, mysigt.
Lördagen bjöd på SOL, mer SOL och ÄNNU mera SOL! Det var rena rama sommaren ute, vi shoppade och åt gott och drack cider & Öl mer eller mindre hela dagen lång. Kvällen kom och vi hamnade på Riche, Anders Timells place, mums mums. Därefter var det party som stod på listan. Träffade trevliga människor hela kvällen lång, och sist men Absolut bäst var ju Patricia som låg i hamnen någonstans i Stockholm. I loved it! ;) Dit ska jag igen kan ja lova!

Tusen tack för en härlig borta helg, fler sådana tack! Och Veronica... Största tacket till dig som bjöd med mig på denna underbara resa, love you sooooooo!!!!

Blev tyvärr inga bilder, men hittade denna på Stinas sida iaf ;)



Madduska.. Jag blir sååååå glad när du är glad, endast det bästa för dig!!! ;)

_____________________________________________________________

They don't think what to say before they open their mouth....


Sthlm here we come!

Väskan är packad och tro mig bara för att man ska vara borta knappt tre dagar så väger väskan fortfarande bly. Fyra par skor, ett antal ombyten och ja sen all skit som bara måste med bara för att dem måste. Känns ändå som jag glömt något....

Ska bli riktigt kul och få komma iväg! Shoppa (mja mest med ögat) Äta gott, dricka gott och umgås med tjejerna ;) Kommer bli så nice. Så nu inväntar jag Veronica så vi kan dra till systemet o inhandla gotte innan vi far iväg mot vår långa färd till konungens stad!

Ta hand om Halmstad medans vi är borta, och sen förväntar jag mig ett antal samtal från mina knasbollar här hemma!!! hihi

ps. M&M Lycka till ;)

______________________________________________

Can´t get it out of my head....


Min dag, En dag... Idag!

Madelene hoppa över dem närmaste raderna...

Varit och tränat idag, 2 ggn denna vecka och imn kör jag o pappsen igen. Ska bara förbi stadium för att köpa nya pjux, Nike air så jag kan flyga fram på löpbanan inside/out! Grymmans, vi är bäst ;)

Madde se hit!

Igår var jag o mamma hos Vera och bus pojkarna. Finns det något bättre än när små pojkarna kommer springande med öppna armar och sen gosar ner sig i soffan brevid?! Nej... det är bara helt UNDERBART! ;)
Fick gå igenom veras garderob som va fylld av den lilla svarta, synd bara höfterna inte riktigt fick plats, men sjukt fina klänningar äger denna människa iaf ;) TAck för en mys dag igår <3

Efter träningen begav jag mig mot Fogdegatan för att ha en liten dejt med Dahlen. Det blev en fläskig bakelse, och ett STORT glas Chai-latte. Är man på ett ställe för mkt när killen som står bakom disken reda visste vad vi skulle ha?! hahha Sjukt kul!

Nu ska jag slänga mig i soffan och fundera, tänka, njuta av ledigheten och få huvudet att fundera lite till... På allt och absolut ingenting.

              

          ______________________________________

Ger man inte upp, har man heller aldrig misslyckats.


När inget är sig likt , fast allt är likadant.

Jag finner inte ord..
...Står bara tyst, men mina tankar blir bara fler. 

_______________________________________________

Tips från coachen, tackar för den Madde! ;)


Bitches, kick me while i´m down.... i´ll break your leg!

Gårdagen bjöd på en roadtrip med pappa till Malmö. Där stod farmor med öppna armar och underbart god mat. Hon är så jäkla söt, 80 år och helt tokig ;) Vi satt och pratade minnen, kikade kort och skrattade till midnatt... Underbart mysigt ;)

Malmö må ha varit en väldans fin stad en ggn i tiden, men just nu känns det som mörkret själv fallit över staden och begravt den i skiten. Trots det mörka som finns runt om lyckades några sol strålar ta sig fram och lysa upp vår dag ;) Efter god frukost så begav vi oss till IKEA för att inhandla sånt man egentlig inte behöver men som man ändå tycker sakna ;) Tack pappa & Farmor för två underbara dagar!!!!!

Nu inväntar jag mitt helg sällskap, min vin partner, min vapendragare, min fylle kajja, min bä'staste Madelen SÅKLART. Vad annars en lördag som denna?! Call us what you wanna call us, we R who we R and we R loving it ;)

      

   _________________________________________________________

      ...Svårt att glömma något när man ständigt blir påmind...

Många rader, lite innehåll.

Händelse rika dagar, och det älskar jag! Hade en skit bra helg med film mys, grillning på stranden, ute kväll ala bond las stockholmo. Sen har det bjudits på ödehus, chocklad tårta, träning i högsta hugg och nu sitter jag o inväntar pappus för att dra ut o jogga! Fy fan va vi är bra ;)

Drar till Malmö en sväng på fredag för att mysa med farmor, längtar. Var ett tag sen nu så det ska bli super skoj, dessutom skulle jag o pappa dra förbi IKEA så jag får shoppa upp pengar som jag absolut inte har (vilket jag så önkar jag hade) Sjukt fattig månad och den har knappt börjat!

Fixade intranät till min fina nya underbara mobil igår kväll! Tack vare Världens sötaste Vera så får jag låna hennes extra telefunk, och dessutom går nu spotify flitit som fan i mobilen. Just love it! Tackar Madde så grymt mkt för att jag fick låna hennes, sjukt ledsen över att min gris fick ett ryck och gav ett par bitmärken på den. Men hoppas på att du tysser om mig ändå? *puppie eye*

Viljan är sjukt stark just nu, måste skaffa mig ett ordentligt liv. Tänker inte ge nöjet och öppna mig för mkt ang det där för man vet ju aldrig vad som kickar en i röven efter det. Men så är det, och så ska det bli!

Längtar dessutom till nästa helg, sjukligt mkt ;)

________________________________________________________

Folk slutar aldrig att förvåna...

Det regnade...

....Så nej jag var inte ute och sprang. Så nej jag fick inte mer träningsvärk. Så nej det blev inget av det där, och jag har ännu inte orkat pallra mig till kontoret. ORKAR inte...

Fick en så bra låt av Madde nyss, (en av MÅNGA bra låtar ska du veta) Adele - Someone like you. Hon är riktigt grym den tjejen, snacka om att lyckas med det mesta. Powerful songs!

Det är lördag och det är kasst väder, tänk det räcker med att solen visar sitt varma jag så blir man genast varm i hela kroppen, sen räcker det med att molnen ligger på och regnet trillar ner från en öppen himel så känner mig sig depp. Varför bor jag i Sverige för?!

__________________________________________________

"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"


Träning leder till....

....sjuk jävla tränings värk, och det ska bättras på en smula till imn för då mina vänner och idioter där ute... Då ska jag allt ta mina två ben och jogga en runda på morgonen! OM det inte regnar!!!

VArt en härlig dag, och den ska avslutas på bästa möjliga sätt till en mys film i soffan! Och imn ska helgen fortsätta på lika bra sätt som den började idag...

Ps. Grattis lilla princessan Ebba som fyller 5år idag, hoppas vi kan ses snart och mata ankorna!;)
Och grattis söta Ida som fyller 25 vårar ;)


RSS 2.0