Som ett skämt på posten!

Vänder o vrider... Mår som ett jävla as men vet inte vad ja ska göra eller vart jag ska ta vägen.
Det blir bara mer o mer surt dethär... Och ja må vara frisk till imn annars går hela ledigheten åt helvete....

Nea det tillåter jag INTE!

Nu må mer dåligt... Tack för mig HEJ!

40 min...

LÄNGTAR.... Tick tack tick tack...
Snaaaart ;) wieee

Underskatta aldrig livet, vi får bara ett!

När man tror att det inte kan bli värre än vad det redan är, släpp den tanken för det kan det! Och det är precis vad det har blivit.

Det får en att tänka till och vara extra rädd om nära och kära.


ÄLSKADE LÖRDAG! :D

Resan till Udevalla igår blev av, och jag är LYCKLIG! Efter ett antal svordommar, stress attacker och skratt så kom vi äntligen fram. Två så söta tjejer som gjorde både vårat hår och vår dag till den bästa. Tack Amanda och Charlotte, Ni är grymma!

     

Mamma & Pappa passade busbarnen soå vi fick komma iväg, TACK utan er hade det aldrig gått. Älskar er så mkt och vera... Du är som guld för mig ;)

På kvällskvisten mötte jag upp Madde & Daniel för att visa upp mitt nya jag, sjukt trevlig promenix i regnet. Oftare tack! Och dagen har spenderats på Eurostop för shopping och fika. Jag bara älskar denna dagen trotts att regnet splattar på mig ruta!!

Ikväll blir det tydligen lite korvkalas på Vallås, resa lite utomlands med andra ord haha... Sen ska kvällen bara fortsätta i samma spår och den ska bli helt jäkla SUPER! Super som bara jag och Madde vet hur man gör haha... Ses snart beeeejbii.. step it up, ikväll kör vi!!!!!!!!!!!

Nu fix och trix... Vi ses kanske ute ;) PUSS PÅ ER!

ps. Sniffar blommor här hemma...  Fortfarande! ;)

Älskade Fredag!

Jobbat klart för dagen, hundarna rastade och NU( bär det av mot Fröllet för att sedan dra mig & Vera bort till Uddevalla... hahah... SJUKT SPÄNNANDE!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!

KILL ME!

Tror jag går och dör en smula, dramaqeen?!  Isf står jag för det, för detta året var fan det sämsta NÅGONSIN!


JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Sommaren närmar sig med stora steg, den är planerad och den är bokad. Dessutom ska ska bli fylld av äventyr och härligheter! Vem fan behöver vinter där det är grått o trist... Kallt?! När man kan få blommor, värme, konserter, grillkvällar, kärlek, äventyr, glädje, solsken, brända ben och en och annan myggbeta!

JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Ska strax ut o jogga mina ben med pappa, blir fjärde träningspasset för denna vecka. Trots att man tränar ca 4 ggr i veckan går ja inte ner ett skit... men jag hoppas det är som dem säger, muskler väger mer än fett. Jag håller ut, dessutom ÄLSKAR jag att springa ;) Sen blir det att träffa världens bästa busbarn, längtar!!!

Denna hittade jag igår av en slump på Kapphal, inte hittat nått där på hundra år men jag antar att jag börjar bli tant ;)
Mysig sommar kofta, me wants! Hm... Båtsman mitt andre namn?!

                759837

_______________________________________________________

I MISS YOU!

ps. LÄNGTAR till imn då blir det andra kanelbullar... Makeover here i come! :D

Svårt för mig att förstå...

...Hur i helvete man kan lämna sin 8-åriga Dotter/Son på en internat skola. Där dem helt själva får klara sig utan varken mamma eller pappa vid sin sida. Fruktansvärt och ofattbart för mig att förstå. Varför inte bara få vara barn så länge man kan, för verkligheten kommer ifatt en tillräckligt fort ändå! Att låta sitt barn gråta sig till sömn varje natt för att hem längtan är för stor. nea fy fan för sådant...

Låt barnen få vara barn så länge det bara går och ge dem trygghet och kärlek ist!!!!

_______________________________________________________

Ibland kan det vara så svårt att förstå, förstå var det kommer ifrån och sedan vad som menas med allt.
Jag lämnar det där.... Där lämnade jag det!

What goes around, comes around!

...DET va det ända jag ville ha sagt.

Som en fredag ska vara...

... Alldeles UNDERBAR!!! För första ggn denna veckan kände jag lycka och glädje, inte för att det hänt något speciellt utan mer för att jag haft dem bästa runt mig och det räcker mer än väl ;) NI är BÄST!

Även i det mörkaste hål finns det alltid en liten ljus glimt!

Det sägs att världen ska gå under imn och det skulle ju vara väldans tråkigt! Va fan jag är verkligen inte klar, jag har ju för fan knappt börjat leva så jag hoppas verkligen på att detta bara är trams för inte fan är jag klar för avfärd än inte! Så tycker vi stryker ett streck över det och blickar framåt ist... Trevligare eller hur?!

Nu blir det sängen och kela med två pälsbollar som är sjukt myssjuka.
Gnatt världen och godmorgon framtid!!!

ps. Spontant är OFTAST bäst!

Är det för mkt begärt?!

Har sagt till Zox att han inte får ta med sig husdjur hem, MEN tror ni han lyssnar?! NEJ.. Han kom hem med två fästingar och det kan jag lova är bland det värsta jag vet. Så härefter får han bo på balkongen om han inte börjar uppföra sig och FRÅGAR om det är okey och ta med kompisar! Grisar asså...

      

Då var det torsdag och jag kunde inte känna mig mer ensam. Sällskap sjuk och ändå ingen att leka med... Stackars mig! Tur jag har ett stort kylskåp att frossa tillsammans med, det är så jag hanterar saker o ting. Helgen närmar sig och bara en morgon kvar att gå upp till, har ju ingen mobil som väcker mig så jag får förlita mig på tvn, men jag har lärt mig att man fan inte kan lita på nått av det tekniska könet!

Ska göra nått vettigt eller helt enkelt bara skita i det och slänga mig i soffan... MEN FÖRST kylen.


Never mind...

Jag vet att folk gottar sig i andras misstag, missöden, misslyckandes och olycka. Det är ett faktum, vilket är sorgligt MEN sant. SÅ varför inte bjuda på mig själv och berätta att dagarna som denna vecka bjudit på har vart bland dem värsta. Är det inte halva tummen som är avskuren så är det mobilen som gått sönder, olycka bland nära och kära till att Zsazsa fick åka in till Veterinären..Igen. Finns det NÅGOT över huvudtaget som kommer gå rätt denna vecka, nån dag som kommer bjuda på solsken och glädje eller komma alla dagar bjuda på en varsin liten överraskning?! För hittils har allt, precis ALLT bara gått emot. Och för att skära i sina sår lite till så var det på dagen 2 månader sedan min älskade lilla isbjörn dog, FAN va vi saknar dig!

Visst är det en härlig vecka.

RSS 2.0