Lite kladd på ett papper kanske kan bli mer?!

Satte mig ner, slog på bra musik och pennan började glöda. Kanske borde göra om "kontors rummet" som endast används för att samla pappershögar, till en plats där jag kan skapa(?!) En egen liten hörna där jag får fram min kreativa sida, där jag får vara jag. Var länge sen jag satte blyerts på ett papper och jag har faktiskt saknat det. Så, detta fick jag fram ikväll. Observera, det var MÅNGA år sedan jag ritade en gubbe som inte var av streck ;)

           


The sad truth...


Still in bed...

Om man skulle ta och bli frisk?! Fick en dunder kur igår, men mår som en skit ändå! Trots att jag inte vill kliva upp ur sängen, kryper det i kroppen på mig...


I dem lugnaste vatten, simmar de fulaste fiskarna.


Ett år sen vi var i Orlando, en månad sedan jag landade mina två fötter i Miami. Jag saknar det, jag längtar tbx.. väldigt mkt faktiskt. När jag tänker på hur ett liv i landet "over there" skulle vara, känns det som en dröm som faktiskt skulle kunna bli verklighet. Vem vet...

Suttit en stund nu och läst mina första blogg-inlägg, känns som en evighet sen. Så mkt fint, så mkt som ändrats... Dagarna går och man inser nog inte riktigt hur fort det verkligen går. Hur mkt som förändras, hur mkt folk ändras. Det var fint att se tillbaka och minnas iaf.

Ibland känns det mer än andra ggr, nu känns det mer än någonsin. Att få någon annan att försöka förstå är nästintill omöjligt, för lika snabbt som man stänger igen dörren bakom sig är man tillbaka där man började. Lika väl som tiden går känns det som man sitter fast. När är det min tur?!
Begär inte något, men jag hoppas.

________________________________________

När det är tyst och ingen syns till.
Det är då jag hör, det är då jag ser...

___________________________________
Ps. Kan inte ta bort dessa skor från min näthinna.. snart trycker jag på "skicka order!!!"

MUST HAVE!MUST HAVE!

Jag vet att jag själv sa att jag inte behöver fler "party outfits" och att det är rejäla saker jag behöver som ett par nya dojjor, varmare kläder och INTE en massa klänningar och skor... (eftersom min garderob MEST fyller upp denna biten)

MEN nu satt jag här vid datorn och det måste vara ödet som fört ihop oss. Jag ser det som ett tecken...
(Döskallar på, RÖDA, dragkedja och höga.. Vad mer kan man begöra?!)

Jag bara MÅSTE ha dem!!!!

 



In my bed...

Thinking.

Måndag morgon och jag ligger kvar i sängen. Precis sjukanmält mig och så fick det bli. ont i halsen och jävlig, Madde kan det vara du dom smittat mig ?! ;)

Nu lite te och en varm gosig zox vid min vänstra sida av sängen!


Berit blåser julen bort.

Första advent, kanske den sämsta på många år. Ingen jul stämning i kroppen, inga advents ljus att tända, ingen att äta lussebullar med, dessutom är julskyltningen inställd så jag bojkottar denna dagen. Så fuck x-mas today!

Blåser så in i helvete ute, Berit röjjer utanför mitt fönster. Funderar på att ge mig ut och blåsa iväg med vindarna ett tag...



Aldrig känt så här.

Så ensam, så ensam som jag gör just nu.


Blir så jävla less...

Har precis dödat min Julstjärna. Den fina, den som jag faktiskt tyckte om, den som lyst upp mitt fönster på ett sådär perfekt sätt... Men den gjorde inte som jag ville. Jag varnade om vad som kunde hända, ändå skulle den jävlas med mitt psyke!

Julstjärnan är nu död. Jag sörjer... På riktigt!


Sushi-Tajm!!!

Då var torsdagen över, vart en lång dag på jobbet. Kroppen är förstörd och mina händer gör fruktansvärt ont.. Att städa på IVA är inget jag kommer klara sålänge till om jag inte ska bli ner förstörd än vad jag redan är!!!

Jag och Mammi var hos mormor och fikade. Glögg, pepparkakor, mögelost & saffranskaka... Julunspirerad fika ;) det var mys!!! Därefter hämtade jag och racern Madde för en lång promenad med grisarna. Smutsiga blev vi och inte minst hungriga...

Sushi-Tajm!!! Maddes "oskuld" blev tagen och hon är nu fast i lax träsket!!! Rekommenderar STARKT Umai Sushi bar vid Söndrum!!!

Nu mys i soffan, blir att ta igen gör heeela helgen;) ps. Lördagen kommer bli grym!!!


WORD!

Under ytan, Finns stora och små
Under ytan, Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva
Under ytan

_______________________________________

Ett par ord kan ha mer betydelse än man kan tro.

Vill man ha nått, då tar man det!

Var sjukt sugen på nått innan och inte fan orkade jag mig ner till Turken. Så, jag letade upp ett recept och hemma gjorda chips blev det! As gottt ;)

Tisdagen är över, helgen var kalas. Fredagen i Ullared var riktigt bra, WTB levererade och vi njöt av den ljuva musiken men så fort det tystnade ville vi till city igen! Herr Wenngren kom och hämtade upp oss, så sött så, och sen kunde kvällen fortsätta i Mädlex-Style!! ;) kalas bra kväll!!

Datorn är störd, precis som den kommer lägg av vilken sekund som helst. Därför har det inte kommit upp bilder från Miami... Men tro mig, jag jobbar på det!!! Den som väntar på nått gått ;)


Teamwork eller djävulskap?!

Zox plockar klossar, Zsazsa inväntar... Sen plockar hon godbitarna som finns under... Smart tjej! ;)


MädLex-Night!

Inväntar min söta kalaspingla. För ikväll ska vi ladda upp petflaskorna, ta tåget till Falkenberg, där party-bussen går hela vägen ut till partyettan nr 1, ULLARED. (haha trodde aldrig jag skulle få skriva detta, NÅGONSIN)Jag vet att det inte låter riktigt KLOKT, MEN det kommer vara ös, för vart vi än är... ÄR det ös. Det blir vad man gör det till ;) Så Harrys, håll i glasen för ikväll stormar vi staden!!!! (hålan!!!) WTB, rocka så taket lossnar!!!

Sen vid halv 12 står partyBilen med sweetypie och väntar utanför för att ta oss hem. Dvs vi tar med oss festen in till stan... Så är ni ute i dimman hör av er! För ikväll är det en MädLex kväll!!!

A bientôt!!!


Tvättbräda imn?!

INTE nog med att jag gick innanför helvetes portar idag (dvs gymmet) så har jag även gått ner 1kg... YEEEY! Sa ju till brorsan när vi var i Miami att jag inte hade ätit så mkt onyttig, kanske borde starta dagen här hemma med PeanutButterYellyCream! ;)

Han är så rolig...

"tårta är ju egentligen inte så onyttigt...
Bara man tar bort det onyttiga som marsipanen, sylten och tårtbottnen...
(tyst en stund)
...Okey då, det var väl mer eller mindre hela jävla tårtan."

Haft min BFF på tvätt besök, skickar en JÄVLA stor faktura hem till dig sen.. Med ränta! ;) 

Imorgon är dagen min lever längtat efter, äntligen ska törsten få släckas och mitt sinne väckas till liv, eller var det mitt minne som skulle raderas?! Can´t remember... Kul ska det bli iaf! ;)

Nu snart ska sleep talk-appen sättas igång för att jag återigen ska vakna i skräck om att höra någon annan än mig själv prata. Skit rolig app... Helvete vad konstiga saker man säger haha... ´

Jag behöver ingen julstrumpa längre, för jag har hittat den perfekta adventskalendern...


_________________________________________________________

Tack för att brasan kom upp idag, kunde inte bli mkt bättre ;)
Uppskattas mer än man kan tro!!!!!!!
*happsy happsy*





Breaking Dawn...


Precis vart på bio, Twilight - Breaking Dawn. Den var helt klart sämst av dem alla, men antar att det är jäkligt svårt att få fjärde filmen att överglänsa dem andra tre. Nog bara Harry Potter som blev bättre med tiden. Men jag kan ju helt ärligt säga att jag fortfarande är lika nyfiken på sista filmen som kommer om sisådär hundra år.. Madde vi bokar denna kvällen med ;) Och twilight fantast som jag är, så självklart ska man ändå ta och se denna, för första ggn fick dem ÄNTLIGEN nuppat, och bara det gör den värd att se!

Fick krupp på två fjortisar som satt och grina, stönade och pep sig igenom mer eller mindre hela filmen. I samma veva som filmen rullade, bad jag min kompanjon om ett gevär.. för hade hon haft ett i fickan hade jag avlöst två skott i pannan. Synd och slösa ammunition på två fjortisar men det hade fan vart värt slöseriet. PUNKT och PRICKA!

              

Vräkt i mig onyttigheter, så det gick åthelvete även denna ggn. Men hey, det kommer en morgon dag OCH den ska då få bli nyttig och dessutom ska Herr Gym få sig ett besök!! Nu blir det mys med mina två älskade pälsbollar innan John Blund kommer och strör lite av sitt salt i mina ögon...
________________________________________________________________ 

Can you see what i see?
Can you feel what i feel?
Sometimes i wish...
But at the same time i don´t.



bästa sättet är att boka upp sig!

Inte konstigt saker och ting blir som det blir, när det är som det är.

Jag vet inte om jag gett mig fan på det till 100% (antagligen inte eftersom jag sagt det så många ggr förr) men jag ger mig själv en chans till. Kanske klarar jag det denna ggn, kanske inte... men den som inte försöker kan heller aldrig nå ett mål. Den som lever får se...

Jag håller på att frysa ballen av mig på ren svenska. (jävlar tur att jag ingen har) Vintern har kommit och jag gillart INTE, jag är inte gjord för kyla, inte gjord för hemma kvällar, inte gjord för att frysa...
Min kropp och mitt sinne vill ha värma, huden tycker om att stekas med Hawaii olja på och hela jag blir lycklig av att avnjuta ett glas kall på någon uteservering och bara njuta av livet. Dessutom mår själen bra av en fet jävla köttbit att sätta tänderna i. Jag vill till värmen för en sak som är säkert... JAG FICK INTE NOG SIST!!!!!!!

Imorgon stundar premiären för nya Twilight, som vi väntat, som jag längtat. Äntligen!!!!!
Dessutom stundar en Mädlex kväll sen länge planerat på fredag. Bordet är bokat och bandet kommer vara på plats.. Som bäddat för lycka! Sen får vi se vad lördagen har att erbjuda, det hade vart så trevligt, hoppas hoppas!!!

6 Dec.. ett annat datum att LÄNGTA till... Oj vad jag längtar! ;)

Nu djupdyk i soffan med mina fluffisar som jag köpte i Miami, försöker få in rätt dygnsrytm...

      

________________________________________________________

Att lura sig själv funkar ibland, men tillslut kommer förståndet ikapp och då kommer slaget hårdare än väntat.

Sömnlös.

Tycker det är på tiden att jetlagen borde lägga sig nu, men nej... Jag är totalt omvänd. Gaaah... Får jag sova mer än 1,5h inatt tro?
_____________________________
Det man inte vet, gör att man alltid kommer undra.


Verkligheten börjar komma ikapp...

Vardagen börjar bli sig lik igen. Man flyger 12h bort mot ett paradis av längtan och förväntan, man får uppleva en vardag som man så länge längtat efter, ett liv som ligger sålångt bort från vad verkligheten har att ge. Det var inte bara palmerna och värmen som gjorde sitt, det var så mkt mer. Man fick glömma för en stund och vakna upp till något helt annat...

Nu sitter man här framför burken och tankarna kommer farande igen. Dem där som kan hemsöka en om kvällarna, samtidigt som dem kan få en att sväva iväg till det som en ggn var eller det som kunde varit.

Det är kallt, inget är sig likt fastän allt är likadant.

________________________________________________________________________

It´s hard to forget something you know you´ll always remeber.


Boka nytt liv??

Känner mig rätt manad till att dra iväg igen, jag skulle packat väskan på två röda och på det tredje redan befinna mig på flygplatsen, redo att dra mot lyckligare höjder ;) vill ju använda min nya resväska från Victoria Secret!!!!

Jag & maddelina tog en dunder fika på staden med Tomtelatte & morotsmuffin. Väldigt gott, dessutom hade vi MYCKET att ta igen kan jag lova och en liten present att ge!!! ;) må vara skiiit att vara hemma i skit Sverige igen, men tack&lov för nära och kära som förgyller dagarna iaf!!!! <3

Ångesten kom när jag idag packade upp resväskorna och insåg att jag faktiskt var hemma igen... Det sög kan jag lova!!! Jag är pigg som fan, när ska jetlagen släppa???!!!

Folk är roliga, ni får mig att skratta. Att vara glad över nån annans lycka är nog bland det svåraste svenska folket kan ge....Helt otroligt!!!!!!!


USA i mitt hjärta!

För varje ggn jag besöker USA vill jag bara mindre o mindre hem, en flytt känns inte allt för långt bort kan jag lova! Haft bland den bästa veckan i hela mitt liv och så fort jag får orken efter jetlagen att lägga ut bilder kommer en ordentlig uppdatering ;) inte riktigt haft tiden när jag var i landet over there!!!

Saknar allt som var, längtar tbx som en tok!!!!!


Miami is FANTASTIC!

Ögonen är trötta efter en sjuhelvetes härlig dag med båttur runt Miamis fetaste öar där kändis husen ligger tätare än grannens häck där hemma. Då menar jag inte att husen är små, utan snarare att husen är enormt FETA, HUMONGOUS ENORMUS med andra ord! (försökte translatea stavningen, gick sådär men ni fattar?) Det är helt jäkla underbart här och idag har solen stekt som smör på min tidigare likbleka hud. Jag är lycklig just nu, jag mår som fisken i havet och njuter av varje upplevelse och stund vi har tillsammans. Tack för att vi får vara här med er, kan inte förklara det i ord, ÄLSKAR ER!!!! Ska uppdatera allt vi gjort imorgon tänkte jag.. för just nu ville jag bara berätta att jag lever och är sjukt LYCKLIG!!!!
Godmorgon där hemma i kalla trista sverige, och godnatt för mig... längtar redan till solen går upp då blir det ett besök på Miami Beach.. Det ni. Ligga o steka fläsket på beachen den 2 November sticker nog lite i ögat va ? ;) hahhaa SUCKERS!!!! ;) (man får lov att vara kaxig sålänge man är på "rätt" sida haha)

Bilden tog jag från båten... Ja ni fattar vilken utsikt! :D




RSS 2.0