Just the way i like it!

Fy fan vilket jävla snöoväder det är utanför, man råkar somna till nån timme och helt plötsligt befinner man sig i jävla fjällen. Nu vill ja ha vår och dess känslor som hör där till ;)

Vi hämtade soffan igår, på håret gick den in i släpet och på hårsnibben gick inte den stora delen in i soffan, SÅKLART, så vi fick ta i med dem hårda o lyfta. Men efter några droppar svett och ett antal pushningar så va den uppe! Den är sååååååååå snygg, och såååååå stooor! hihi David ligger och sover i den just nu och han ser ut som en liten prick!

Tack Veronica och Madduska för hjälpen, Ni är bjudna på en liten cup of tea with some bread, för hjälpen ;) thihi Utan er INGEn soffa! Jag och maddis skulle montera ihop den på kvällen vart det tänkt, men den tanken låg lååångt borta, så det ända vi hann med var att laga mat & Smothiees, och såklart äta det sen va det kvälla och natta för oss alla! haha så skruven gick fram efter jobbet och nu är den på sin plats! ;) *happsy... och LÄTT värd sin 12 laxar enligt mig!*

Ska ut i snöyran och köra bort till frösakull för att påminna dem om hur sjuk jag är (hoppas på MYCKET ompyssling nu) Får vi väl se hur kvällen ter sig ;) Uppdatering kommer med bilder! tjooo&hej!

I väntan på min stooora svarta!

Just nu sitter ja o LÄNGTAR! Idag ÄNTLIGEN kommer min soffa hem till miiig, woohooo!! Jag lovar att gosa och mysa i den såå mycket ja bara kan ;) Har ju liksom tjatat om en ny soffa typ sen lääänge sedan tillbaka, och nu är dagen här. Inväntar lilla söta Cina just nu som ska komma och ta över vår vita, sen bär det av för mig och Veronica till Chillis lager och där stor min stooooora, maffiga, gigantiska soffa och bara väntar på miiig! Efter det ska vi lyckas få upp den med... Håller tummarna för hissen, annars blir det att dra på lite styrke träning och lyfta upp den 4våningar UPP! yeeeay... hahaha

Ringer dig sen Määäädis!! Puss o hej så länge!

ps. Jag är GLAD!

Det har inte bara hänt mycket utan det har hänt så mycket mer! Förra veckan var en av dem värsta, samtidigt en av dem bästa i hela mitt liv! Onsdagens morgon började med magont så jag höll på att dö... Teoriprov.. Och jag har nog aldrig vart så nervös genom att trycka på knappen "Klar" tidigare. Jo men visst fixade jag detta, efter mycket stöd och många men... Och ännu mer plugg så ögonen höll på att gå i kors... GODKÄNT stod det grönt och tydligt. Jag var lycklig. Torsdagen kom med storm steg... Nerverna knöt sig, jag mådde illa, händerna skakade och huvudet spelade en spratt lääänge... Uppkörningen va här. Kvinnan som precis hoppade ur bilen hade precis underkänt en tjej så jag fick ju en del tankar precis innan, men när vi väl satte oss i bilen o tutade iväg släppte alla nerver. Och det gick för JÄKLA bra, Vilket resulterar i att jag nu är en komplett FÖRARE!!! Jag fick mitt efter längtade körkort, och det var länge sen jag va såååå glad! Så nu har man vart ute och kört mer eller mindre var enda dag, och det är sopm att djävulen satt sina klor i sig.. man vill bara ha MER o MER o MER!

På torsdags kvällen stod david utanför mamma, och utan att ja visste nått vart vi skulle så tog han mig in i bilen o körde iväg. Och sedan var vi utanför Wild west! Han hade bokat bord för två, för bara han och mig! Sååå romantiskt och helt underbart! Det va inte igår, så jag var så sjukt glad! Bästa maten någonsin och dessutom bara jag o min älsk på middag! ;) han är för jävla underbar ibland assså! ;) Älskar dig David massa!!

Tack ALLA ni som funnits där och stöttat mig under denna tiden, utan er hade det inte gått så bra som det gjort. Är er evigt tacksam... och som sagt, behöver ni skjuts nån dag/kväll/natt så vet ni precis vem ni ska ringa!!
- Er granne för jag SOVER ;) hahah

Dessutom har helgen vart riktigt bra. Fredagen va det bubbelbad ute i veronicas trädgård i sådär 3timmar...Så jäkla göttigt och tjej snacka på det, PERFEKT! Detta kommer vi göra till en vana eller hur;) hihi Lördagen spenderades genom att försöka få upp en soff jävel i mammas nya lya, dem fick såga i tu skiten men sååå fint det blev tillslut ;) Sen begavs det hem till MÄD för FÄÄÄST!!! Både jag och David kände oss halv krassliga men efter lite alkohol i kroppen så började den lurvige shaka, va myyysche trääävligt ;) Dessutom firade vi mig som nybliven förare, och detta med skumpa som Maddis hade köpt hem, kan man bli sötare än så??? ;) *kram på dig gumms*

Imorgon kommer vår nya soffa, så håll tummarna för att den går in i hissen för jag börjar tveka! Men mina power ranger girls och jag ska fixa detta om vi så ska slänga upp den för ballen!

Slut tjötat... ;) Tjoho!


Don't argu with idiots, they will drag you down to their level!

____________________________________________


Fina människor ska man vara rädd om!

Det finns männsikor man aldrig kommer glömma, finns människor man önskar man aldrig träffat och dem som man aldrig vill släppa taget från. Det finns människor som har sårat och än har inte alla sår läkt, men sedan har vi dem människorna som får en att glömma allt, dem som får en att klara av att gå vidare. Det är dem människorna som gör skillnad och som alltid finns där som jag vill minnas, det är er jag behåller i mitt hjärta. Människor kommer, människor går... Det är dem som är riktiga, Dem som alltid kommer att bestå.

_____________________________________________________________________
Igår vankades det kvälls kaffe med min bästa Madde, hur söt kan man inte vara när man kommer hoppandes av glädje för att hennes soffa anlänt ;) thihi... Nu ska vi allt få ordning på allt, Vi ska tillsammans se till så att detta året blir det bästa, tillsammans klarar vi allt gumman!!!

Har även dags fikat med min, som man nästan kan kalla henne, syster.. dvs Veronica ;) Hon skulle förhöra mig inför teori provet, men vi hade dock alldeles för mkt att ta igen så det blev macka, kaffe och bakelse. Tack för att du orkade lyssna på allt mitt tjöt. Efteråt hämtade vi barnen, och därefter åkte vi hem till mig... Det blev lek och bus, mys och ännu mer FIKA... hahaha Jag är så glad att ni finns i mitt liv, mina tre små solstrålar. Älskar er ovärdeligt mkt, och kolla vad jag fick av Veronica.. thihi..... Blir ju så sjukt glad!!! 

                 

       ___________________________________________________________

Dem dagar det känns tugnt, är jag så JÄKLA glad över att jag har er!!!!!!!!!!!


Dagen är nära!!!

Det är helt otroligt, kan inte tro mina ögon när jag läser i min kalender, kan inte tro det är sant när ja hör att det är väldigt nära nu... B-provet är nu avklarat och teoriprovet och uppkörningen är bokade!!!

FATTAR NI.. BOKADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tror ja dööör av nervositet redan nu, hur fan ska jag klara av att göra mitt bästa utan att dara som ett asplöv när det väl är dax? Att helt jävla felfritt köra runt med vem fan vet vem jämte mig? Men... jag längtar.. Jag ska fixa detta!! ;)

Sjukt glad, ÄNTLIGEN!! Tänker dock inte skriva när dagen D är... Men det kommer, och ni lär märka när ja är klar;)

Livet leker.. och nerverna dem gör sig påminda HELA TIDEN!

en stycke tanke...

Vissa stunder kan tankarna skena iväg, till platser man inte trodde kunde finnas, platser man inte trodde man kunde känna, funderingar som får en att fundera lite extra. Ska man ignorera dessa enstaka stunder då tankarna spelar en ett spratt eller ska man börja lyssna på dem, för det kanske är just dem som visar vad man egentligen känner.. eller?

Hittade min drömsoffa idag, efter många sura miner från en viss man... Men jag hittade den, helt underbar, helt svart och med underbart många fluffiga kuddar! Ska bara hosta upp lite guld först... Men jag vill, så jag tar!

Avslutade även denna röda kalender dag med filmen "the proposal," yyystbricka och en määäd såklart! mumsigt värre och en mycket bra film senare  så är man tjock om magen kan ja lova! Sov gott era knattar så ska jag plugga lite... suck och stön i stora stora rörelser!

                   


If today was your last day...

Vi har alla olika uppgifter i livet, vart vi ska hamn, vad vi ska göra, hur det ska sluta. Vad jag gör här är fortfarande ett stort frågetecken. Vi träffar dagligen människor i olika situationer och har ingen aning om vad som egentligen händer i deras liv, trots detta är vi människor otroligt duktiga på att dömma andra ist för att ta reda på vilka vi själva är. Du ser en liten flicka skratta, din kollega hämta sitt morgonkaffe med ett leende, grannen hälsar som alltid vid samma tid på morgonen... Det som ögat uppfattar är långt ifrån vad verkligheten gör. Vi bär alla runt på olika känslor, trots detta är vi så dåliga på att visa vad vi känner. Visst hade livet varit väldigt tråkigt om vi ständigt hade delat med oss av våra negativa tankar som slår emot oss emellanåt. Men ibland är det så lite som behövs för att vi sedan ska kunna gå vidare och börja om på nytt. En klapp på axeln, en liten komplimang, att få höra att man duger som man är... dem orden är väldigt betydelsefulla för oss alla, och jag tror folk är alldeles för dåliga på att ta vara på varandra. Man vet fan aldrig när det är sista ggn man ses, sista ggn jag finns i detta liv. Alla borde ställa sig frågan...

Är jag stolt över mig själv för den jag är, för det jag gör för andra? Är jag stolt över mitt liv? Kan jag försvinna från denna värld och känna att jag verkligen vart en bra människa, kompis, kärlek, familjemedlem..? Har jag lyssnat på vad JAG vill med mitt liv? Har jag visat uppskattning för dem jag älskar och för dem som älskar mig?

Ingen är perfekt och ingen kommer någonsin vara perfekt. Men nån gång borde man kanske stanna till och ta sig en funderare.. Tar jag vara på mitt liv och på dem som faktiskt betyder nått för mig? Det krävs så lite för att göra nån glad!

Så tänk efter och berätta för varandra vad ni känner, det är så ni går vidare och tar vara på livet!

          Glöm inte... Dem som inte ger upp, har heller aldrig misslyckats!

       

Jag är kär i en film!

Att man kan bli så jäkla kär i en film är ju sanslöst. Alla känslor, all späning, människorna, den starka kärleken... Helt sjukt. Det är fan inte ofta man verkligen går från bion med spänning och längtan i hela kroppen efter att vilja ha mer... mer.. MER! Jag och Mäd va på bio igår och kollade in "New Moon." Den va så fruktanslöst bra, och jag bara längtar till sommaren kommer då vi ska kolla in tredje filmen.

Dessa två filmerna är verkligen bland det bästa jag sett, och nu har jag inhandlat dem båda. Ett måste i mitt hem! Ni som inte kollat på dem än... vad väntar ni på?????

Va en riktigt bra start på det nya året måste jag säga, myspys med David under dagen sen det bästa sällskapet till vän man kan ha på kvällen ;) Drog till en Kina restaurang innan bion sen va vi helt sålda hihi tack för igår gumms!!!!


Detta året....

Man kan inleda det nya året genom att grubbla och fundera över vad som egentligen gick snett förra året..
Eller oxå så inleder man det genom att lägga det gamla bakom sig och ta vara på det man lärt sig och göra det man har framför sig till nått jäkligt bra. Det är min plan iaf, kanske lättare sagt än gjort för många.. Men det som försöker och inte ger upp kan heller aldrig misslyckas!

Detta året ska bli bra, och det är ju faktiskt så att inget är perfekt men det e bara en själv som kan styra över sina egna liv. Detta året ska bli händelserikt, det blir bröllop, stora födelsedagar, resor med min bästa määääd, jag ska tatuera mig, ta mitt körkort, det ska bli skratt, flyttningar och har jag en jäkla tur kanske vi även får oss nya soffor ;) haha

Detta ska bli ett bra år, så länge man har folk man älskar runt sig kan det inte bli annat än bra!


RSS 2.0