Happy halloween!

igår körde JAG till malmö... kanske inte bland det svåraste o köra på en motorväg. MEN när det sedan hänt en olycka o ambulans bilar, branbilar och polisbilar närmade sig, då fick mina nerver sättas på prov en smula!!! men resan gick rikigt jävla bra... VILL HA MITT KÖRKORT NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

träffade min underbara farmor! Fick världens godaste mat, dem kramigaste kramarna och fikat som bara farmor kan bjuda på! hihi Hon är helt underbar, en kort tripp men sååå trevlig! Sen har jag ju världens bästa pappa med som ställer upp för mig nu under dessa körtider ;) Du är för himla snäll!!!

Idag träffade jag madde en sväng på stan, kollade in Roberts coffee.. sådär.. fint men dålig service. Får se om man lyckas trycka i sig en kladd kaka därifrån inatt! hihi Hoppas du kommer ut t oss sen gummsan! Drog till kyrkogården och lämnade av lite blommor till dem nära som finns bland oss. Så himla fridfullt!

Och nu inväntar jag att Christel ska komma med cider så "lill" festen kan börja, ska gå och se Dead by april ikväll!! Blir nog lugnt, kä'nner mig kass som fän men en cider kanske fixar till det!:)

puss och haj.. bilder kommer sen!!!

...............................................................

                    Vart tog spänningen och äventyret vägen?

                   ...............................................................


Två riktigt bra kvällar...

Helgen var kalas, Först fredagen som spenderades i Getinge med familjen. Super mysigt, god mat och tjöt till ca halv 3 på natten... har man mkt och ta igen så har man! hihi.. Tack för en riktigt mysig kväll!!! Och veronica, din kyckling är GRYMT god! :)

Lördagen var det fest på gång.. Jag och städ-kärringarna! Party blev det i högsta grad, fick även träffa parta en sväng med Dea, woohoo... Vi kanske t om hittade våran "hans" hahaha.... vi alla kanske lite för mkt av det goda, så nu har jag vart bakis två dagar irad.. igår var jag mer död än levande, visst knappt vem jag var eller vad jag gjort dem högre makterna, eftersom någon straffat mig kändes det som. Idag va det tungt på jobbet... men det börjar arta sig.. TACK OCH LOV! jag ska ALDRIG mer dricka... tills nästa ggn iaf! ;) hihi.. Carina och mamma ägde kvällen! Fick tyvärr inte så mkt bilder.. men två kan jag iaf bjuda på...

                               

Nu ska jag bädda ner mig och tycka lite synd om mig själv som fortfarande mår PISS... Ha en bra kväll!

thinking of yesterday....

Allt blir vad man själv gör det till! Väljer man att sitta och tycka att allt är piss runt om, att folk sviker, jobbet suger, saker och ting bara går sönder eller bara jävlas... ja, då blir det precis så! Man väljer sina strider, ibland kanske det går emot att ta upp vissa saker. Men i slut ändan är det viktigaste att man kämpat för det man vill uppnå.. Vem fan vill bli gammal och tänka "tänk om jag gjorde si, eller hade gjort så..." Det är nu som räknas, vi har inte alltid den tiden vi tror att vi har för att ställa allt till rätta. Många ggr handlar det om att ta tjuren vid hornen på en ggn... inte vänta tills dem själva ramlar av. Veckan har vart upp och ner, har liksom inte pallat uppdatera... Svårt att hålla god min i alla tider, men jag vet iaf att...


                                  Allt blir vad man själv gör det till!



                             

Ingen kan stoppa mig när jag bara rullar fram!

Vart ute och kört massa idag, woohoo... går bättre o bättre tycker jag. Fick in två grymma fickparkeringar inne i stan! yeay.. körde till Getinge och busade o fikade en sväng. Himla mysigt!! Hitta denna parodin på Hollywood fruarna... göttigt..    

                    

Efter många dagar....

...Fick jag äntligen leka av mig en sväng, inte lika mkt som david, men va underbart och se pojkarnas leenden idag. Efter att inte träffats på en hel månad så va det extra mysigt! hihi.. saknat er massa!!! Veronica va brun och fin, nu insåg jag att ja lyser mer än månen själv...Sola nästa?! Jätte snygga linnen fick jag med..jag är så bortskämd!;) Kaffe, tjöt och lite mer tjöt... så sitter man här nu. Trött som en gnu blir ja tvungen att dra mig mot sängen ist för att dra mig till Madde och Dennis där festen pågår hela natten. Fy mig, trevliga människor och cider vill ja ju INTE missa. Men ibland måste man skona sin kära lever... Madde, NÄSTA ggn LOVAR ja och komma!!!!!!  *förlåt att jag sviker ikväll*

Två pälsbollar att umgås med ikväll, den ena slår sönder saker och ting med sin super svans medan den andre stirrar in i min själ med sina runda gula! ja... Bara några rader så här på lördags kvällen..

Detta är den nya baladen som jag tycker ni ska lyssna på....Mycket fin....



.... hahha....*skrattar*

Shop til you drop!

Varit ledig en vecka nu, fan tiden går alldeles för fort! MEn visst har man hunnit med en del..
Onsdagen spenderades i Helsingborg med mammsen, va riiiiktigt mysigt! Vi shoppade en del, blev ett par jeans, ett linne, smycken till mig. Skor och väska till mamma. Vi avslutade dagen med ett fint retaurang besök på Buddah... MUMS!!!! Tack för en underbar dag mammi, du är väldens bästaste!

        

Igår körde jag hela vägen till Gkås och shoppade ännu mer, ja ni läste rätt JAG körde dit. Så det börjar arta sig rejält nu, ska bara få fart på den där jäääävla teorin som står mig upp i halsen... men men... iaf fick två par jackor igår! woohooo... va riiktig mys dag det med! jag gillar mys dagar, inte nog med det så kom kära svärfar hit med! Bjöd på värsta goda middagen här hemma. åhh jag har så mkt underbart folk runt mig *ler*

Torsdags kvällen spenderades på B&B, jag, Cina, Lotta och Martin körde 2 timmars bowling med lite cider o öl. Och jag vann... tro det eller ej! Vi får ta en revange snart igen... hihi

Får se hur dagen/kvällen blir... nu ska jag iväg iaf! Ha en super fin lördag...

Mot skåneland!

Med en tallrik gröt i den ena handen och fjärrisen i den andra försöker jag mig sakta men säkert vakna till... För idag ska jag och mammi ut på äventyr, 11.04 drar vi med tåget till Helsingborg för shopping och mys!!! wiiee...

Har lilla snuffelpuffen här igen (zsa-zsa), lilla Cina har gjort illa benet så då fick vi såklart hjälpa till så mkt vi kunde! Och det är bara mys, hon är ju välrdens snällaste mat monster!! hihi..

nej mina vänner... Dax för att bege sig! Ha en braaaaa Onsdag för det ska jag ha!!! :)

Joggingbrallan hejohå!

Gjorde lite ont i hjärtat efter att ha hälsat på mormor idag. Hon är ledsen och vantrivs där hon bor! åhh... önskar så att man bara kunde ställa allt till rätta! Man undrar många ggr vad det är för personal folk anställer, om man inte tycker om människor ska man fan inte heller jobba med dem. Tråkigt men sant så förekommer sånt alldeles för ofta.. eller vad säger du Christel? Suck... Men va iaf roligt och hälsa på henne med en liten kaka och nyfärgat hår. Jag har då en söt liten mormor, och när jag får körkort ska det bli andra bullar, då jävlar ska jag ta ut henne o mamma på äventyr!

Ikväll va jag och Christel duktiga, intervall träning ute vid söndrum. Riktigt skönt och få springa av sig emellanåt, hittade även en liten tränings "lekplats" där vi var ännu duktigare och gjorde olika övningar, allt från situps, armhävningar och hopp på träden.. haha!!! wiee...

Såg precis sista avsnittet av Hollywood fruar, med sorgen i hjärtat så njöt jag av det sista avsnittet. Både roligt och grymt irriterande många ggr, men jag skulle lätt kunna sitta av ett antal måndagar till framför dem i rutan! Patetiskt kanske.. men kul!

Nattinatt... nu blir det plugg...


Inte bara gris....

Har upptäck att zox inte bara är en gris utan nog det störtsa maräng monstret dessutom! Han sitter med sina mat öron upp spända till taket, och två små runda gula som stirrar rakt in i själen och det han söker är en maräng... kanske två.

Han skrämmer mig!

Är nu ledig en vecka, gött o slippa dra sig upp före tuppen själv när regnet öser ner mot fönster rutan. Kanske lite onödigt med semester nu, borde sparat dem till jul ist. Men men... shit happends. Så jag o mamma ska mysa o dra till helsingborg för shopping nästa vecka! Ska bli super mys, hon är bäst! 

Jag, David o zox höll på att blåsa med i stormen innan, fick springa tvärt o hitta tak under huvudet. Medans ja och david kikade ut mot storm vindarna så gömde sig grisen bakom mina ben. Finns det nått sötare ;)

Nej... körslaget som gäller, kanske inte det roligaste MEN jag har ju mina grisar att gosa med!

Puss o helg, sup o svälj!!!!!


                           _________________________________________

                                           Nära & Kära, ni är underbara!


RSS 2.0