The Botten is Nådd!

Måndag igen, trött som en gris men det e ljust ute... wiiie!! Har varit så mkt senaste tiden, känner sig slut i knopp o tår. Tränade tre dagar i rad förra veckan och då hann jag med 4st pass! I´m so good! :D och idag vart jag dit själv och körde hårt.. NÖJD!!! *stolt* Helgen myste jag mest med mammsen min, shoppade istan en runda sen blev det massvis av godis och robinson och kaffe självklart! Härlig helg trotts allt :)

Många ggr undrar man vad som gör att saker och ting sker, allt har ju sina konsekvenser. Alla handlingar leder åt olika håll, men hur fan ska man veta vilket håll som är det rätta? Eller vilka stigar man ska undvika för att inte göra saker och ting värre. Man beter sig på ett sätt för att få respond på det bästa sätt men allt för många gånger blir man besviken. Jag hoppas bara att man verkligen lär sig av sina misstag till slut... Men det är ju faktiskt bara en själv som kan ändra på det! Men det finns en gräns för allt, och den är nådd nu... Dax för förändring! Ska slänga mig på soffan och fundera över saker och ting, ha det bra så länge ni som fortfarande läser denna skit! :)




Solade på Ballen!

För första gången detta året invigde jag och david vår Balle... Balkongen dvs! Satt med kaffe i handen och njöt av solen som brände, har längtat sååå länge efter detta! ÄNTLIGEN! En balle är bra att ha!

Bastade lite idag med Veronica... varmt och gött! :) Vill bygga mig en egen bastu och ha en sån där riktigt "grabbig" tjej kväll med öl och sprit och ris! * bra ide.. skriver ner*

Var på kalas igår, pappsen fyllde år. Va riktigt nice, smögåstårta och massa kakor och annat med massa kalorier i. MUMS! Är det kalas så är det kalas! hihi... Lekte ute med sebbe med, snacka om att jag är en riktigt stolt faster till två underbara pojkar!

Nej ville bara skriva lite rader för att visa att jag fortfarande lever. Kan även passa på och berätta att jag älskar min finaste David, du har varit såååå duktig idag *klappar på huvudet* Tack för att du finns!

Chill kamomill... Bilder från alá party/kalöööös och vår lilla skogspicknick! :)

     

Minnen ska man vara rädd om!


Många ggr kan jag ligga i min säng om kvällarna och tänka tillbaka på den gamla goda tiden. Då man var yngre och ansåg att ens största problem då, ses vara väldigt obetydliga med dagens. Man cyklade runt om  kvällarna/Nätterna. Drog upp tält i trädgården, och smög i barskåpen efter lite starkare grejer. Drog till små lögner för att göra ens föräldrar nöjda, begick misstag som sen fick sina konekvenser vilket gjort mig till den jag är idag. Jag saknar den tiden då man var samlade allihopa för att umgås och ha det trevligt. Sjöng till Gyllenetider, rockade loss i mitt rum så väggarna skakade, delade med sig av kärleksproblem och andrasaker som då var väldigt viktiga. Gjorde sånt som man inte fick bara för att man kunde göra det då. Tonåren är bland dem värsta åren i mitt liv som jag inte skulle vilja leva om, även dem bästa jag haft där jag lärt mig väldigt mycket om livet och mig själv. Vänner och fiender som då var svart och vitt, visar sig idag vara väldigt annorlunda. Med åren lär man sig att man inte ska dömma katten efter pälsen, utan att alla har en chans att glänsa sen är det upp till var och en vad man gör.

Jag saknar den tiden då allt kändes pest och pina, men även den stunden då det pirrade i hela kroppen av förväntan på framtiden. Jag saknar den gamla goda tiden. Jag saknar er!


Även då jag saknar det gamla, så ser jag framemot allt som denna nya tid kommer att ge mig. Det kommer aldrig bli som förr men det som är nytt nu kommer senare i livet vara ännu en tid som kommer få en att minnas tillbaka och sakna på nytt! :)


Glömmer aldrig vår "gyllene" kväll Tina gumman! hihi *rysningar*



Nästa klipp är bara för dig Nappe, jag vet ju att du älskar Darin *asg*



 nästa klipp... Tänk om vi visste vad dem sjöng om då nappe!!! HAHAHAHA



Drömmer sig bort....

Jag vill ha ett hus vid havet,
där jag kan se på alla båtar som lägger till

Jag vill ha ett hus vid havet,
där jag kan höra alla fåglarna och göra som jag vill

Och varje morgon innan solen värmt mitt tak
ska jag ligga där och lyssna efter vågorna

jag vill ha ett hus vid havet,
där jag kan höra alla alla andra men ändå göra det som bara jag vill



Knepiga dagar, knepiga känslor... men vem orkar bry sig, när man kan lossas som att solen alltid skiner.

not again!

För att bara uppdatera en smula så mår jag bajs.. Ont i halsen, förkyld.. you name it! Fan hela tiden åker man på denna jäääävla förkylningen... och hemma från jobbet kan ja inte vara så det e bara att bita ihop!

För att underlätta min kväll har ja köpt kisekips och choklad att frossa i mig! mums...

Tack för att ni tog er tid o läsa ett tråkigt inlägg!

Vem är jag och vad vill jag?

Männsikan är konstig ibland. En stund av dagen kan man vara hel lycklig och nöjd med tillvaron, och i nästa stund känner man precis tvärtom.. Sen nån timme senare känns det inte alls som när man kände det för en stund sen eller det man kände andra ggn utan då känner man nått helt nytt. Är jag konstig eller är jag bara normal? Är trött i hela kroppen, har fullt upp hela tiden fast det känns som man inte hinner med nått alls. Det jag verkligen vill göra blir nästan aldrig gjort för att det dyker upp andra saker hela tiden. Och minst sagt prioriterar man sig själv väldigt sällan... Borde kanske tänka mer på vad jag vill, vad ja känner, men å andra sidan varför när man kan göra någon annan glad? Ett fejkat leende kan alla skapa men att börja lyssna på sin egen röst kan vara väldigt svårt.

Även vi männsikor kan vissna som en blomma, men med lite vatten och sol vaknar vi till liv igen. Det krävs egentligen så lite, men kan kännas som oändligt mkt.

Är jag ensam om att känna så här?

Godkänd yeah, bara att köra nu!

Oj vad jag skrattade efter att jag varit i brevlådan och rotat, ett stort kuvert låg och väntade. Hade ingen aning om vad det kunde vara, men det stod mitt namnså jag öppnade fort... Och jag skrattade!

Min kära Svärfar hade skickat en Bröllopstidning, där han själv hade markerat saker han tyckte va bra, datum, små komentarer på vissa sidor... haha Han är bara för jävla rolig! David blev en aning chockad! Det var ju så att sist vi sågs va det så att vi (davids släkt, pappa och jag) sa att vi skulle gifta oss runt pingst... och jag antar att han menar allvar nu haha! Jag ser ju detta som en mkt positiv sak... jag måste ju då vara godkänd till hans son eftersom det gärna snarast ska bli både giftemål och barnbarn om svärfar får bestämma ;) haha



Va massa fina klänningar och annat kul! Vi gjorde ett test, där vi fick reda på ett ungefär vad vårt bröllop skulle kosta.. kom upp i ca 140 000. haha Det lär inte hända nu eller inom den snaraste framtiden... Men svärfan min.. Jag lovar det kommer!!! hihi

Tränade hårt idag med... spenderade 2½ timme i gymmet sen bastade jag med såååå skönt!... OMG jag e helt slut haha.... mys i soffan nu!

Fullspäckad och en aning blondare!

Efter många om och men så sitter man här o skriver igen. Känns som evigheter sen så vet knappt hur en dator fungerar hihi Varit dagar med stress och stök, men även roligt bök!;)  Förra helgen var man i Malmö och hälsade på, trallade runt på IKEA, fick ansikts behandling av farmor och dunder mkt mat och fika så man näst intill slipper äta under resten av året! Mkt trevligt :) 

Tisdagen spenderades i Göteborg med Tina, Andrea och Sofie. Tyvärr blev det inte mkt shopping för någon av oss MEN vi fick iaf hem en påse var om vi bortser från Andrea då :P Var på ett stort Köpcenter och sen vart det stan för mer shopping... Vi kastade Gps "bruden" i väggen och lyssnade på sofie, vars motto var "följ vägen så hamnar vi nånstans" haha Var riktigt nice... nästa ggn blir det shopping och fest :D

                 

Tränat massa, speciellt i fredags.. fick ett nytt pass med en grym tränare! Fyyyy fan.. det har gått tre dagar nu och jag har FORTFARANDE ont. Detta är INTE kyyyl VERONICA!!!!! Hon bara skrattade åt mig idag när jag gjorde mitt bästa för att ta i trotts att kroppen känns som ett stort jävla blåmärke! Utfall, sido situps.. BOLL jävel... MEN jag överlever, ni ska få se;) hahaha

Fredagen bjöd på ny slingat hår, chokladiga pussar av mina kära pojkar sebbe och Lucas, och ett väääldigt spontant möte med Veronica och Maria senare på kvällen. Blev prat om både upp och ner, flera och hur, vem och vad, drömmar och mål ;) *ler* OCH en massa cider och shottar samt klagande grannar och rullande till musik! Haha.. Kom dessutom på att när kroppen blir full så får håret lida... Eller vad säger du MAria?! :P  Fy fan va en riktigt bra kväll... Trodde den skulle sluta mätt som en plätt i soffan framför tvn men nej då... den slutade full som en gris i busken! Yeeeah! *skrattar*

 

Är slut i helaste kroppen faktiskt... Så nu har ja allt skrivit av mig till mina fans.. Ni är bäst! Innan jag slutar med detta ordbajsande ska jag lägga upp mina två senaste inköp :D Pumpsen var som hittade sen fyndade jag det andra paret för halva priset..

 

En bild kan visa mer än tusen ord...Håller ni med?! Denna bjuder jag på ;) haha




ps. Miss my skooooneetöös, Hoppas allt går bra med yyystkupan!;)

RSS 2.0